Αυτές είναι οι πιο καινοτόμες εταιρείες στον κόσμο για το 2020

καινοτόμες εταιρείες, Αυτές είναι οι πιο καινοτόμες εταιρείες στον κόσμο για το 2020

Το Αμερικάνικο περιοδικό Fast Company δημοσίευσε μία λίστα με τις 100 πιο καινοτόμες εταιρείες στον κόσμο για το 2020. Υπάρχει μία κύρια λίστα, και έπειτα ακολουθούν ξεχωριστές λίστες ανά τομέα δραστηριότητας και περιοχή.

Η κορυφή ανήκει στην Snap

Στη λίστα με τις 100 πιο καινοτόμες εταιρείες παγκοσμίως την πρώτη θέση έχει η Snap, πρόκειται για τη μητρική εταιρεία του Snapchat. Ο λόγος που η Snap κέρδισε την πρώτη θέση, σύμφωνα με το Fast Company, είναι επειδή ορίζει την κοινωνική ατζέντα.

Δεύτερη στη λίστα έρχεται η Microsoft και τρίτη η Tesla. Η Microsoft κέρδισε τη δεύτερη θέση επειδή ενώνει τις ομάδες στον χώρο εργασίας και η Tesla βρίσκεται τρίτη επειδή είναι η πρώτη σε πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων στις ΗΠΑ.

Την πεντάδα ολοκληρώνουν η Big Hit Entertainment και η HackerΟne. Η πρώτη είναι μία εταιρεία ψυχαγωγίας που διαχειρίζεται KPOP αστέρια, όπως οι BTS, Lee-Hyun και TXT. Η δεύτερη είναι μία πλατφόρμα την οποία χρησιμοποιούν hackers και αναλαμβάνουν την επί πληρωμή εύρεση ευπαθειών, σε εταιρείες όπως η Goldman Sachs, η Uber, ακόμα και το Πεντάγωνο.

Στον τομέα ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης ,την πρώτη θέση στη λίστα με τις πιο καινοτόμες εταιρείες έχει η KaiOS Technologies, που κατασκευάζει έξυπνα feature κινητά για την Αφρική και την Ασία. Δεύτερη είναι η Qualcomm επειδή προμηθεύει 5G chipset και modem, και τρίτη η JLab Audio, κατασκευάστρια κορυφαίων σε πωλήσεις ασύρματων ακουστικών με τιμή κάτω από $100.

Τέλος, οι τρεις πιο καινοτόμες εταιρείες στην Ευρώπη είναι η Siemens, χάρη στη δημιουργία του πρώτου “e-highway”, η Sprout World που σχεδίασε ένα μολύβι το οποίο μπορεί να φυτευτεί στο έδαφος και από αυτό να δημιουργηθεί ένα δέντρο, και η Elvie, που κατασκεύασε μία έξυπνη φορητή αντλία στήθους.

Μπορείτε να δείτε τις λίστες με όλες τις καινοτόμες εταιρείες, ανά τομέα και περιοχή, καθώς και να διαβάσετε περισσότερα για την κάθε εταιρεία, πατώντας στην πηγή.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Β

Ο Bang Si Hyuk είναι ο πρόεδρος και ιδρυτής της εταιρείας, όχι καλλιτεχνης

Κώστας Βλαχάκης

Bang Si-hyuk, known professionally as “Hitman” Bang, is a South Korean lyricist, composer, producer, and record executive.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.