Smartphones

Black Friday 2017: Προσφορές τεχνολογίας που αξίζουν

Black Friday 2017 στην Ελλάδα αυτή την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου και αποστολή της συντακτικής ομάδας του Techblog είναι να ανακαλύψει και να αναδείξει τα καλύτερα deals τεχνολογίας για να μην πάτε και φέτος κουβά!

Δείτε όλα τα Black Friday deals 2017 που ανακαλύπτουν οι συντάκτες του Techblog.

Από την Τρίτη αργά το βράδυ οι μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικών ξεκίνησαν να βγάζουν σε προσφορά συγκεκριμένα μοντέλα smartphones και tablets με το πανηγύρι να κορυφώνεται αυτή την Παρασκευή.

Χρέος μας να αναδείξουμε τα καλύτερα deals τεχνολογίας, αυτά που αξίζουν λόγω τελικής τιμής. Προσοχή, δεν έχει σημασία το ποσό της έκπτωσης που υποτίθεται ότι κάνουν τα καταστήματα, σημασία έχει η τελική τιμή, δηλαδή πόσο αγοράζεις το κιλό (με όρους super market).

Δείτε λοιπόν πρώτα τι πραγματικά χρειάζεστε και αν το χρειάζεστε και μετά τσεκάρετε την τιμή που κοστίζει.

Παγίδες αποτελούν η διαθεσιμότητα των προϊόντων, το αν ειναι ανοιγμένες οι συσκευές και πόσα τεμάχια υπάρχουν τελικά σε προσφορά από το κάθε μοντέλο.

Επεξεργάστηκε την 22 Νοεμβρίου 2017 9:55

Σχόλια

  • Πηγαίνετε στη σελίδα του skroutz και έχει Black Friday προσφορές για πολλά και διαφορετικά πράγματα.

  • Παντως εγω πηγα πεμπτη στο πλαισιο για κατι ακουστικα 1000x της sony με 200ε απο 350ε, αφου τα ειχα δει προηγουμενος στο site, και μου λενε οτι μολις τα πηραν. Δεκτο κανενα προβλημα, με προλαβε αλλος. Αποτι ειδα μετα, κατεβασαν την διαθεσιμοτητα απο εκεινο το καταστημα.
    Και τωρα βραδυ ομως, το ξαναχουνε διαθεσιμο...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.