Τα καλύτερα κινητά του 2009

Αυτοί θα είναι οι πρωταγωνιστές του 2009. Τα καλύτερα κινητά τηλέφωνα που παρουσιάστηκαν στην έκθεση Mobile World Congress. Μεγάλες οθόνες αφής, ισχυροί επεξεργαστές, πλούσια μενού με Widgets και GPS. Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα μοντέλα του 2009. Nokia N86, Sony Ericsson Idou, Samsung Omnia HD, HTC Magic, HTC Touch Diamond 2, HTC Touch Pro 2, LG Arena, Palm Pre, Toshiba TG01, Acer X960, Nokia N97. Απολαύστε τα!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostantinos

loipon to nokia giati to evales einai apesio to n 86 kai den evales ta samsung eleocccc

fractalbit

Εγώ έχω βάλει στο μάτι το lg arena και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα το αποκτήσω με το που θα έρθει Ελλάδα, δηλαδή σε λίγες ημέρες-εβδομάδες.

Antreas

Μάλλον σε λίγες μέρες θα ρθει. Και με καλή τιμή (γύρω στα 450 αν θυμάμαι καλά, από expansys).

fractalbit

Ας ελπίσουμε πριν το Πάσχα, εγώ διατηρώ ακόμα τις ελπίδες μου και για μέσα στον Μάρτιο. Για να δούμε…

Κωνσταντίνος Κουφουδάκης

To Nokia άκουσα ότι η 8mp κάμερα του δεν θα είναι και τόσο καλή(δεν φτάνει που έκανα 10 χρόνια μέχρι να βγάλουν,δεν θα είναι και καλό!!!)
Επίσης, εγώ πρώτο βάζω το OmniaHD(για το οποιό τελικά έχουμε νέα ότι θα τρέχει και windows mobile 6.5) και φυσικά γιατί είναι καλύτερο από όλα τα υπόλοιπα!
(Έκανε τις μεγαλύτερες εντυπώσεις στην MWC στην Βαρκελόνη)
Παιδιά,η Νόκια έχει χάσει το παιχνίδι,το 2008 έπεφταν οι πωλήσεις της ανα 4μηνο!
Όσο για την Sammy,κατάφερε να τις ανεβάσει και ευελπιστεί να τις πάει έως και 29% φέτος(Ξεπερνώντας και την Νόκια)
Όσο για την LG,έκανε συμαντική πρόοδο, και κατάφερε να κερδίσει την 3 θέση σε πωλήσεις παγκοσμίος!(Πρώτη θέση Νόκια,Δεύτερη Θέση Samsung)

kostantinis

milao gia to Samsung GT-S8300 Ultra Touch

einai oti kalitero exo dei edo kai xronia apo enfanisi ,, apla sevome tis samsung giati einai i ouio poiotioki eteria,, se antithesi me tin nokia poy oti neo ebgaze ta iperkostologouse px n 95 den aksize tosa leyta gia ena kinito ogkodes kai me kaki sinarmologisi

i lg pali einai eteria pou bgazei ena kinito kai se mikro diastima einai sta katastimata
kai exei kai to kalitero servise apo oles

kostantinis

etsi akrivos einai opos ta leei o Κωνσταντίνος Κουφουδάκης

Antreas

@Κωνσταντίνος Κουφουδάκης, Το Ν86 δεν είναι το νέο camera phone, της εταιρίας και ποτέ δεν παρουσιάστηκε ως κινητό για φωτογραφίες. Και είναι όντως όπως τα λες με τις φωτογραφίες, δεν είναι πολύ καλές αλλά ας μην ξεχνάμε το κινητό είναι περισσότερο multimedia. Το Camera phone της Νόκια (όταν τα βγάλει) θα έχει Xenon flash και μεγάλη οθόνη (φήμες).
Όσο αφορά το Omnia HD τώρα δεν νομίζω να βγει με Windows Mobile (είδα και εγώ τα άρθρα σε ξένα site) αλλά πιστεύω ότι αν βγει, θα βγει λίγο διαφορετικό, με άλλο όνομα (θα δείξει). Αυτό δεν το λεω επειδή ξέρω, αλλά επειδή με την λογική δεν γίνεται να παρουσιάζεις τηλέφωνο με symbian και να το βγάζεις με WM.

