Black Shark 2: Κυκλοφορεί Ευρώπη με τιμή από 549 ευρώ έως και 649 ευρώ

Στις αρχές Μαρτίου η θυγατρική της Xiaomi, Black Shark ανακοίνωσε το νέο gaming smartphone της, που ακούει στο όνομα Black Shark 2.

Σύμφωνα με τον Ιδρυτή και CEO της Black Shark, Peter Wu: “Η Black Shark είναι μια εταιρεία gaming, η οποία αποτελείται από παθιασμένους gamers. Σκοπός μας είναι να παρέχουμε την καλύτερη gaming εμπειρία στο κοινό μας.”

Από σήμερα λοιπόν είναι διαθέσιμο στις Ευρωπαϊκές αγορές τοBlack Shark 2. Οι τιμές του σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα, είναι στα 549 ευρώ για την έκδοση των 8GB RAM με χώρο αποθήκευσης 128GB και στα 649 ευρώ για την έκδοση των 12GB RAM με χώρο αποθήκευσης 256GB.

Black Shark 2, Black Shark 2: Κυκλοφορεί Ευρώπη με τιμή από 549 ευρώ έως και 649 ευρώ

Να θυμίσουμε πως το  Black Shark 2, έχει επεξεργαστή Snapdragon 855, οθόνη 6.39” AMOLED FHD+ (2340×1080 pixel, 19.5:9), Dual κάμερα με κύριο αισθητήρα 48MP και εμπρόσθια κάμερα 20MP.  Έχει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη, λειτουργικό σύστημα Android 9 Pie, μπαταρία 4000mAh (φορτιστής 27W) και διαστάσεις 163x75x8.77 χλστ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi Black Shark 2

Η Xiaomi έκανε tease το gaming smartphone Black Shark 2 Pro

Στο Weibo community η Xiaomi έκανε tease τον διάδοχο του δεύτερου gaming smartphone, Black Shark 2 Pro με παρόμοια πλάτη.

Smartphones Xiaomi Xiaomi Black Shark 2

Xiaomi Black Shark 2 Pro: Ίσως αποκαλυφθεί στις 30 Ιουλίου

Στο weibo δημοσιεύτηκε ένα πόστερ το οποίο αποκαλύπτει την ημερομηνία παρουσίασης του Xiaomi Black Shark 2 Pro smartphone.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi Black Shark 2

Xiaomi Black Shark 2 Pro: Εμφανίστηκε στο Geekbench

Τα benchmark που εμφανίστηκαν στην διάσημη πλατφόρμα Geekbench ίσως ανήκουν στο Xiaomi Black Shark 2 Pro.

Internet Google Huawei Huawei Android Smartphones

Week in Review: Black Shark 2, Google Pixel 4 XL, Ίντερνετ στην Ελλάδα

Επιλέξαμε τις πιο σημαντικές ειδήσεις από την εβδομάδα που πέρασε, ειδήσεις που δεν πρέπει να χάσεις αν είσαι τρελός με την τεχνολογία! Όλες σε ένα άρθρο, νοικοκυρεμένα!