Smartphones

Black Friday 2018: Χαμηλές τιμές στα smartphone της Honor

Βρισκόμαστε στον “πυρετό” της Black Friday με τις εκπτώσεις συνεχίζονται ακάθεκτες κι έτσι μπορεί να βρει κανείς τα Honor 10, Honor Play και Honor 9 Lite σε χαμηλές τιμές.

Ειδικότερα, στα καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ το Honor 10 κοστίζει 329 ευρώ από 479 ευρώ που έκανε πριν, το Honor Play πωλείται στα 269 ευρώ με όφελος 100 ευρώ και, τέλος, το Honor 9 Lite με μπορεί να το αγοράσει κανείς με 30% έκπτωση στα 159 ευρώ.

Το Honor 10 αποτελεί τη φετινή ναυαρχίδα της εταιρείας κι είναι εξοπλισμένο με τον Kirin 970, διπλή κάμερα στο πίσω μέρος, εσωτερική μνήμη 64GB και μνήμη RAM 4GB. To Honor Play με τη σειρά του έρχεται με οθόνη 6.3 ιντσών ανάλυσης 1080+ και Android 8.1 ενώ, τέλος, το Honor 9 Lite διαθέτει οθόνη 5.7 ιντσών με 3GB μνήμη RAM και δύο κάμερες 13 και 2 MP στο πίσω μέρος.

Επεξεργάστηκε την 19 Νοεμβρίου 2018 15:36

Σχόλια

  • Χεχεχεχε για αλλη μια χρονια θα γελασουν οι πετρες......κρατηστε τα λευτα σας....μια απλη βολτα σε online μαγαζια και θα τα βρειτε πιο οικονομικα .....

  • Στην Κινα παντως η Honor σαρωσε την αντιστοιχη μερα της black friday...
    Η Honor, το νεανικό και καινοτόμο smartphone e-brand, ανακοίνωσε μια ακόμα μεγάλη επιτυχία της, την ημέρα των Singles, κατακτώντας με διαφορά την πρώτη θέση σε πωλήσεις κι έσοδα στην κατηγορία smartphone στο Tmall.com και στο JD.com ξεπερνώντας στις δύο μεγαλύτερες πλατφόρμες e-commerce στην Κίνα ολες τις αλλες εταιρειες.

  • Καλές προτάσεις τα Honor. Όσοι έχουν κάποιο Honor από τον κοινωνικό μου περίγυρο είναι ευχαριστημένοι όσο αφορά τη σχέση αξίας/τιμής (τα 8 και 9 έχουν).

  • Μονο εκθεσιακο υπαρχει το Honor Play Player Edition στο καταστημα του Mall.Black Friday απο τα Lidl!

  • Παρε το απο το πλαισιο. Εγω παρηγγειλα ηδη ενα απο το διαδικτυακο καταστημα τους.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.