Ποιο είναι το καλύτερο smartphone για εσάς; [poll]

Αφορμή για αυτό εδώ το poll είναι τα σχόλια που διαβάζουμε στις συζητήσεις στο Techblog σχετικά με τα νέα μοντέλα smartphones Samsung Galaxy S5 και Sony Xperia Z2 αλλά και το HTC One (M8) 2014 που σχεδόν γνωρίζουμε τα πάντα για αυτό. Επίσης για την προσμονή για το LG G3 αλλά και την πτώση της τιμής σε Galaxy S4, Xperia Z1 και HTC One (2013) όταν κυκλοφορήσουν τα καινούργια.

Ξεκαθαρίστε τη θέση σας και επιλέξτε με ποιο είστε αποφασιμένοι να παραμείνετε ή ποιο θα θέλατε. Σίγουρα υπάρχουν και άλλα αξιόλογα μοντέλα smartphones από τους συγκεκριμένους κατασκευαστές αλλά και άλλους, όμως σε αυτό εδώ το poll θα πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στα “αφεντικά”.

Ψηφίστε στο νέο poll του Techblog και αφήστε ένα σχόλιο δικαιολογώντας την ψήφο σας.

Σχόλια

  • Iphone 5s. Ασχετα απο specs κλπ λογω υποστηριξης των προιοντων της απο την εταιρια

  • Sony Xperia Z2. Υπέροχος σχεδιασμός, καλη ποιότητα κατασκευής και αξιόλογα specs. Το μόνο που μπορεί να χτυπήσει iPhone 5s ευθέως

  • το καλυτερο smartphone ειναι αυτο που δουλευει σαν phone αρχικα!!!! και μετα όσα περισσοτερα κανει τοσο το καλυτερο!!! δλδ δυστηχως iphone 5s!

  • Μόνο και μόνο ότι γίνεται σύγκριση μοντέλων που το ένα αντικαθιστά το άλλο (S5-S4, ONE -M8, Z1-Z2) καθώς και μοντέλων διαφορετικών γεννιών , αυτόματα ακυρώνει την όποια σύγκριση με βάση Specs και τεχνολογία.

  • Κάτοχος note2 , μ'αρέσει το 5s άλλα πανάκριβο για τα δικά μου γούστα , το note 3 Ίσως να είναι το καλύτερο τηλέφωνο του 13 αλλά η μετάβαση σε αυτο από το 2 δεν αξίζει για εμένα. Θα ψηφίσω s5 γιατί νομίζω ότι είναι το πιο ώριμο της σειράς galaxy.

  • Όμορφο το LG G2 ειδικά για τα λεφτά του ! Εγώ θα επέλεγα το Nokia Lumia 1020 αν υπήρχε λόγο κάμερας και here apps αρα θα ψηφίσω το Nokia Lumia 1520 :)

  • Από τα καινούρια θα ήθελα το xperia z2 αλλά προς το παρόν θα μείνω με το s4.

  • Lg g2 για την οθονη,καμερα,επεξεργαστη,ταχυτητα,ομορφια και τελος χαμηλου κοστους.

  • Για μένα το καινούριο μου S4 9506 με τον Snapdragon 800. Κορυφαίες επιδόσεις, πολύ καλή Amoled οθόνη, απίστευτη κάμερα, κάρτα microSD 64gb και το βασικότερο: μέγεθος ακριβώς στο όριο.
    Ένα εκατοστό παραπάνω και θα εξείχε από τις τσέπες του πουκαμίσου μου!

  • Με βαση τα χαρακτηριστικα το Xperia Z2, αλλα για να εχει καποιος πληρη αποψη θα επρεπε να δουλεψει το καθενα ξεχωριστα για να βγαλει ασφαλες συμπερασμα!

  • Z2...Z2...Z2...
    Για έμενα βασικό σε ακριβό smartphone η αντοχή
    Αν και έχει ακόμα το θέμα με τα bezel η SONY έχει καλά χαρακτηριστικά για κινητό(και δεν εννοω για προγράμματα s-health η heartbeat αυτά να βρίσκεις και στο google play) σε σύγκριση με άλλα top smartphone του 2014...

  • LG G2 : κάνει ότι και όλα τα υπόλοιπα, έχει μεγαλύτερη οθόνη, μικρότερο (!!!) μέγεθος, τεράστια μπαταρία, και μισή τιμή από όλα τα άλλα!!!

  • Ποσο σοβαρο θεωρειται ενα Poll οταν λαμπει δια της απουσιας του το Nexus 5 και συμμετεχουν συσκευες που δεν εχουμε δει οπως το νεο HTC One, το Samsung Galaxy S5 ή το LG G Pro 2;

    Περαστε το, την αληθεια λεω...

