BlackBerry 10 London, Διαρρέουν οι πρώτες φωτογραφίες του touchscreen smartphone

Μέσα στον κυκεώνα ανανεώσεων και νέων αφίξεων συσκευών και λειτουργικών συστημάτων έρχεται να προστεθεί και το BlackBerry 10 London, το οποίο θα είναι το πρώτο touchscreen smartphone της καναδικής εταιρείας με το νέο λειτουργικό σύστημα της RIM. Οι πρώτες φωτογραφίες δείχνουν μία συσκευή με αφαιρούμενη μπαταρία και apps.

Στο σχεδιασμό της συσκευής έχει βάλει και το χεράκι του το τμήμα Porsche Design, ενώ οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για ένα smartphone με αφαιρούμενη μπαταρία 1800mAh. Στη θέση του επεξεργαστή θα υπάρχει πιθανότατα ο διπύρηνος TI OMAP CPU στο 1.5GHz, με 1GB RAM, εσωτερική μνήμη 16GB, και κάμερα 8 Megapixel.

Αυτή θα είναι η πρώτη συσκευή της οικογένειας BlackBerry 10 L-Series και μετά θα ακολουθήσει η N-Series. Δείτε το πρώτο video που έχει διαρρεύσει από τη συσκευή και την πρώτη φωτογραφία για να έχετε μια ιδέα του τι αναμένουμε από το BlackBerry στρατόπεδο.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 4 Σεπτεμβρίου 2012 10:54

Σχόλια

  • Εγω πάντως το launch του BB10 το περιμένω πώς και πώς..

    Αξίζει να αναφέρω (και) κάτι ακόμα, ότι η RIM σέβεται και εκτιμάει περισσότερο από οποιαδήποτε εταιρεία τους προγραμματιστές που φτιάχνουν εφαρμογές για το market της.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.