Xiaomi Mi 11: Επίσημα με κάμερα 108MP, οθόνη 120Hz και τιμή 500 ευρώ

Xiaomi Mi 11, Xiaomi Mi 11: Επίσημα με κάμερα 108MP, οθόνη 120Hz και τιμή 500 ευρώ

Η Xiaomi παρουσίασε τη νέα της ναυαρχίδα Mi 11, η οποία εξοπλίζεται με οθόνη 120Hz, κάμερα 108MP και τιμή από 500 ευρώ. Η νέα ναυαρχίδα της εταιρείας είναι η πρώτη συσκευή που έρχεται με το νέο Snapdragon 888 SoC, το οποίο είναι κατασκευασμένο στα 5nm και υπόσχεται δυνατές επιδόσεις και άριστη εξοικονόμηση ενέργειας.

Οθόνη και κάμερα

Το Xiaomi Mi 11 έρχεται με κυρτή οθόνη 6,81 ιντσών τεχνολογίας OLED. Η ανάλυση της οθόνης ανέρχεται σε WQHD+, ενώ προσφέρει ρυθμό ανανέωσης 120Hz, κάτι που μέχρι σήμερα συνδύαζε μόνο το OnePlus 8 Pro. Επιπλέον, προσφέρει 240Hz ρυθμού δειγματοληψίας αφής, ενώ ταυτόχρονα η φωτεινότητα φτάνει τα 1.500 nit, με 8.192 επίπεδα αυτόματης φωτεινότητας. Η οπή στο μπροστινό μέρος φιλοξενεί τη selfie κάμερα των 20MP.

Στο πίσω μέρος του Xiaomi Mi 11 βλέπουμε τριπλό σύστημα κάμερας, με κύριο αισθητήρα 108MP με f/1.85 και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας. Μαζί βλέπουμε έναν ultrawide αισθητήρα με f/2.4 και οπτικό πεδίο 123 μοιρών, ενώ τέλος υπάρχει ένας αισθητήρας για macro λήψεις ανάλυσης 5MP. Στις λήψεις βίντεο, η συσκευή μπορεί να προσφέρει έως και 8K ανάλυση.

Xiaomi Mi 11, Xiaomi Mi 11: Επίσημα με κάμερα 108MP, οθόνη 120Hz και τιμή 500 ευρώ

Μπαταρία και άλλα χαρακτηριστικά

Η συσκευή έχει πάχος μόλις 8,06 χιλιοστά, ενώ η μπαταρία της ανέρχεται στα 4.600mAh, με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης τόσο ενσύρματα, στα 55W, όσο και ασύρματα, στα 50W. Η αντίστροφη ασύρματη φόρτιση μπορεί να φτάσει έως και τα 10W. Δυστυχώς, όπως περιμέναμε, δε θα περιέχει φορτιστή στη συσκευασία.

Η Xiaomi υπόσχεται τρομερό ήχο, καθώς προσφέρει stereo ηχεία ρυθμισμένα από τη Harman Kardon. Επιπλέον, ο on-screen αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος λειτουργεί και σας αισθητήρας καρδιακών παλμών, χάρη στην τεχνολογία της Goodix. Όπως περιμέναμε, το Xiaomi Mi 11 υποστηρίζει NFC, IR blaster, Wi-Fi 6E και Bluetooth 5.2, για ταυτόχρονη σύνδεση δύο συσκευών.

Xiaomi Mi 11, Xiaomi Mi 11: Επίσημα με κάμερα 108MP, οθόνη 120Hz και τιμή 500 ευρώ

Τιμή και διαθεσιμότητα

Το Xiaomi Mi 11 θα κυκλοφορήσει προς το παρόν μόνο στην Κίνα, με τη συσκευή να γίνεται διαθέσιμη για αγορά από 1 Ιανουαρίου 2021. Προς το παρόν δεν υπάρχουν σχέδια για κυκλοφορία της συσκευής σε παγκόσμιο επίπεδο. Κάθε έκδοση προσφέρει RAM τεχνολογίας LPDDR5 και χωρητικότητα τεχνολογίας UFS 3.1.

  • Mi 11 8GB RAM + 128GB αποθηκευτικού χώρου – Τιμή περίπου 500 ευρώ (3999 CNY)
  • Mi 11 8GB RAM + 256GB αποθηκευτικού χώρου – Τιμή περίπου 540 ευρώ (4299 CNY)
  • Mi 11 12GB RAM + 256GB αποθηκευτικού χώρου – Τιμή περίπου 590 ευρώ (4699 CNY)
  • Πηγή

    Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

    Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

    ΣΥΖΗΤΗΣΗ

    Παρακολουθήστε τα σχόλια
    Να ειδοποιηθώ όταν
    guest

    20 Σχόλια
    παλαιότερο
    νεώτερο
    Inline Feedbacks
    View all comments
    JohnWave

    Ακόμα και στα 700€ (αντί των 500€) να ερχόταν στην Ελλάδα αυτή η συσκευή, πάλι value for money θα ήταν. Μόνο την κάμερα να βελτιώσει λίγο η Xiaomi και θα γίνει Νο1 παγκοσμίως πολύ γρήγορα (αν δεν της θέσουν εμπόδια οι ΗΠΑ).