Κωνσταντίνος Κουφουδάκης

@Antreas Δεν θα το βγάλει μόνο σε WinMo!
Επίσημες ομολογίες,έδειξαν ότι θα βγάλει και από τα δύο λειτουργικά!
(Η Samsung θεώρησε ότι δεν πρέπει να φύγει από τα Windows,που κατά την γνώμη μου είναι καλύτερα κατά πολύ από τα Symbian) Όσο για το camera-phone της Νόκια…ε, και γω κάποτε θα πετάξω στο διάστημα…ΚΑΠΟΤΕ 😀 😉 χαχα
Ευχαριστώ kostantinis

Antreas

Είσαι σίγουρος ότι είναι επίσημο?? Ανεπίσημο θα έλεγα εγώ για αυτό και κρατάω τις επιφυλάξεις μου. Δεν άκουσα κάτι επίσημο και για αυτό μιλάω. Αν ήταν έτσι θα είχε βουίξει ο τόπος, δεν συμφωνείς; Παρ΄ όλα αυτά όμως μπορεί και να το βγάλει με Windows Mobile αλλά μέχρι στιγμής δεν είμαστε σίγουροι. Όταν θα είναι επίσημο (με τα ίδια specs) θα χαρώ πολύ. Ελπίζω να γίνει κάτι τέτοιο και να μην μείνει μόνο στο symbian

Κωνσταντίνος Κουφουδάκης

Βασικά,γιατί να μην αλλάξει ο τίτλος και να γίνει : Το καλύτερο κινητό του 2009! Samsung OmniaHD !!! !!! !!!
😛

fractalbit

Μπορείς να μας πεις περισσότερες λεπτομέρειες; Σε ποιά μαγαζιά; Μπορούμε να το πάρουμε με επιδότηση cosmote?

Alexhs

gt ta nokia einai kalhtera!!!!!!!!!parte to xabari
an den exete mualo mhn ta pernete einai gia exupnous!!

giota

ligh voitheia..den kserw tpt apo kinhta..skeftomai metaksy omnia kai arena..poio einai kalytero??..thelw kalh cam internet den kserw kai oti allo einai kalo..!!!!

giota

paidia mipws kseretai an to lg gc900 einai afhs kai an einai kalo genika..????

Antonis

Geia sas pedia.
tha ithela tin gnomi sas gia na agoraso kala k omorfo kinito.k ta dio einai must gia emena.oso gia to megethos den exo provlima [ennoeite se logika oria 🙂 ]
P.x skeftomai gia to HTC Touch Diamond. ti exete akousei genika? timi ktlp?
Exete kati allo na proteinete.
Y.Γ:(Parakalo min tsakotheite)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

telika klaitero einai to samsung pixon 12, to lg crystal h to lg arena? egv nomizw oti to pixon 12 einai arketa kalitero. eseis ti lete?

ang

to paim pre einai teleio

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Gadgets

Με 200 δολάρια και μία συσκευή μπορείς να χακάρεις ένα Smart Home

Το Flipper Zero είναι ένα μικρό gadget που μπορεί να εκμεταλλευτεί όλες τις αδυναμίες που εμφανίζει ένα smart home.

Gear CES 2019 Gadgets

Netatmo smart video doorbell: το "έξυπνο" κουδούνι [CES 2019]

Η Netatmo, προμηθευτής καμερών ασφαλείας και gadget για “smart home”, ανακοίνωσε στην έκθεση CES 2019, τη νέα τους “έξυπνη” συσκευή για το σπίτι, το κουδούνι “smart video doorbell”, με ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ανάλυσης Full HD 1080p και φακό ευρείας γωνίας 160 μοιρών.

Gear Gadgets

Ενσωματωμένη συσκευή εντοπισμού στα gadgets που έρχονται

Τα tracking tiles (πλακίδια εντοπισμού) ξεκίνησαν την εμφάνισή τους για πρώτη φορά το 2013, επιτρέποντας να εντοπίζουμε αντικείμενα όπως πορτοφόλι, κλειδιά ή τσάντα που πιθανόν έχουμε χάσει. Το μέλλον φέρνει αυτή την τεχνολογία ενσωματωμένη στις συσκευές.

Gear Gadgets

Mini-drone θήκη για smartphone κάνει τις selfie παιχνιδάκι

Κρατώντας το smartphone με το χέρι για μια selfie φωτογραφία ακούγεται φυσιολογικό. Η χρήση του selfie-stick (σελφοκόνταρο στα Ελληνικά) είναι κάτι που τραβάει τα βλέμματα για πολλούς λόγους. Τι θα γινόταν όμως αν είχαμε ένα mini-drone σαν θήκη smartphone για να βγάλουμε κάθε είδους selfie πιο εύκολα από ποτέ;