Black Friday 2017: Τι αγοράσατε, τι χάσατε, τι σας χάλασε

Black Friday 2017 Τι αγοράσατε, τι χάσατε, τι σας χάλασε, Black Friday 2017: Τι αγοράσατε, τι χάσατε, τι σας χάλασε

Black Friday 2017 στην Ελλάδα, Black Week θα λέγαμε ότι είναι φέτος μιας και οι όποιες προσφορές έχουν ξεκινήσει από την αρχή της εβδομάδας και όχι μόνο για τεχνολογία αλλά και για οτι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς όπως αυτοκίνητα και καλλυντικά (για αυτά δεν έχω link!).

Η εβδομάδα ξεκίνησε τούμπανο με πολύ δυνατή τιμή 399 ευρώ για τη ναυαρχίδα Sony XPERIA XZ1, μοντέλο 2017 που κυκλοφόρησε Ελλάδα πριν ένα μήνα με αρχική τιμή 699 ευρώ.

Στην συνέχεια είδαμε κάποια referbished iPhone 7 Plus 256GB με τιμή από 469,50 ευρώ αλλά έπρεπε να τα ψάχνεις σε συγκεκριμένα καταστήματα ανά την Ελλάδα, δεν μπορούσες να αγοράσεις online.

Εχθές αργά το βράδυ έσκασαν και οι πληροφορίες για preowned iPhone 6S και 5S με τιμές 249 ευρώ και 399 ευρώ αντίστοιχα. Ισχύει; Αγόρασε κάποιος;

Από εκεί και πέρα το χάος, με συμφωνημένες τιμές, όλες οι μεγάλες αλυσίδες να έχουν τις ίδιες σε γνωστά προβεβλημένα μοντέλα. Μαθαίνω ότι τα καταστήματα ξεφορτώνουν δεκάδες παλέτες με flat τηλεοράσεις JVC και Sharp. Οι συγκεκριμένες εταιρείες έχουν κλείσει και το brand name το διαχειρίζονται Κινέζοι κατασκευαστές.

Δείτε όλα τα Black Friday deals 2017 που ανακαλύπτουν οι συντάκτες του Techblog

Σε ότι αφορά το gaming, εκτός από το XBOX One S στα 2 κατοστάρικα, καμιά τιμή της προκοπής για το PS4 δεν έχουμε ανακαλύψει ακόμα. Φεύγουν όμως λέει πολλές κάρτες PlayStation Store Cards, με αυτές δεν ξέρω τι παίχτηκε.

Γενικά μαθαίνω ότι οι έμποροι είναι πολύ ευχαριστημένοι και ξεπουλάνε ότι ανεβάζουν σε προσφορά. Εμείς δεν βρήκαμε κάτι φοβερά ενδιαφέρον μέχρι στιγμής. Η Black Week θα συνεχιστεί λέει μέχρι και αυτή την Κυριακή, για να δούμε…

Θα ήθελα να μας πείτε τη γνώμη σας και να καταθέσετε την εμπειρία σας από την φετινή Black Friday 2017. Αγοράσατε κάτι, από που και σε τι τιμή, ψάχνατε κάτι και δεν το προλάβατε, είναι κάτι που σας χάλασε γενικά φέτος από αυτό το πανηγύρι;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

68 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Απλά μια σκέτη απογοήτευση!!! Δήθεν προσφορές, δήθεν εκπτώσεις… Και όπως λένε με Πορ…ες αυγά δεν βάφονται!!!

Λευτέρης

Δεν υπαρχει black friday στην Ελλάδα

SEVEN

Μονο οτι θέλουν να ξεφορτωθούν βγαίνει σε προσφορά και το χειρότερο είναι ότι δεν βρήκα κινητό(αυτό ψάχνω) σε καλύτερη τιμή από αυτή που βρίσκεις στο σκρουτζ.