    Νίκος

    Οι τιμές που βλέπετε πάντα στα καινούρια μοντέλα είναι χωρίς ΦΠΑ του κάθε κράτους..οπότε υπολόγισε 500€ + 24%= 620€

    Πάνος

    Σιγά μην το φέρουν στα 500€+ΦΠΑ Ελλάδα. Το βλέπω τουλάχιστον 699€ (με ΦΠΑ) όπως είπε ο φίλος @JohnWave.

    ntelas

    Κάπου διάβασα ότι ο ρυθμός ανάγνωσης touch είναι 480Hz. Το αναφέρω επειδή γράφετε 240.

    Nightfalls 😈

    Ωραίο τηλέφωνο με κορυφαία χαρακτηριστικά και προσιτή τιμή. Εφόσον γίνει εισαγωγή στην Ελλάδα από το mi store είναι πολύ πιθανό να γίνει best seller…

    Vladimiros

    Αποκλειεται να ερθει ουτε 500 ουτε 600 Ελλαδα,περυση το Mi 10 ξεκινησε στα 849,τετεια χαρη να μας κανει η xiaomi? υπολογιστε κανα 800αρι παιδες..και προ 1000αρικακι

    Σωτήρης

    Συμφωνώ και εγώ. Από τη στιγμή που άνοιξε το “κουτί της Πανδώρας” με τα Mi 10 σε τιμές 800 με 1000+, δε νομίζω να είναι ηλίθια η Xiaomi και να κλωτσήσει την ευκαιρία πισωγυρίζοντας σε 600άρια και 700άρια. Όλα αυτά ήταν όχι απλά “last year”, αλλά τιμές 2018 και προγενέστερα. Τώρα που έκανε και η μύγα… ξέρετε τι, αρχίστε να συνηθίζετε ότι θα παίζει σε τέτοιες τιμές την εκάστοτε ναυαρχίδα της.

    George

    Αφού θα κάνει 500
    ποιος ο λόγος να έρθει εδώ 800 και χιλια?

    SUPS 👨‍⚖️

    ΟΛΑ τα κινεζικα κινητα εχουν πολυ χαμηλες τιμες στη Κινα οταν ανακοινωνονται….Οταν ερχονται ευρωπη παντα εχουν υψηλοτερες τιμες ακομα και προ φορων του καθε κρατους…

    SUPS 👨‍⚖️

    και τιμή 500 ευρώ στη Κινα.

    νομιζω ετσι θα επρεπε να ειναι ο τιτλος αφου στην Ευρωπη τα προιοντα της ερχονται αρκετα πιο ακριβα…

    Γιώργος Μ.

    Πέθανέ τους σιαομάρα… Το επόμενο μου μετά το πρόσφατο Mi 10 T μου.

    Γιώργος Μ.

    Αν κρίνω από το τελευταίο Mi 10 T & 10T Pro καθόλου απίθανο να το δούμε στα 699 ευρώ. Αν κάνουν και προωθητική όπως τα προαναφερόμενα το 600αρι επίσης το βλέπω πολύ πιθανό. Προσωπικά έχουν διαλύσει τον συναγωνισμό οι τις Xiaomi.

    Ιωάννης jb

    Αποκλείεται να το φέρουν Ελλάδα με λιγότερο από 7 κατοστάρικα!
    Τα χαρακτηριστικά δε μου λένε κάτι όλοι πάνω κάτω αυτά θα έχουν, το θέμα είναι η αντοχή στο χρόνο, το design, το ui και οι δυνατότητες που θα προσφέρει μόνο αυτό και όχι ο ανταγωνισμός!
    Αντοχή στο χρόνο δεν νομίζω ότι θα έχει όσο άλλα, design δεν.. ui κάτι πάει να κανει αλλά και πάλι πιστεύω θα υπολείπεται σε σχέση με άλλα..
    Δυνατότητες έξτρα που δεν θα έχει ο ανταγωνισμός απλά ανύπαρκτες!!
    Δε βλέπω κανέναν απολύτως λόγο για να πάω σε τέτοια συσκευή.. μόνο και μόνο επειδή μπορεί να κάνει 2-3 κατοστάρικα λιγότερα?
    Επειδή δεν θα έχω φορτιστή μήπως??
    Γνωρίζω άτομο που έχει μόνο iPhone εδώ και αρκετά χρόνια, επειδή εχει ακούσει καλά λόγια για χαομι και επειδή βαρέθηκε το xs σκεφτόταν να πάει στο mi που θα έβγαινε φέτος! Πριν λίγο μιλήσαμε παρήγγειλε ήδη το 10t pro!
    Ένας από τους λόγους που πήρε το 10t pro και δεν περιμένει για το 11 είναι ότι δεν θα έχει φορτιστή στην συσκευασία!
    Τραγικό το να μην βάζουν φορτιστή