  • Προφανώς ψήφισα G2, αφού κατέληξα σε αυτό μετά από σκέψη και αφού αποφάσισα ότι είναι το καλύτερο, πήγα και το πήρα. Ακόμα και σήμερα, παραμένει κορυφαίο σε πολλά στοιχεία του, ενώ έχει μείνει πίσω μόνο από πλευράς SoC (και αυτό λογικό). Κανένα από τα καινούρια δεν μου λέει τίποτα, ούτε καν προσφέρει κάτι πολύ καλύτερο. Άρα περιμένω να δω το G3, αλλιώς θεωρώ ότι και όλο το 2014 θα μείνω με το G2 ;-)

  • Εχω το note2. Fetos θα ηθελα ενα τηλεφωνο αδιαβροχο οπως z2 ή s5 αναμεσα σε αυτα τα 2 διαλεγω s5 διοτι δε με ενδιαφερουν premium χαρακτηριστικα και ειναι και ελαχιστα ποιο προχορημενο απο τη σειρα galaxy s σε σχεση με τα xperia z

  • Galaxy S4. Αυτό έχω, αυτό εμπιστεύομαι! Αν ήταν και πιο συνεπής η Samsung με τα updates της θα ήμουν πανευτυχής. Τόσο δύσκολο είναι να δώσεις 4.4.2 σε όλο τον κόσμο την ίδια μέρα? Η Apple πως το κάνει και μάλιστα για όλες τις συσκευές της ταυτόχρονα?

  • samsung galaxy s4 s5 να θυμησω μονο οτι στα forum το g2 εχει κραχτει για το software του εντομεταξη το note 3 δεν το εχει ξεπερασει κανεις μεχρι τωρα η σαμυ κραταει ψηλα ολοι οι αλλοι ερχοντε δευτεροι

  • Που είναι το oppo find 7 ? Τέλος πάντων εγώ εβαλα το note 3 γιατι είναι απο τα μόνα που με εντυπωσίασαν πολύ

  • Το μόνο κινητό του 13 που παλεύει τα φετινά ειναι το g2 ... Η ερώτηση ειναι που βρίσκεται το nexus 4 στο poll ? για εμένα το g2 ειναι το πιο αξιόλογο διότι παρότι παλαιότερο μοντέλο αντέχει στον ανταγωνισμό. Το s4 ειναι παντόφλα όπως και το one 2014 . Όχι οτι το g2 δεν ειναι αλλά τουλάχιστον σε μικρότερο μέγεθος δίνει μεγαλύτερη οθόνη. Για το z2 δεν συζητάμε καν λόγω μεγέθους όπως και το note 3 . To iphone ειναι κατηγορία μόνο του.

  • Ζ2 εννοείται για πολλούς πολλούς λόγους...!! και ο πιο σημαντικός.. Αυτά τα bezel της τα λατρεύω!!!!! :) (κάτοχος Ζ1)

  • Πραγματι...τα κινητα της sony εχουν τα μικροτερα bezel και ειναι και χωρις καθολου ελαττωματα........ :Ρ :Ρ :Ρ :Ρ :Ρ

  • Τα λόγια είναι περιττά.... Το βραβείο καλύτερου smartphone 2013 το έχει πάρει το HTC one..

  • πολυ καλο το g2 πραγματικα (κατοχος) ! τωρα η sony κατι κανει με το z2 αλλα αυτα τ bezel της αεροπλανο προσγειωνεται επισης εχουν μικρο ελατωματα οπως λεει και ενας φιλος ποιο πανω ! αναμονη μεχρι το g3

  • SONY XPERIA Z2 γιατί λετρεύω τον σχεδιασμό και το ui της sony.Συν το ότι (επιτέλους!) έχει μια υπέροχη οθόνη και είναι εξοπλισμένο με ότι καλύτερο κυκλοφόρει αυτή τη στιμγή (snapdragon 801, 3 GB RAM,20.7 MP κάμερα με όλα τα καλούδια κτλ)
    Δεύτερο το LG G2 και τρίτο το Nokia Lumia 1520

  • LG G2, η μοναδικη αγορα smartphone, απο την οποια εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος. Top χαρακτηριστικα, απιστευτη μπαταρια & διαχειριση ενεργειας, πρωτοποριακα τα πισω πληκτρα, συνολικα value for money!!!

  • Lg G2 γιατι ειναι κινηταρα και το πιο ομορφο!..Μετα απο αυτο θα διαλγεγα το Ζ2.

  • Αν και λιγο μεγαλο σαν μεγεθος για τηλεφωνο.....note 3! Ειχα iphone 5 πριν( ποτε ξανα apple), εχω δοκιμασει και αλλα smartphone στο παρελθον οπως s3,xperia z, htc one, το note ειναι το κατι αλλο. Ολα τα αλλα μπροστα του ειναι....
    Αν δεν το εχεις χρησιμοποιηση για λιγο, δεν μπορεις να καταλαβεις την διαφορα με τα αλλα. Αν το εχεις ομως, δεν το αλλαζεις με κανενα:)

  • Lg g2 για πολλους λογους...μπαταταρια οθονη τιμη μπεζελς οτι καλυτερο βγηκε το 2013!!!

  • Z1 compact (που φυσικά και δεν υπάρχει στο poll!) επειδή δεν θέλουμε όλοι παντόφλες!!!
    Και όπως λέει και ο Αλέξανδρος πιο πάνω, μεταξύ των υποψήφιων του poll, τα λόγια είναι περιττά…. Το βραβείο καλύτερου smartphone 2013 το έχει πάρει το HTC one! Μετά iPhone5s λόγω μεγέθους και ποιότητας κατασκευής-λειτουργικού!