John Karakatsanis

δεν αγοράσαμε τίποτα, δε χάσαμε τίποτα, δε μας χάλασε τίποτα !!

gianniklis

Προσωπικά δεν αγόρασα κάτι μίας και δεν έχω την ανάγκη να αγοράσω κάτι.Όταν θέλω παίρνω αυτό που θέλω επί τόπου χωρίς πολλά πολλά.Σίγουρα οι ”προσφορές” δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά εδώ δεν είναι Η.Π.Α…Αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση είναι το γεγονός ότι σε κάποιες εκπτώσεις τα σχόλια ήταν άκρως αρνητικά και αποτρεπτικά.(βλέπε samsung galaxy s7 στα 379).Να διαβάζεις σχόλια για απατεώνες ,για δήθεν εκπτώσεις, για τό ότι θα έπρεπε να είναι μισή τιμή(ήτοι 199 ναυαρχίδα της samsung του 2016 με τοπ ποιότητα σε κάμερες και οθόνη ακόμη και σήμερα) και ένα άλλο σωρό γραφικά λεγόμενα.Επειδή ο μέσος χρήστης έχει συνηθίζει να αγοράζει κινεζιές τσιν τσαν τσον (βλέπε ) τσαόμι νομίζει ότι θα πάρει στα ίδια ποσά τις κορυφαίες προτάσεις. Αμ δεν..αυτά είναι .Όποιος θέλει αγοράζει,όποιος τα βρίσκει κοροϊδία προσπερνάει.Τόσο απλά.Ούτε γκρίνια , ούτε τίποτα.Αν θές να έχεις κάτι κορυφαίο και να το χαίρεσαι και στην τελική να καυχιέσαι πρέπει να πληρώσεις.Με 100 -150 ευρώ που θέλετε μερικοί μέχρι τσαόμι και τέλος.Άντε γιατί βαρέθηκα τις γραφικότητες.

SEVEN

Ωραίος ο John Karakatsanis!!!!! 🙂

Κουρκούμπας

Επειδή κάποιος αναφέρει ότι δεν βρίσκει κινητά πιο φθηνά από το Skroutz ,

To P10 στα 399 και το ΧΖ1 στα 399 είναι πιο φθηνά από οποιαδήποτε τιμή υπάρχει στο Skroutz .

Εγώ που κοίταζα για nintendo Switch , δυστυχώς μόνο το Amazon.co.uk το έβαλε σε προσφορά

Παπαροκας tiamat

εγω παρηγγειλα z5 compact στα 130 απο μη γνωστη αλυσιδα….sonακιας εχω καταντησει …αλλα τετοιες αληθινα γενναιες προσφορες μονο η sony κανει!!!!!

οι γνωστες αλυσιδες ηταν σκετη απογοητευση!!! κοιταξαν να ξεστοκαρουν ο,τι εκθεσιακη σαβουρα ειχαν και το περνουσαν σαν black friday!!

εξαιρεση η καταπληκτικη τιμη για το xz1 που ομως ηταν τιμη fix για ολους απο την sony hellas και οχι πρωτοβουλια καποιας εκ των αλυσιδων…..

Dimitris is

Πραγματικά άκρως απογοητευτικο κανένα μα κανένα κέρδος προς τον καταναλωτή.προσφορές μπήκαν μόνο σε προϊόντα που είχαν στοκάρει σε αποθήκες των καταστήματων που στην ουσία μας περιμένουν να πάμε να αγοράσουμε τα σκουπίδια τους.παιδιά πραγματικά ντροπή δεν έχω να πω τίποτα άλλο ΝΤΡΟΠΉ

Δημητρης

130 που;

Σταυρος Χρι

@Παπαροκας tiamat Τα είπες όλα !

stauros

Εχασα τη πατατα που εκανε ο κωτσοβολος με το macbook pro 13 στα 1270 ενώ το είχα καλάθι δε μου το προχώρησε γιατι εκεινη την ώρα το πήραν χαμπαρι και εκαναν την αλλαγή στα 1500. πφφ…

Jack Sf

Απογοήτευση η Black Friday πέρσι είχε καλύτερες προσφορές σε όλα. Μόνο το xz1 μπορεί να λέγεται προσφορά black Friday και κάποιες τηλεοράσεις πάλι sony.

