LG Crystal, Το διάφανο κινητό με το κρυστάλλινο πληκτρολόγιο

Το LG Crystal είναι ένα κινητό με οθόνη αφής που βασίζεται στο διάφανο design και θέτει νέα σχεδιαστικά και τεχνολογικά πρότυπα στην κατηγορία. Το κρυστάλλινο πληκτρολόγιό του κυλάει άνετα κάτω από την οθόνη αφής εκπέμποντας ένα απαλό φως. Το πληκτρολόγιο είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό κρύσταλλο υψηλής αντοχής και είναι ενισχυμένο με μια στρώση υγρού μετάλλου (Liquidmetal) – ένα εξαιρετικά ισχυρό σύνθετο κράμα – το οποίο απορροφάει τους κραδασμούς και τις δονήσεις.

, LG Crystal, Το διάφανο κινητό με το κρυστάλλινο πληκτρολόγιο

Παράλληλα, το LG Crystal ξεχωρίζει επίσης για τις προηγμένες και καινοτομικές λειτουργίες πλοήγησης που ενσωματώνει. Ειδικότερα, το κρυστάλλινο πληκτρολόγιο αφής μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακριβώς όπως ένα ποντίκι σε φορητό Η/Υ, ενώ μέσω της νέας λειτουργίας Gesture Shortcut (Συντόμευση Νεύματος) προσφέρει μια πρωτόγνωρη εμπειρία πλοήγησης. Τα Gesture Shortcuts μειώνουν τις κινήσεις που απαιτούνται προκειμένου ο χρήστης να έχει πρόσβαση σε σύνθετες λειτουργίες του κινητού τηλεφώνου, κάνοντας τη χρήση της συσκευής διασκεδαστικότερη. Για παράδειγμα, οι χρήστες μπορούν με μια κίνηση να ανοίξουν τον web browser ενώ γράφουν ένα μήνυμα SMS ή e-mail, σχηματίζοντας απλά με το δάχτυλό τους το σχετικό εικονίδιο στην κρυστάλλινη οθόνη αφής του LG Crystal.

Το LG Crystal ενσωματώνει το τρισδιάστατο διαδραστικό S-Class User Interface (UI) της LG, ενώ διαθέτει ποικίλες εφαρμογές πολυμέσων και περιεχόμενο γραφικών. Ο συνδυασμός του S-Class UI με τα προηγμένα χαρακτηριστικά αφής, καθιστά το LG GD-900 Crystal μια εντυπωσιακή και πανίσχυρη συσκευή πολυμέσων, σχεδιασμένη αποκλειστικά για χρήστες που αναζητούν επικοινωνία με κάθε δυνατό τρόπο.

, LG Crystal, Το διάφανο κινητό με το κρυστάλλινο πληκτρολόγιο

Το LG Crystal όμως, εκτός από την εντυπωσιακή εμφάνιση, διαθέτει και προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Η 8 Megapixel κάμερα με λειτουργία Auto-Focus και η οθόνη αφής WVGA LCD 3 ιντσών με Auto-Rotate, εγγυώνται πως οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν τις φωτογραφίες τους όπως επιθυμούν. To LG Crystal, ενσωματώνει επίσης mp3 player και εσωτερική μνήμη 1.5GB, ενώ μπορεί να αποθηκεύσει έως 32GB μουσικής, φωτογραφιών ή δεδομένων με τη χρήση κάρτας μνήμης MicroSD. Επιπλέον, διαθέτει υποστήριξη Wi-Fi, επιτρέποντας στο χρήστη να συνδεθεί σε κάθε ασύρματο δίκτυο μέσω των διαθέσιμων hotspots, ενώ έχει συμβατότητα Bluetooth 2.0 για ασφαλή σύνδεση υψηλής ταχύτητας με άλλες συσκευές.

Gesture Shortcut (Συντόμευσεις Νεύματος)
– Οι χρήστες έχουν άμεση πρόσβαση σε πολλαπλές λειτουργίες με μια απλή κίνηση με το δάχτυλο.
– Για παράδειγμα, μπορούν να επιλέξουν να «ανοίγει» το music player σχηματίζοντας το γράμμα «Μ» με το δάχτυλο στην οθόνη αφής.
– Οι χρήστες μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση στον web browser ενώ γράφουν ένα e-mail ή να ελέγξουν την ατζέντα τους εν μέσω μιας τηλεφωνικής συνομιλίας.
Mouse Mode
– Με τη λειτουργία αυτή οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν την περιήγηση στο Ίντερνετ όπως ακριβώς χρησιμοποιούν ένα ποντίκι σε φορητό υπολογιστή.
– Στη λειτουργία Mouse Mode, η ευαισθησία και η ακρίβεια του πληκτρολογίου και της οθόνης ελαχιστοποιούν τη πιθανότητα αθέλητων εντολών και παρεμβολών κατά την περιήγηση στο Ίντερνετ.
Multi Finger Touch
– Το LG Crystal διευκολύνει την ανάγνωση με το χαρακτηριστικό Multi Finger Touch που υποστηρίζει και λειτουργία zoom.
– Η λειτουργία zoom είναι διαθέσιμη κατά την περιήγηση στο Ίντερνετ, την προεπισκόπηση φωτογραφιών ή την παρακολούθηση βίντεο και ταινιών.
Finger-writing Recognition (Αναγνώριση Γραφής)
– Η λειτουργία αναγνώρισης γραφής με το δάκτυλο είναι ένας πιο γρήγορος και βολικός τρόπος για την εισαγωγή κειμένου στην κρυστάλλινη οθόνη αφής
– Οι χρήστες μπορούν να πληκτρολογούν γράμματα ή αριθμούς ενώ σερφάρουν στο Ίντερνετ ή συντάσσουν μηνύματα.
Touch Wheel (Κυλιόμενος Τροχός)
– Ο κυλιόμενος τροχός (Touch Wheel) προσφέρει ευκολότερη πρόσβαση στις λειτουργίες πολυμέσων.
– Με τη χρήση του Touch Wheel μπορεί πιο βολικά να:
– Ρυθμιστεί το επίπεδο του ήχου στο MP3 player και στην αναπαραγωγή βίντεο.
– Ελεγχθεί η λήψη στις λειτουργίες φωτογραφικής κάμερας ή εγγραφής βίντεο.
Normal alphanumeric keypad (Αλφαριθμητικά πλήκτρα αφής)
– Το κρυστάλλινο πληκτρολόγιο επιτρέπει την εισαγωγή αριθμών ή κειμένου με συμβατικό τρόπο μέσω των αλφαριθμητικών πλήκτρων αφής.
– Το πληκτρολόγιο διαθέτει ένα ευρύ και οικείο χώρο για την συγγραφή μηνυμάτων ή υπενθυμίσεων.
– Η λήψη τηλεφωνικών κλήσεων γίνεται απλά «γλιστρώντας» το πληκτρολόγιο προς τα κάτω.

, LG Crystal, Το διάφανο κινητό με το κρυστάλλινο πληκτρολόγιο

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.