Ψηφίστε το καλύτερο κινητό του 2009

Το 2009 ήταν μια καταπληκτική χρονιά για την αγορά των κινητών τηλεφώνων. Παρουσιάστηκε το Android, οι επεξεργαστές έφτασαν σε ταχύτητα το 1GHz, οι κάμερες άγγιξαν τα 12 Megapixel, οι οθόνες μεγάλωσαν και μάκρυναν, λειτουργικά συστήματα βασισμένα στο Linux και καλοσχεδιασμένα user inteface υπόσχονται πολλά για την επόμενη χρονιά.

– Ψηφίστε το καλύτερο κινητό του 2009 μέσα από τη λίστα που δημιούργησε το Techblog.gr. Πιστεύω ότι συγκεντρώσαμε το πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα μοντέλων κινητών από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές. Επιλέξαμε μοντέλα που κυκλοφόρησαν μέσα στο 2009.
– Για παράδειγμα αφήσαμε εκτός λίστας το Sony Ericsson XPERIA X10 γιατί θα κυκλοφορήσει το 2010, ενώ βάλαμε μέσα το Nokia N900 μιας και κυκλοφορεί σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες. Το ίδιο ισχύει και για το HTC HD2, είναι στη λίστα γιατί κυκλοφορεί σε κάποιες χώρες και τις επόμενες ημέρες και στη δική μας.
– Ίσως αναρωτηθείτε γιατί μέσα στη λίστα βρίσκονται τα LG Arena και Sony Ericsson W995. Βρίσκονται γιατί είναι από τα best seller των εταιρειών στη χώρα μας και όλες οι εταιρείες έπρεπε να έχουν από δύο μοντέλα στη λίστα ώστε να διατηρηθούν οι ισορροπίες.

Η σειρά με την οποία εμφανίζονται τα κινητά είναι τυχαία για κάθε χρήστη.

Επεξεργάστηκε την 23 Ιανουαρίου 2022 15:55

Σχόλια

  • το 3gs για ποιο λόγο? ένα κινητό που ένα απλό software update του έκαναν και το πλάσαραν για καινούριο... υπάρχουν τηλέφωνα στη λίστα που έκαναν το διαφορετικό για το 2009. Το iphone ήταν τηλέφωνο της χρονιάς πριν 2 χρόνια...

    Ψηφίζω HTC HD2 για πολλούς λόγους...

  • Πιστεύω SAMSUNG OMNIA HD, γιατί απλά τα έχει ΟΛΑ !!!!!!!! Και μάλιστα περισσότερα που άλλα αναλόγου τιμής δεν έχουν ακόμη.

  • αμα δεν βγει το Omnia II θα ειναι γιατι μερικοι δεν ψηφισανε με κριτηρια για το κινητο σε συνολο αλλα με γουστο

  • @mickeynx με την λογικη σου αν βγει το Omnia II θα ειναι επειδη μερικοι δεν εχουν πιασει στα χερια τους το iPhone να δουν τι παει να πει ευχρηστο λειτουργικο..

  • Acer F1 (S200) - γιατί απουσιάζει ενώ έχετε το HD2 που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη???

  • δεν χρειάζεται να δω καν ολόκληρη την λίστα.....το hd2 είναι με μεγάλη διαφορα καλύτερο από οποιοδήποτε άλλο....δεν υπαρχει μετρο συγκρισης.....hd2 δαγκωτό.....(κι ας κυκλοφορήσει λίγες μέρες πριν το τέλος του 2009-δεν παύει να είναι 2009)

  • @tsak4 τι σημαινει λειτουργικο αφου ούτε copy paste ούτε mms δεν έχει ένα κινητό που το χρυσοπληρωνεις... ούτε γκρούπ επαφών δεν μπορείς να κάνεις... να μην πω και για το bluetooth που έπρεπε να περάσει 2 χρόνια για να το διορθωσουν (το ίδιο και το copoy paste)

    όσο αφορά τα προγράμματα που προσφέρει το Apple store δεν είναι τίποτα μπροστά στα εκατοντάδες χιλιάδες προγράμματα που προσφέρονται για το κινητά με Symbian OS και Winmo !!!!