Παπαροκας εσύ είσαι???

Agnostos13

Η καλύτερη προσφορά που έπαιξε νομίζω ήταν το iPhone 256GB Rose Gold με 50% έκπτωση (469,50 από 939)!
Τι και αν ήταν μόνο 1 κομμάτι (και μάλλον εκθεσιακό)…σε 1 κατάστημα…σε όλη την Ελλάδα! Αυτοί που πήγαν νωρίς…πρόλαβε και το πήρε!

Μανώλης

δε πήρα τίποτα μιας και εμένα μου φαίνεται σαν ξεστοκάρισμα μόνο κι όχι χαμηλές τιμές για να πουλήσουν..

vankas

Θα επιθυμούσα να μην γίνει του χρόνου, είναι υποτιμητική για τον καταναλωτή αυτή η κοροιδία, τόσος ντόρος για το τίποτα

Πάνος

P9 lite 2016 στα 129 euro σε καταστήματα wind

Tasos Spanos

Πέρυσι τον Νοέμβριο αγόρασα από το plaisio iPhone 5s 249€. Ολοκαίνουριο
Φέτος δίνουν 249€ το ίδιο αλλά μεταχειρισμένο
Πόσο κλέφτες είναι και πόσο κορόιδα είναι κάποιοι που αγοράζουν black Friday στην Ελλάδα

Ότι σαβούρα έχουν στα ράφια τα πουλάνε πιο ακριβά από πέρυσι και κάποιοι ψαρωνουν

Chris

@stauros το macbook pro 13 στα 1279 το έχει και το mediamarkt.

Costas

Κοροϊδία και προσφορές που αφορούσαν ανίδεους και ανυποψιαστους καταναλωτές.
όλοι κρατούσαν από μια Strong TV! και ναι STRONG είναι η μάρκα. Όσο ζεις μαθαίνεις!!

Makis

@ 4+5….+1

Παπαροκας tiamat

μπαα.. τωρα ειδα το μεηλ οτι δε θα μου εκτελεσουν γιατι εξαντληθηκαν.. στα @ μου βεβαια , αλλα ειναι σπαστικο να μιλανε ολοι για προσφορες με 10 κομματια

seomeo

ΜΟΥΦΑ BLACK FRIDAY.

να ειχαμε να λεγαμε και να χαμε να πουμε

Δημήτρης

Για εμένα η φετινή black friday είναι απλά μια απογοήτευση. Για παράδειγμα έβγαλαν σε προσφορά τα samsung s7 και s7 edge σε τιμές που είχαν βγάλει περίπου και πέρσι (απίστευτο) τα s8 δεν τα ακούμπησαν καθόλου. Επίσης να αναφέρω για τα παιχνίδια που με ενδιαφέρουν λόγω παιδιών αν και δεν ταιριάζει με το κλίμα του site το public έβαλε 25 % σε όλα τα παιχνίδια ενώ πέρσι είχε βάλει 30 %. Εγώ πάντως στα προϊόντα που με ενδιέφεραν για αγορά δεν είδα κάτι σημαντικό.

Vladimiros

Παιδια κ εγω εκανα παραγγελια ηλεκτρονικα απο τον κοτσοβ. Απο προχτες κιολας,μια tv sony 43′ 379ευρω,δεν ξερω με την εξελιξη τι θα γινει λετε να το παρω?? Και το τηλ τους δεν χτυπαει καν..

Lakis

Μάπα το καρπούζι. Ξεστοκάρουν πράματα β’ διαλογής, που τους έχουν μείνει στο ράφι λόγω κρίσης.

Γρηγορης...