    Aiwnios

    Ένα σχόλιο χωρίς να αναφερθεί η Sony!!!!!!!
    Ναιιιιιιιιιιιιιιιιι. Τελικά ο κορονοιος πρεπει να επηρεαζει και το DNA.
    Εάν ο φιλος σου εφυγε απο Apple και δεν μπορουσε να περιμενει το κινητό που επιθυμούσε λόγω ελλειψης φορτιστη πες του να επιστρεψει στην Apple επειγόντως! Δεν θελει η Xiaomara τέτοια μπετά.
    ΥΓ: Κρατα μικρό καλάθι τραγικότητας γιατι μπορει να τον βγαλει και η εταιρία των ονείρων σου μελλοντικά

    Last edited 3 years πριν by Aiwnios
    djfapples

    O Ιωάννης θα δώσει πόνο οταν βγει με το καλό Xperia 1 Mark 3

    chris bleck

    Ολα καλά αλλά χωρίς IP rating, με usb 2.0, χωρίς φορτιστή (και αυτό) τιμή ελλάδας κανα 850-900,τις ultra wide και macro cameras σκουπίδια και τον επεξεργαστή με προβλήματα υπερθέρμανσης(μαλλον κόψανε και τα heatpipes για την τιμη) και επίσης με τα γνωστά dataleaks των κινέζων 3 φορές το χρόνο. No thanks θα μείνω στη samsung με το knox και ας εχει λιγότερο καλή οθόνη.

    να δω τη σιαομάρα σας στις πωλήσεις χαχα

    Last edited 3 years πριν by chris bleck
    ironman mark 45 αισίως....

    -IP RATING – IS MI 11 WATERPROOF?! – YouTube
    -από πότε οι snapdragon έχουν θέμα υπερθέμανσης ειδικά ο 888;
    -σύστημα ψύξης – Mi 11 Teardown : Η συσκευή διαθέτει νέο επαναστατικό σύστημα ψύξης με Nano airgel υλικά – News from Xiaomi Miui Hellas (xiaomi-miui.gr)

    chris bleck

    overheating : https://en.xiaomitoday.it/xiaomi-mi-11-overheating-problems.html

    review : https://www.youtube.com/watch?v=lBb3xGgIq8E

    αυτο που μου εστειλες δειχνει οτι δεν εχει IP rating δε μπορω να καταλαβω που διαφωνεις. και κανενα μπερδεμα δε πιστευω οτι έγινε. Μαπα καμερα, καλα specs αλλα το τηλεφωνο θα ερθει κοντα στα 1000 στην ελλαδα. Οποτε αποτυχια. Ισως το pro φτιαξει τα θεματα αλλα για κινέζο πανω απο 600 δε δινεις.

    Οποτε samsung s21 με trade-IN 350 το s9+ που θα έχει AMD tuned gpu και τον πολυ ανωτερο exynos2100. το xiaomi μονο καλυτερη οθονη θα έχει, εκτος και αν πας στο ultra.

    Last edited 3 years πριν by chris bleck
    ironman mark 45 αισίως....

    έχει γίνει μεγάλο μπέρδεμα στα σχόλια από ότι βλέπω σχετικά με specs και τιμή. το άρθρο αναφέρεται στο mi 11, το οποίο έρχεται με snap 888 , wqhd οθόνη δλδ καλύτερα χαρακτηρισρικά από το mi 10 και έχει την ίδια τιμή που είχε ανακεινωθεί πέρισυ! στα 1099 ευρώ – επίσημα – ήταν και είναι το mi 10 pro 5g. mi 11 pro δεν έχει ανακεινωθεί ακόμα. οπότε και το mi 11 ακόμα και 700 ευρώ να έρθει, με snap 888 , wqhd , 8-256 , νομίζω είναι καλά. το pro θα τσούζει……

    chris bleck

    https://www.youtube.com/watch?v=bW7x-4sPOug&feature=youtu.be

    τρελανε τους σιαομαρα…

    ΚΛΑΙΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΠΕΛΕ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Games featured Meta Oculus

    Batman: Arkham Shadow: Το νέο VR game αποκλειστικά για το Meta Quest 3

    H Camouflaj και η Oculus Studios ανακοίνωσαν το νέο παιχνίδι VR “Batman: Arkham Shadow” που θα είναι αποκλειστικό για το Meta Quest 3.

    Smartphones Apple featured iPhone

    iOS 17.5 beta: Θα επιτρέπει στο Find My να είναι ενεργό όταν το iPhone είναι για επισκευή

    Σύντομα η Apple θα επιτρέπει στους χρήστες iPhone να στέλνουν τη συσκευή τους για επισκευή χωρίς να απενεργοποιούν το Find My.

    Smartphones AnTuTu featured Qualcomm Snapdragon

    Snapdragon 8 Gen 3: Κυρίαρχος στο AnTuTu τον Απρίλιο

    Στην αρχή κάθε μήνα, οι άνθρωποι πίσω από το AnTuTu δημοσιεύουν δύο γραφήματα που αντιπροσωπεύουν τον προηγούμενο μήνα.

    Software featured iOS iPhone

    iOS 18: Φήμες ότι προσθέτει δυνατότητες σε 15 εφαρμογές του iPhone

    Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει το iOS 18 κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας της στο WWDC στις 10 Ιουνίου.