Benchmark tests: LG Nexus 4 vs Samsung Galaxy S III vs HTC One X

TechblogTV. Μετά το κολοσσιαίο συγκριτικό με την Τιτανομαχία τα LG Nexus 4, Samsung Galaxy S III και HTC One X παρατάσονται δίπλα-δίπλα για να αναμετρηθούν μέσα από τα δημοφιλέστερα benchmark applications Quadrant, AnTuTu και Nenamark2. Επαναλαμβάνουμε τις μετρήσεις και στο τέλος ρίχνουμε μια ματιά στο πόση μπαταρία “έκαψαν”. Δείτε το βίντεο!

LG Nexus 4 τεχνικά χαρακτηριστικά
Samsung Galaxy S III τεχνικά χαρακτηριστικά
HTC One X τεχνικά χαρακτηριστικά

, Benchmark tests: LG Nexus 4 vs Samsung Galaxy S III vs HTC One X

, Benchmark tests: LG Nexus 4 vs Samsung Galaxy S III vs HTC One X

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ορεστης

καλωδιακι nokia στο One X ? 😉

fiakas3

Για μενα το καλυτερο και με διαφορα εναι το nexus4.Αν και αδικειτε απο τις μετρησεις μιας εφαρμογης με αυτην που προσπαθησες τρεις τουλαχιστον φορες.Κατα τα αλλα ωραιο το βιντεακι σου.Ξερουμε αν θα βγει σε 32gb εσωτερικη μνημη?Γιατι τα 16 μου ειναι πολυ λιγα

Βλασης

Η προσωπική μου γνώμη Κώστα είναι πως τα benchmarks είναι ένα τίποτα…Στο ένα βγαίνει με τρελή διαφορά το one x μπροστά και στο άλλο το nexus 4…Και εγώ στο δικό μου galaxy nexus έχω δει στο quadrant ακόμη και 4600…και???Το καλύτερο bencmark είναι η αίσθηση και η ταχύτητα που αφήνει το κινητό στον χρήστη του και μόνο αυτό…

Sakis

Το Nexus εχει Jelly Bean 4.2,μην το ξεχναμε αφτο.

filipos04

πολλα μπραβο στον βλαχακη!συνεχισε την καλη δουλεια!εγω προτιμω lexus4 λογο 2gb μνημης ραμ κ pure android,που συνεπαγεται με μεγαλυτερη ταχυτητα.

Teo

Ωραίο βιντεάκι..Μπράβο Κώστα.
Εγώ πιστεύω ότι τα καλύτερα Benchmark είναι στη χρήση του κινητού..!
Και τα τρία είναι τουμπανακια και πολύ μπροστά.

θαυμαστής και τρελός υποστηρικτής του κινητού μου..Samsung Galaxy S3

thanos

Παντως το σκορ του htc one x στο quardant δεν ειναι λιγο υπερβολικο.? δεν εχω δει σε κανενα video πανω απο 6000 για το htcone x και τις περισσοτερες φορες χανει στο εν λογω τεστ απο το s 3…..

kostas

@thanos καμία φορά βγάζει και 7000
Αυτά όπως είπε και ο Κώστας με το τελευταίο update που πήρε έσω και λίγες μέρες

Με android 4.0.3 έβγαζε 4600 – 4900 μετά με το 4.0.4 έβγαζε 5600 με 6000 και τώρα με 4.1.1 βγάζει 6500 με 7000
Εκτός του καινούριου kernel στο τελευταίο γιατί μέχρι τώρα είχε kernel για 2.3 android
Κάθε φορά ελαφρενουν και το sense

Conx

One x powahhhhh μεγάλο μπράβο στην htc για ποιοτικά updates software. Αν και κάτοχος s3 ομολογώ πως με άφησε αφωνο το one x. Τώρα όσον αφορά το nexus 4 μου αρέσει παρά πολύ αλλά κινητό με 16gb συγγνώμη αλλά δεν παει πουθενά..μόνο και μόνο τα mp3 μου πιάνουν 8gb. Κώστα αν μπορείς πες ποσά giga έχει ελεύθερα το nexus μαζί με το λογισμικό του. Μπράβο γενικά. Πολύ ωραίο βιντεακι!!!

md03582

@thanos που ειδες το galaxy s3 να βγαζει μεγαλυτερο σκορ απο το one x με jellybean?

solotsopa

Εχω galaxy s3. Στο Quadrant εβγαλα 6016 απο restart. Το θεμα ομως ειναι οτι εγω “περασα” την official 4.1.2 xxelkc baseband. Θαρώ οτι εν συγκρίσει με το nexus 4 ειναι ισα αν λαβουμε υπ’ οψιν μας τη διαφορα στη μνημη ram. Καλο συγκριτικό τεστ που πιστευω οτι θα βοηθεισει καποιους φιλους για την επιλογη το επομενου κινητου τηλεφωνου τους.

Vagelis

Ρε συ Κώστα που είναι τα ωραία τα βιντεάκια σου που ακούγαμε και την γνώμη σου πέρα από το να βλέπουμε? Τώρα πρέπει να χώνω την μούρη μέσα στην οθόνη για να βλέπω τα αποτελέσματα των μετρήσεων..

dimitris

μπράβο στον tegra ….μια χαρα τα πάει το one x….

pan

αγορασα προσφατα το samsung galaxy Nexus 4 και ειχε android icecream sandwich (4.0.4) το εβαλα για ενημερωσεις και μου εγκατεστισε την εκδοση 4.1.1……o Kωστας στο βιντεο εχει την εκδοση 4.2.1…..εγω το εβαλα να ξαναψαξει αλλα λεει πως δν υπαρχουν αλλες ενημερωσεις….τ να κανω ???

Νικος

Κακώς δεν γίνονται οι συγκρίσεις με το i9305 S3 ,αυτό με τα 2gb ram ,να δούμε εκεί ποιος θα ειναι ο νικητής ……..

tasos GR

παντος παιδια ολοι κοιτατε τις ταχητητες που βγαζουν και δεν κοιτατε της οθονες καθολου που η δυο ειναι σαν ξεβαμενες (δεν λεω πιες!)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.