Πηγα public plaisio κωτσοβολο αν.θεσσαλονικης προχθες και χθες…5-6 πραγματικες προσφορες σε καθε καταστημα..τωρα μεταχειρισμενα iphones σε τιμη που μπορει καποιος να αγορασει καινουργια οχι ευχαριστω…

Σταύρος Χρι

@Tasos Spanos τα είπε όλα το σχόλιο σου… Το θυμάμαι κι εγω

KostasB

Πραγματική απογοήτευση φέτος. Δεν ξέρω αν κάνουν κάτι μέχρι την Κυριακή που υποτίθεται θα έχουν τις εκπτώσεις αλλά μέχρι τώρα σε κινητά μόνο το Sony XZ1 αξίζει και δυστυχώς δεν έβγαλαν και το Compact σε προσφορά. Να είχε βγει και λίγο νωρίτερα το Mate 10 Pro να έμπαινε και αυτό σε προσφορά.. κρίμα..
Ένα ψέμα είναι φέτος η μαύρη Παρασκευή.

Dimitrinho

Εγώ πήρα ένα πολυμηχανημα από τον Κωτσόβολο hp deskjet ink advantage 4675 στα 59 ευρώ χαμηλότερη τιμή ακόμη και από το skroutz οπότε και το πηρα

bezilys

@Παπαροκας tiamat αυτά να τα βλέπουν οι χατερς της Sony για να δούν τι χάνουν!! 😁

ΧΡΗΣΤΟΣ Κ.

Και το skroutz υπερεκτιμημένο είναι μερικές φορές, αγόρασα από το public το Apple Pencil σε προσφορά 90.00€ την στιγμή που στα Σκρουτζομαγαζα η φτηνότερη τιμή ηταν 118.00€…!!!

nikos2017

OnePlus 5T με την BLACK FRIDAY προσφορά του 0,01 ευρώ…. και μία θερμάστρα χαλαζία από κοτσόβολο για τη μάνα μου. Χωρίς πλάκα.

Δημήτρης

Σύμφωνα και με τους περισσότερους προαναφερθέντες, εύλογα κανεις αντιλαμβάνεται ότι η συγκεκριμένη μέρα δεν αφορά τους ενημερωμένους και ψαγμένους καταναλωτές. Ο σωστός καταναλωτής κάνει εκτεταμένη έρευνα αγοράς (εντός και εκτός Ελλάδας) πολύ καιρό πριν αγοράσει κάποιο προϊόν, διαβάζει όλα τα reviews και τέλος επιλέγει τον πιο σωστό προμηθευτή. Μην τρέφουμε αυταπάτες. Black Friday δεν είχαμε και ούτε θα έχουμε ποτέ στην Ελλάδα (με τη μορφή βέβαια που έχει στο εξωτερικό). Εάν κάποιοι θέλουν να βαφτίσουν το ξεστοκαρισμα των καταστημάτων τους ως Black Friday, είναι δικαίωμα τους. Εμείς δεν πέφτουμε στην παγίδα. Για αυτο το λόγο θα πρότεινα από του χρόνου να ονομάζεται “ Vlack Friday “.

Παπαροκας tiamat

δημητρης καλη η προταση σου!! απο τη δικη μου μερια να ριξω στο τραπεζι την ονομασια cartel friday καθως βλεπουμε ολες οι αλυσιδες ξεστοκαρουν συγκεκριμενους κωδικους σε συγκεκριμενες τιμες

Makis

Μην μπερδεύεστε. Την Δευτέρα έχουμε Cyber Monday, εκεί να δείτε προσφορές :))))

Panikas

Η μοναδική προσφορά που υπήρχε για μενα ήταν στο Γερμανό το huawei p10 και το Sony xz1. Και όχι δεν ήταν/είναι προσφορά στα 399 αλλά το ότι με χρεωστική eurobank βγαίνουν στα 320. Ασχέτως αν αξιζουν τα 2 αυτά αντικείμενα τα λεφτά τους ή δεν αρέσουν σε καποιυς, ήταν καλές προσφορές όταν πχ το p10(το οποίο και τσίμπησα) πριν μια εβδομάδα ήταν στα 450 στο σκρουτζ. Αν πάντως νομίζουμε ότι θα μας βγάλουν s8/iphone 7 με 3 κατοσταρικα είμαστε πολύ γελασμενοι. Κατά τα άλλα, τιποτα σημαντικό και πιο πολύ ήταν ένα 7ημερο εκπτώσεων/προσφορών, που γίνεται συχνά πυκνά, παρά black Friday