  • LG G2 ( Πρώην κάτοχος s3, s4 ) πριν από το G2 δεν εκτιμούσα την Lg ιδιαίτερα για τα smartphone τις. Με το G2 έκανε την διάφορα 5.2 οθόνη με μηδαμινά benzel ,φαίνεται πιο μικρο διπλά σε κινητά που έχουν 5 οθόνη, Μπαταριαραα φοβερή μου βγάζει 2 μέρες φουλ χρήση ( με την ίδια χρήση έκανα στο s4 μου έβγαζε 10 ώρες) το κινητό ρολαρι απίστευτα πετάει, έχει και τα αρνητικά του π.χ μη επέκταση μνήμης sd , σε ένα άλλο τομέα που πρέπει η lg να κάνει την διαφορά σε σχέση με παλιότερα μοντέλα τις, είναι με τις αναβαθμίσεις λογισμικού. Θα πάρει την 4,4,2 ελπίζω να συνεχίσει αναβαθμίσεις. έτσι θα κρατήσει και κόσμο και θα αλλάξει το αρνητικό όνομα που έχει στον συγκεκριμένο τομέα.

  • μου βάλατε 10 android phone και ένα wp και ένα ios έλεος....
    και σοβαρά καλύτερα smart phone αυτήν τη στιγμή στην αγορά είναι το note 3 iphone 5s και lumia 1520 ποιο lg...!

  • Το δημοψήφισμα μπάζει.
    Ψηφίζω iPhone 5s αλλα θα έπρεπε αντικειμενικά να υπάρχουν κ αλλα κινητά κ όχι όσα τελείως μπακαλίστικα θυμήθηκε ο δημιουργός τελευταία στιγμή

  • iPhone γιατί απλά το 4άρι που έχω δουλεύει ακόμα καλά, ενώ έχουν περάσει απο τα χέρια 3 android (xperia x10, T και GS3) τα οποία δεν άντεξαν και πολύ, και γενικά το iOS προσωπικά μου φαίνεται πιο αξιόπιστο. Πάντα με βάση την προσωπική μου εμπειρία και για αυτά που θέλω να κάνω με ένα smartphone

  • Τα 4 πρωτα στη λιστα, με διαφορα μαλιστα απο τα υπολοιπα, δεν ειναι τυχαια εκει..
    Το nexus 5 οντως ,απλα ξεχαστηκε. Θα ηταν σε καλη σειρα αν ειχε μπει..
    Στο γκαλοπ ομως ψηφιζουν αυτοι που τουλαχιστον διαβαζουν και λιγο πριν αγορασουν. Η αγορα βγαζει και αλλα πρωτα.

  • samsung galaxy s4 lte-a E330s (i9506) Το καλυτερο κινητο στον κοσμο αυτην την στιγμη με διαφορα!!!

  • Δεν άλλαξε η γνώμη μου με την έλευση των νέων ναυαρχίδων. Ψηφίζω ξανά LG G2.

    O 11λογος :

    1) Εμπιστεύομαι τις rom της LG. Χίλιες φορές να έχω απροβλημάτιστη rom παρά να έχω άχρηστα προβληματικά updates.
    2) Θαυμάζω τη φοβερή δουλειά που έγινε στα bezels και την οθόνη. H Samsung έμεινε στα ίδια, ενώ οι HTC και Sony δεν έκαναν τίποτα σε αυτόν τον τομέα που δεν επηρεάζει μόνο την αισθητική αλλά και την ευκολία χρήσης του κινητού.
    3) Δεν έχει καμία διαφορά στην πράξη ο επεξεργαστής του σε σχέση με τους επεξεργαστές των νέων μοντέλων των άλλων εταιριών.
    4) Έχει την καλύτερη μπαταρία όλων.
    5) Έχει άψογη κάμερα και δεν με απασχολεί το αν αυτή του Ζ2 είναι ακόμα καλύτερη.
    6) Είχε την πιο τίμια τιμολόγηση όταν πρωτοκυκλοφόρησε χωρίς να κοροϊδεύει τον κόσμο.
    7) Δεν αγοράζω κινητά με ύψος μεγαλύτερο από αυτό του G2 καθώς δεν με βολεύουν στη χρήση με το ένα χέρι.
    8) Δεν με ενδιαφέρουν γελοίες καινοτομίες όπως η μέτρηση παλμών του S5.
    9) Δεν έχω ως κύριο κριτήριο τον ήχο( βλ.ΗΤC One )
    10) Δεν μπορώ με τίποτα να γυρίσω πίσω σε κινητά με οθόνες 4άρων ή 4.3 ιντσών ( πχ iphone )
    11) Δεν έχω θέμα με τα 16GB.

  • S4 Φυσικά

    Παρακαλώ πολύ να μην ψηφίσουν αυτοί που δεν έχουν κάποιο από τα παραπάνω κινητά...γιατί δεν ξέρουν ποιο είναι καλύτερο
    thanks.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.