Black Shark 4: Ο νέος Βασιλιάς του AnTuTu με 788.505 πόντους

, Black Shark 4: Ο νέος Βασιλιάς του AnTuTu με 788.505 πόντους

Το Black Shark 4 θα είναι το νέο τούμπανο smartphone της Xiaomi και εχθές μάθαμε ότι θα έχει μπαταρία με χωρητικότητα 4500 mAh και θα μπορεί να φορτίζει πλήρως μέσα σε 15 λεπτά χάρη σε τεχνολογία υπερ-ταχείας φόρτισης 120W. Σήμερα γίνονται γνωστές οι επιδόσεις του στο AnTuTu και εντυπωσιάζει.

Ο CEO της Black Shark δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο κινέζικο social media Weibo, screenshot με τα αποτελέσματα των μετρήσεων στην δημοφιλή πλατφόρμα Benchmark AnTuTu ενός από τα πρωτότυπα Black Shark 4 που έχει στα χέρια του και το σκορ έγραψε 788.505 πόντους.

Αν το συγκρίνουμε με τις μετρήσεις άλλων flagship smartphones, ακυκλοφόρητων και μη το Black Shark 4 σήμερα βρίσκεται άτυπα στην πρώτη θέση της λίστας του AnTuTu με το υψηλότερο σκορ. Το Xiaomi Mi 11 έχει σκοράρει περίπου 708.000 πόντους, το Oppo Find X3 (αναμένεται) περίπου 771.000 και το iQOO 7 (αναμένεται) περίπου 752.000 πόντους.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις άλλα κινέζικα smartphones όπως τα Huawei Mate 40 Pro και Mate 40 Pro+ φαίνεται ότι θα βρεθούν οριακά μέσα στη 10άδα των Top 10 του AnTuTu και αυτό ίσως έχει σημασία για όσους επιλέγουν smartphone με βάση αυτές τις μετρήσεις ή και του DxOMark.

Το Black Shark 4 αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα μέσα στις επόμενες εβδομάδες και λέγεται ότι θα έχει οθόνη τεχνολογίας OLED με refresh rate 144Hz και SoC Snapdragon 888.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nightfalls 😈

Αναμενόμενο, όλα τα gaming phones έχουν εξαιρετικές επιδόσεις ανεξάρτητα εταιρίας . είτε Asus είτε lg είτε τό συγκεκριμένο πού είναι πολύ εντυπωσιακό. Είναι κρίμα που κάποιοι πιστεύουν ότι απευθύνονται σε μικρότερες ηλικίες λόγω design.

Saša

Lg? 🤔

Nightfalls 😈
Καρυπας!

Ποσο αδιαφορο ειναι αυτο το συγκεκριμενο τεστ. Απλα να χαμε να λεγαμε. Απορω αν εστω και 10 ανθρωποι στο κοσμο ολο να πηραν ποτε τους υποχιν αυτην την διαδικασια. Αλλα και παλι πες ρε παιδι μου οτι την πηρες στα υποψιν σου, καταλαβες οντως διαφορα πχ του 1ου κινητο με του 27ου? Δλδ ποσο αχρειαστο ολο αυτο, λεω εγω τωρα…

Χρησταρας

Κώστα ήθελα να σε ρωτήσω. Θα μπορούσε τελικά αυτό κινητό όταν βγει να θεωρηθεί το κορυφαίο Android smartphone. Η από τη στιγμή που πλασάρεται ως gaming phone αυτόματος σημαίνει ότι δίνει περισσότερη βαρύτητα στο gaming κι έτσι υπολείπεται στους υπόλοιπους τομείς. Γιατί αυτά τα χαρακτηριστικά που διαβάζουμε θα μπορούσαν να το αναδείξουν και σε κορυφαίο κινητό για κάθε χρήση. Απλά αναρωτιέμαι γιατί κάθε φορά που ανακοίνωνεται ένα gaming phone φαίνεται να διαθέτει όλο το πακέτο από χαρακτηριστικά και τελικά στην πράξη να μην ενθουσιάζει τόσο. Ποια είναι η άποψη σου?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.