Giannis

@Δημήτρη ήθελα να γράψω κι εγώ ένα σχόλιο για την πιο ηλίθια version black friday (ελληνιστί βλακ φραιντει) που κυκλοφορεί παγκοσμίως, αλλά το σχόλιο σου με κάλυψε 110%. Προσφορές
που υποτιμάνε τη νοημοσύνη του μέσου έως ψαγμένου καταναλωτή σε βαθμό αηδίας.
Το μόνο που χτύπησα ήταν το Gran turismo PS4 στα 29 που θεωρώ είναι μια καλή τιμή για νέο τίτλο. Κατά τ άλλα, άντε και του χρόνου με πιο αστείες προσφορές!! 😛

christz1

Πηρα τα Logitech G633 Artemis απο pablic στα 100€ με -41% και καλα. Στο skoutz βεβαια εχουν 101,7. Πολυς χαμος για το τιποτα.

tarif16

κοντά 40 σχόλια,με γνώμες και πολιτισμό….και μια εξαίρεση!!!….στο νούμερο 5!!!
…στα του άρθρου,black friday=απλά ονομαστικός κράχτης και μερικό ξεστοκάρισμα.απλά δούλεμα του καταναλωτή.

Nickolas

Τελικά τίποτα. Δυο πράγματα ήθελα να πάρω. Το πρώτο ένα καλό κινητό, αν και έβγαλαν 3 πολύ καλές συσκευές δυστυχώς κανένα από αυτά δεν ήταν dual sim που ήθελα, οπότε απλά με βλέπω να πηγαίνω σε κανα Honor 9, έτσι κι αλλιώς είναι σε πολύ καλή τιμή.

Το δεύτερο μια κονσόλα, δυστυχώς και σε αυτή την περίπτωση ούτε το PS4 PRO είχε κάποια έκπτωση αλλά ούτε και το Switch, βέβαια να πω την αλήθεια για το δεύτερο δεν περίμενα κάποια πτώση τιμής.

Για το PS4 PRO όμως στην αρχή Νοεμβρίου που είχαν κάποιες εκπτώσεις είχαν δώσει το πακέτο με το Gran Turismo 4 και το Assasin’s Creed Origins στα 439 ευρώ και σήμερα το συγκεκριμένο πακέτο το είχαν όλοι 489 με το Public να είναι το χειρότερο στα 519!

George B

Βρε παιδιά γιατί ενοχλείστε τόσο από το γεγονός ότι τα καταστήματα ξεστοκαρουν τα παλιά προϊόντα τους. Από ότι έχω καταλάβει αυτή είναι η ουσία του black friday. Να διώξουν το παλιό στοκ τους. Τώρα όσον αφορά το ποσοστό της έκπτωσης αυτό είναι άλλουνου παπά ευαγγέλιο. Αφού αδειάζουν και με 20% γιατί να το βάλουν 70 και 80%? Η λύση είναι να μην ψαρώνει ο καταναλωτής και να περιμένει σωστές τιμές.

stavag

τα καταστήματα ποντάρουν στον ανυποψίαστο πελάτη ,που δεν ξέρει ουτε για skroutz ουτε για αγορες απο κινα ,amazon.Aυτοι του ειδους οι πελάτες φύγανε και ευχαριστημενοι απο τις αλυσιδες σημερα.Φτηνες πρακτικες ,ανεβασμενες τιμες και μετα δηθεν εκπτωσεις ,εκθεσιακα ειδη,ελαχιστα κομματια σαν κραχτες κλπ .Δεν αξιζει καν να ασχοληθείς

Ιωάννης jb

Tarif.. Αφού το ίδιο το άρθρο ρωτάει να απαντήσουμε τι μας χάλασε.. Οι περισσότεροι είναι σχετικοί και λένε τη τους χάλασε.. Εσύ τι πετάγεσαι και κράζεις τους ανθρώπους δε μπορώ να καταλάβω..

