BlackBerry 10, Φωτογραφίες hands-on από το CrackBerry

Μια καλή εικόνα του νέου λειτουργικού συστήματος της RIM μας παρουσιάζει το CrackBerry, ιδού λοιπόν το BlackBerry 10, σε όλο του το μεγαλείο, με μπόλικα ενδιαφέροντα στοιχεία και τον συντάκτη του CrackBerry να δηλώνει ενθουσιασμένος, πράγμα λογικό θα μου πείτε, αφού πρόκειται για την πρώτη μαζική αλλαγή του λειτουργικού.

Το λειτουργικό αναμένεται να είναι διαθέσιμο στο τέταρτο τρίμηνο του 2012, ενώ πολύ ενδιαφέρουσα είναι και η λειτουργία του Music player στη νέα εκδοχή του BlackBerry, με όλο το artwork του άλμπουμ να καλύπτει την οθόνη. Δείτε τις φωτογραφίες του CrackBerry και ετοιμαστείτε για μεγάλες μάχες με Android, iOS, Windows Phone και BlackBerry προσεχώς. Θα έχουμε πολλά να λέμε και τα πληκτρολόγια θα πιάσουνε φωτιά!

Πώς σας φαίνεται, λοιπόν, το νέο λειτουργικό;

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 15 Ιουνίου 2012 14:04

Σχόλια

  • Δεν ειναι leak ρε παιδια..χαχαχα..ειχε δωσει η ριμ σε οσους ειχαν παει στο jam την devalpha συσκευη..μεχρι και unboxing υπαρχουν και βιντεο στο youtube.

  • Οκ, γράψτε λάθος, δημοσίευση είναι όχι leak, Μόλις το διόρθωσα!

  • Πρόσφατα σε BlackBerry developer meeting είχα την χαρά να δω και να χρησιμοποιήσω το dev alpha.

    Το νέο λειτουργικό είναι φανταστικό, θυμίζει (προφανώς) το OS του playbook, αλλά με cascades.

    Είναι φανερό ότι η RIM έχει βαλθεί να επανέλθει δυναμικά στον χώρο

  • @Nick Kibaridis
    καποιοι λενε ναι καποιοι παλι οχι, προσωπικη μου αποψη ειναι οτι θα υποστηρηχτει κανονικα και το playbook απο το νεο λειτουργικο, παντως οπως και να εχει αυτη η απλη του εκδοση φαινεται αρκετα υποσχομενη, θα δουμε πολλα διαφορετικα βεβαια στην τελικη εκδοση.

  • μακαρι να αναβαθμιστει...! βεβαια αυτη η beta εκδοση δεν εχει καποια σχεση με το BB10, ειναι απλα μια αναβαθμιση το ηδη υπαρχοντος λειτουργικου.

  • μόλις βγει κι εφόσον λέμε για λογικές τιμές στις μελλοντικές συσκευές της, τότε θα επανέλθω στα Blackberry από το μηλαράκι!!!!

  • Χαίρομαι πολύ που "έχει αλλάξει μυαλά" η RIM και έβγαλε ένα full touch smartphone και έχει κάνει τόσο καλή και όμορφη δουλειά στο λειτουργικό. Πάντα έκρυβα μια συμπάθεια στα BlackBerry και μου αρέσει που θα κάνουν ένα δυναμικό come back!! Μην ξεχνάμε πως η σειρά BlackBerry ήταν η πρώτη που είχε smartphones και αξίζει σεβασμό και ποιότητα. Κάτι που το έχει βέβαια...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.