Black Friday 2017: Προσφορές ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Black Friday 2017 προσφορές ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Black Friday 2017: Προσφορές ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Από σήμερα έχει ξεκινήσει το πάρτυ Black Friday 2017 για τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ (περισσότερα από 300 σε όλη την Ελλάδα) και μότο «τέρμα οι ουρές, μόνο μεγάλες προσφορές». Μέχρι την Κυριακή 26 Νοεμβρίου τόσο στα φυσικά καταστήματα όσο και online θα βγάλει διάφορα προϊόντα τεχνολογίας σε προσφορά Black Friday.

Ενδεικτικά συσκευές που “παίζουν” από σήμερα:
Smartphone WIKO Freddy 4G: 49 ευρώ
• Τablet MLS Air Wi-Fi 10″: 79 ευρώ
• Smart TV SAMSUNG UE49K5500 FHD 49″: 399 ευρώ
• Laptop HP 250 15.6″ Intel Core i5-6200U: 349 ευρώ
• Ασύρματο τηλέφωνο GIGASET C530, με έγχρωμη οθόνη: 34,90 ευρώ

Δείτε όλα τα Black Friday deals 2017 που ανακαλύπτουν οι συντάκτες του Techblog

Επιπλέον, μόνο για τις ημέρες του Black Friday (22-25 Νοεμβρίου), ισχύει 20% €πιστροφή για αγορές προϊόντων από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε συνεργασία με την Eurobank.

36 άτοκες δόσεις ισχύουν για αγορές προϊόντων 500 ευρώ και άνω, 24 άτοκες δόσεις ισχύουν για αγορές 300 ευρώ και άνω, 12 άτοκες δόσεις για αγορές 60 ευρώ και άνω και με εξόφληση μέσω πιστωτικής κάρτας.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
AngelsVenom

Όλοι έχουν τις ίδιες προσφορές χαχαχα, απλά γελοίο. Το μόνο που θέλω να δω και περιμένω είναι την vodafone η οποία έχει προσφορές απο αύριο σύμφωνα με την ιστοσελίδα τους. Θα ελέγξω σήμερα μετά τις 12 μήπως και τις βάλουν τότε.

teodor

huawei p10 399 euro καταστηματα cosmote

Γιωργος

Πέρυσι είχαν βάλει ps4 200€ φέτος τι θα γίνει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business GERMANOS

Στον ΓΕΡΜΑΝΟ από σήμερα θα βρεις σόμπες, καφετιέρες και πιστολάκια μαλλιών

Μια μεγάλη γκάμα από οικιακές μικροσυσκευές, από κορυφαία brands της αγοράς και σε προσιτές τιμές, θα βρουν πλέον οι καταναλωτές στον ΓΕΡΜΑΝΟ.

Gear GERMANOS

Ολοκληρωμένες λύσεις για ένα “έξυπνο” σπίτι από το ΓΕΡΜΑΝΟ

Το “έξυπνο” σπίτι έχει να κάνει με τη διασύνδεση συσκευών που έχουμε εγκαταστήσει στο σπίτι μας και τις οποίες θα βρούμε στο ΓΕΡΜΑΝΟ.

Gear GERMANOS

Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ: Πως θα αποκτήσετε laptop ή tablet με το voucher αξίας 200€

Τη δυνατότητα να αποκτήσουν 200€ φθηνότερα laptop ή tablet, δίνει σε εκπαιδευτικούς, αλλά και σε μαθητές – φοιτητές από πυρόπληκτες περιοχές της χώρας, η «Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ»

Gear COSMOTE GERMANOS

Tα δώρα από την COSMOTE και τον ΓΕΡΜΑΝΟ συνεχίζονται

Η COSMOTE προσφέρει δωρεάν απεριόριστα δεδομένα για το κινητό και απεριόριστο χρόνο ομιλίας από το σταθερό και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ συσκευές τεχνολογίας φθηνότερα.