BlackBerry 10 Alpha device, Η BlackBerry πάει full touch και life style

Όταν ακούμε τη λέξη BlackBerry στο μυαλό μας έρχονται κινητά με φυσικό QWERTY πληκτρολόγιο όμως στην εποχή των smartphones με οθόνη αφής αυτό φαίνεται να αλλάζει. Η επόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος BlackBerry 10 θα φέρει πολύ life-style και κινητά με μεγάλες οθόνες αφής.

Κινητά με μεγάλες οθόνηες αφής όπως η δοκιμαστική συσκευή που έδωσε η BlackBerry στους developers και έχει οθόνη 4.2 ίντσες ανάλυσης 1280×768 pixels, 1GB μνήμη RAM, 16GB ενσωματωμένη μνήμη, υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD και έξοδο micro-HDMI.

Διαβάζω ότι θα συνεχιστεί η παρουσίαση μοντέλων με το κλασσικό πλήρες φυσικό πληκτρολόγιο, οπότε οι fans να μην ανυσηχείτε!

Πηγή

Kudos to kaotonic

Επεξεργάστηκε την 2 Μαΐου 2012 9:08

Σχόλια

  • Ε ρε κατι μηνυσειιιιιιις χαχαχαχαχαχαχαχα πως θα το λενε? Blackberry Galaxy s 2 wannabe?

  • Που τις βλεπετε εσεις τις ομοιοτητες με τις αλλες συσκευες και εμεις δεν τις βλεπουμε δεν μπορω να καταλαβω..αν βλεπετε κανενα τετραγωνο ή στρογγυλο κουμπακι να μας το πειτε.

  • αν το δω κι αυτο τι να πω... Η samsung να κανει μηνυση σε αλλον για σχεδιασμο... epic fail

  • Βλέποντας όλη την χτεσινή blackberry world εντυπωσιαστικα από το νέο αυτό λειτουργικό. Μου θύμισε κάπος Web os. Και τα multitasking και camera app ήταν πραγματικά πολύ καλά αν έχει και την όρεξη (χρημα) καθώς και τα εργαλεία για τους developers για μερικά ποιοτικά κύριος apps που του λείπουν αυτή τη στιγμή έχει μέλλον

  • Αμα το ui εχει στοιχεια απο το n9 (hamartan) επειδη δεν βλεπω κανενα κουμπι θα πετυχει. θα χαρω πολυ αμα δεν χαθει εντελως η ιδεα αυτη, ευχρηστη και εθιστικη.

  • προσωπικα μ αρεσει.Πρεπει καποια στιγμη να βγαλει και ενα πολυ καλο full touch.
    ειδωμεν...

  • wow εβγαλαν ενα iphone μετα απο 1230123 χρονια!! ΣΙΓΟΥΡΑ θα σκισει!!!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.