Τιαματ μάλλον για να τα έδιναν τόσο είχαν μείνει από τίποτα μαγαζιά που τα είχαν εκθεσιακά..
Το είδα κι εγώ στα 129 αλλά λίγο το ότι θα ήταν εκθεσιακό, λίγο το design που κακά τα ψέματα είναι κατώτερο του z3 compact και λίγο ο SD 810 ο οποίος με το πέρασμα του χρόνου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και να κάψει καμια μητρική με κάνανε να μη μπω καν στη διαδικασία..

Επί του θέματος ήθελα να κάνω αγορές κι εγώ αλλά δεν με συγκίνησε κάτι..
Ίσως αν το Xz1 είχε καλύτερο design να το χτυπούσα…
Είδε κανείς το x performance σε προσφορά πουθενά;

srt8

Δεν υπάρχει Black Friday στην Ελλάδα.

X

Με χάλασαν οι ειδήσεις που προέβαλαν αυτήν την απάτη με τόση μανία και τόση ψευτιά επειδή πήραν διαφημίσεις που αν δεν τις έπαιρναν θα μπορούσαν τα καταστήματα να κάνουν καλύτερες προσφορές στους καταναλωτές με δυο λόγια κέρδισαν οι αλυσίδες και τα κανάλια και έχασαν οι καταναλωτές!!!

Παπαροκας tiamat

ρε συ ιωαννης εισαι μονιμα μεθυσμενος? τι σε χαλασε απο το xz1 στο design δλδ? ενα τυπικο μες τα bezels μονοκομματο κομματι ειναι, αλλα σε αυτη τη τιμη κοιτας οτι εχει οτι πιο καλο μπορει να προσφερει η sony σε οθονη,καμερα,υλικα,ραμ,επεξεργαστη,ηχο,αναβαθμισεις και το παιρνεις σαν εργαλειο δουλειας!

Μήνας

Έκανα το λάθος να πάω πέρσι, ότι δήθεν προσφορές έχουν σήμερα της ίδιες και καλύτερες θα βρεις τα Χριστούγεννα χωρίς να σου πουν τελείωσαν τα κομμάτια

ΤΝΤ

Απάτη και Κοροϊδία.
Ούτε αυτό δεν μπορούμε να αντιγράψουμε σωστά στην Μπανανία του Βαλκανικού Νότου

marios ksidonas

Δεν αγορασα τιποτα και δεν εχασα τιποτα…..το μονο που με χαλασε ειναι οτι μια εβδομαδα τωρα μας εχουν κανει τα α#$%^&α τσουρεκια , αν εχουν τον θεο τους, στις διαφημισεις που αν μετακυλειαν το κοστος τους στα προιοντα οχι black αλλα katramblack friday θα ειχαμε!Παιζαν ολη μερα ΠΑΝΤΟΥ!!!Μπορει καποιος να μας δωσει το κοστος ολων αυτων?Δε μιλαω για την κοινη γκαμα….αυτα τα xiaomi mi4a ,alcatel idol5 και huawei y6 στομα να ειχαν τα ερμα …..με τα κοντεινερ πρεπει να εσκασαν στον πειραια και να εκτελωνιστηκαν με το κιλο και οχι με το κοματι!Ελεος….

alien

Περιμενα το s7 να πεσει 99 $ αλλα δεν χαχα,
Οποτε πηρα to white iphone 10 256 gb , oh yeah !
ετοιμαζω και το ps4 pro τωρα

alien

fuck black friday- I do this everyday !

Κωνσταντίνα

Εγώ πήγα για το sony z5 στα 137€ στον κωτσοβολο, 12 το μεσημέρι και εννοειται δεν υπήρχε σε κανένα κατάστημα.

