Black Shark/5 Pro: Παγκόσμια κυκλοφορία στις 8 Ιουνίου

Η σειρά Black Shark 5 της Xiaomi παρουσιάστηκε τον περασμένο Μάρτιο, με τα Black Shark 5, Black Shark 5 Pro και Black Shark RS να είναι διαθέσιμα μέχρι στιγμής μόνο στην Κίνα. Η σειρά θα ξεκινήσει την παγκόσμια κυκλοφορία της τον επόμενο μήνα, ξεκινώντας από τη Μαλαισία.

Η Black Shark Μαλαισίας ανακοίνωσε στα social media την κυκλοφορία των Black Shark 5 και Black Shark 5 Pro στη χώρα στις 8 Ιουνίου. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 19:00 τοπική ώρα και θα μεταδοθεί ζωντανά στους λογαριασμούς της εταιρείας στο Facebook και στο TikTok.

Το Black Shark 5 RS δεν θα ανακοινωθεί στην ίδια εκδήλωση και δεν ξέρουμε αν αυτό θα γίνει αργότερα ή ποτέ. Ακόμα, δεν γνωστοποιήθηκαν οι τιμές των δύο άλλων μοντέλων στη Μαλαισία.

Το μοντέλο vanilla τροφοδοτείται από τον Snapdragon 870 SoC, ενώ η έκδοση Pro από τον Snapdragon 8 Gen 1. Όσον, αφορά στις κάμερες, το Black Shark 5 συνδυάζει μια βασική μονάδα 64MP, έναν αισθητήρα 13MP ultrawide και έναν 2MP macro, ενώ το Black Shark 5 Pro έχει μια κάμερα 108MP, σε συνδυασμό με 13MP ultrawide και τηλεφακό macro 5MP.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.