    είμαι πολύ Apple οπαδός αλλά για μένα το iphone είναι σκέτη κοροιδια αφου σας πουλάνε τεχνολογίες που ήδη υπήρχαν εδω και χρόνια! ! το μόνο καλό του iphone είναι το UI το οποίο έφερε την επανάσταση σε αυτο το τομέα και αναγκάστηκαν όλες οι εταιρείες να κάνουν αλλάγες!

    το υπολοίπα για το iphone που λέτε το λέτε επειδή είναι trendy και βομβαρδίζεστε συνεχώς για τις "νεες" καινοτομίες του...

  • χωρις καμια εμπαθεια,θελω να ρωτησω γιατι δεν υπαρχει στην ψηφοφορια το n86???απορω πως απουσιαζει το μοναδικο κινητο της νοκια με 8 megapixel ενω βρισκεται στην ψηφοφορια το αντιστοιχο κινητο της sony w995

  • ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟ SONY W995 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΨΗΦΙΣΑ ΤΟ SAMSUNG HD ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ

  • Περιμένω και το Techblog.gr μετά απο την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων να μας παρουσιἀσει το κατα τη γνώμη του καλύτερο τηλέφωνο για το 2009...

  • @Πίτσιλλος συγγνωμη εκανα λαθος δεν ηξερα οτι στην ψηφοφορια ηταν το iPhone 2G με 1.1 .. Την ευκολια που προσφερει το UI του iPhone δεν την πλησιαζει κανενα αλλο..
    Οσο για τις εφαρμογες οι μισες που υπαρχουν για Symbian πρεπει να συνωμοτησει το συμπαν για να δουλεψουν σε ολα τα κινητα.. Κολλημενος με Nokia και Symbian ημουν αλλα αν δεν ηταν η apple, οθονη που να δουλευει ακομα δεν θα ειχαμε δει..

  • εγω λεω κανα lg arena......γιατι εχει οτι εχει το iphone και εχει και πολυ καλη τιμουλα!!σε καμια περιπτωση το iphone 3gs ελεος μονο 3 mp!!εγω λεω αρενα!!

  • @tsak ωραία συμφωνούμε ήταν προτωτυπο... ας το αφήσουμε λίγο να πάρει και κανένα άλλο κινητό τη δόξα... όπως είπα και πριν, υπάρχουν κινητά με τεράστιες δυνατότητες και ανανεώσεις στο λειτουργικό τους...

  • Μιάς και το Samsung B7610 OmniaPro ήταν εκτός λίστας ψήφισα τον λεπτό αδερφό του! ;-)
    Εκτός αυτού μ αρέσουν(από την λίστα) και το i8910 και το HD2 και λίγο τα 2 ΝΟΚΙΑ... Τα υπόλοιπα γιά πέταμα!!! :-D

  • Το Hero νομίζω ότι έφερε με το Android επανάσταση στο χώρο των έξυπνων κινητών. Είναι ο καθαρός νικητής. Η δύναμη του καλού S/W ενάντια σε άλλες συσκευές με καλύτερα H/W specs.

  • ΠΑΙΔΙΑ!!!!Ο GABRIEL GIGGS ΜΟY ΕΚΛΕΨΕ ΛΕΥΤΑ ΜΕΣΩ MSN!!!ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΝ!!!ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ!!ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!!!ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!!!ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΕΤΟΙΑ POSTS ΚΑΙ ΚΛΕΒΕΙ!!!CHEATER!!!

  • κατα τη γνωμη σας πιο κινητο εχει τη καλυτερη καμερα
    αλλα οχι στα χαρτια αλλα με πραξεις και αποδειξεις???

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.