Thanos

@gianniklis Κίνα μόνο και ΤΣΑΟΜΙ gianniklis!!! Ωραία τα πες, δεν 😉

Μlsg

Ζω στο Μόναχο κ βλέπω πως αντιμετωπίζουν τον κόσμο εδώ.
.Black Friday σημαινει 80 % κατω σε επωνυμα καταστημαα σε επωνυμα προιοντα σε τεραστιο αριθμο προιοντων.
Εδω
ΜΑΣ θεωρούν ζώα
Είμαστε θύματα
Ευτυχώς όπως βλέπω εδώ μέσα οι 9 στις 10 έχουν κριτική σκέψη.
Γιαννικλη,Είσαι χειρότερος από εμπαθής,ένας άσχετος εμπαθής.Ας μου το κόψετε.

shape

Xiaomi Mi 6 64GB με 299€ από Public!
427€ είναι η χαμηλότερη τιμή στο Skroutz, 399€ στο BestPrice και 350€ στο GearBest.

sdaoulas

shape, που το ειδες το mi 6 στα 299????
εγω το mi A1 βλεπω.

KnightRider

Ούτε Grey Friday δεν είναι αυτό – απλά ξεστοκάρουν τις σαβούρες και μας το περνάνε σαν Black Friday!!
Πραγματικά αυτό το πράγμα είναι σκέτη κοροϊδία -> κανονικά θα πρεπε να ρίξουν τις τιμές κατά 70% σε σχεδόν όλα τα προϊόντα τους και πραγματικά δεν μας ενδιαφέρει καθόλου για το αν δεν θα έχουν καθόλου κέρδος οι επιχειρήσεις γιατί υποτίθεται είναι Black Friday. Καλύτερα εδώ στην Ελλάδα ας μην το έκαναν εφόσον όλα είναι τόσο χάλια παρά να μας πασάρουν δήθεν Black Friday !!!

ΠΑΝΟΣ

Δεν πήγα καν………παρηγγειλα δυο πουλοβερ απ το ιντερνετ που οντως ειχαν 30 % και γλυτωσα και ουρες και ταλαιπωρια.

Τωρα για κινητα κλπ ολοι ξερουμε πως βγαζουν παλιες συσκευες σε τιμες σκρουτζ…..οσο για το sony που βγαλανε….άπατο ειχε παει σε πωλησεις το βγαλανε 400 ευρω μην τους μεινει στοκ…….σιγα την συσκευή.

Οι ψαγμενοι καταναλωτες δεν μασανε απο τέτοια ξέρoυν τι παιζει.

Solon

Δεν ασχολήθηκα καθόλου! Και από τις προσφορές που είδα τυχαία τίποτα ενδιαφέρον.
Μένω με το Galaxy s7 μου και περιμένω Redmi Note 5 με Snap 660 για δοκιμή και πώληση και για 2 in 1 14άρι ultrabook’ με φυσικό τετραπύρηνο-οχταπύρηνο Hyperthreanding με Next Gen intel cpu. Μέχρι τότε… Άντε γεια Vlack Friday.

Konstantinos Fit

10 μετρημενες προσφορές άξιζαν παιδιά, κατα τα άλλα σκέτη απογοήτευση. Σίγουρα τονώθηκε η αγορά αρκετα αλλα εις βάρος του Ελληνα καταναλωτή. 2 καλές προσφορές κατά την γνώμη μου ήταν η rx100 mk1 στα 279 ευρώ και το p10 lite 3gb όπου το εβρισκες στο Γερμανό/Cosmote 229 ευρώ με 20 % επιστροφή με κάρτες Eurobank. Τα τσίμπησα αυτά τα δύο και ένας φίλος το p10 399 ευρώ με 20 % επιστροφή, οπότε 320. τιμή χώμα για το συγκεκριμένο……

jandal

Η κορυφαία προσφορά είναι oi tv της sony. Η εκπληκτική oled 55 ιντσών a1, από 3700, έπεσε στα 2200. Θα μου πείτε τώρα οτι τα 2200 ειναι παρα πολλά. Σύμφωνοι, αλλά όταν αγοράζεις κινητό στα 1000 ευρώ, η κορυφαία tv που κυκλοφορεί και που θα εχεις για τα επόμενα 10 τουλάχιστον χρόνια, στα 2200 μοιάζει και ευκαιρία.

Ιωάννης jb

Tiamat σαν εργαλείο δουλειάς το smartphone;;
Όταν σε παίρνει τηλ ο προϊστάμενος σου με ένα smart των 100 ευρώ δε μπορείς να το σηκώσεις και να του απαντήσεις;;
Με ένα smart των 100 ευρώ δε μπορείς να δεις το mail που θα σου στείλει;;
Είμαι εγώ μεθυσμένος και εσύ που αποκαλείς εργαλείο δουλειάς ένα Sony smartphone το οποίο όπως όλα είναι το απόλυτο multimedia smartphone τι είσαι;;

Για να παίζεις το παίρνεις το Xz1…
Για να παίζεις με το slow motion video…
Για για για….

Επειδή νομίζετε εργαλεία δουλειές αυτά τα πράγματα κάποιοι πάμε κατά διαόλου σαν χώρα.. Στη πραγματικότητα όμως ξέρετε ότι τα παίρνετε για να παίζετε α και που σαι εγώ όπως και οι περισσότεροι αγοράζουν και με βάση το design

ΘΑΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Εγώ πήρα τον εξωτερικό σκληρό δίσκο της MAXTOR 1 ΤΒ προσφορά από ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ στα 39,90. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ 8ΑΡΙ ONEPLUS 5T 1η ΦΟΥΡΝΙΑ (ΧΩΡΙΣ BLACK FRIDAY)

Παπαροκας tiamat

ο jb ειναι η τιμωρια για τη λογικη! φερνει το τελος αυτης !
τα sony ειναι τα τελευταια 189 χρονια ιδια και τα υποστηριζει!! δε του αρεσει ομως το design του xz1 !….

μα τι κρασι πινεις?????

και να λεμε vfm το no name oneplus5t και να μη λεμε αψογο vfm το xz1 με 100 λιγοτερα ασχετα οτι ειναι κακασχημο?

για εργαλειο το θες!!!! οχι για μοστρα (σε αυτα τα λεφτα παντα!)

ΝΙΚΟΣ

Vero laptop : Atom X5 , 4giga Ram από Mediamarkt. Δεν με χάλασε τίποτα, δεν έχασα τίποτε .Είχα αποφασίσει τι χρειάζομαι ακριβώς, τι ποσό θα δώσω, τι παίρνω και τι θα στερηθώ.
Black Friday κανονική θα είναι όταν μια συσκευή όπως το thinkpad 13 από 1000 euro το βρείς στα 600 (παράδειγμα). Τα άλλα είναι οδοντόκρεμες για νήπια.

GiorgοS

Έκανα παραγγελία στις 7:10 το πρωί της Black Friday online στο site της ακριβότερης εταιρίας υπολογιστών στην Ελλάδα μετα απο προσφορά που μου έστειλαν με mail , πλήρωσα , με χρεώσαν , μου έστειλαν αριθμό παραγγελίας και τώρα μου λένε : συγνώμη κάποιο λάθος έγινε , έχει αποσυρθεί , τέλειωσε , το πήρε κάποιος απο το κατάστημα (παρ΄ότι ανοίγουν στις 10 ) και θα σου επιστρέψουμε τα χρήματα στην κάρτα σου.

Αλεξικακος

Παντα υπαρχουν καλες προσφορες αρκει να ξερεις πως να τις ψαξεις.
Πχ αγορασα xbox one x που η τιμη της ηταν σταθερα 499 ευρω απο Γερμανο με 100 ευρω κατω λογο επιστροφης 20% που ειχε με αγορα μεσω καρτας της Eurobank.
399 ευρω λοιπον ετσι απλα σε κατι που δεν μπαινει καν προσφορα.
Αντιστοιχα καποιος θα μπορουσε να αγορασει στα 249 ευρω to ps4 slim και θα του εβγαινε με την επιστροφη 199. Με 199 ευρω το ps4 slim οταν η πιο χαμηλη τιμη στο skroutz ειναι 269 το λες ανετα ευκαιρια.
Επισης το ιδιο ισχυει και με το πακετατι ps4 VR που εβγαλαν στα 299 που με επιστροφη πηγαινε στα 240 οταν σημερα εχει 339. Αλλα 100 ευρω κατω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.