BlackBerry A10 Aristo, Πρώτη φωτογραφία από την επερχόμενη ναυαρχίδα

Αυτό είναι το BlackBerry A10 (Aristo) και ίσως το BlackBerry smartphone που περίμενες με οθόνη αφής 5 ιντσών Super AMOLED ανάλυσης HD 1280×720 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή, κάμερα 8 Megapixel και λειτουργικό σύστημα BB10. Μπορεί να μην έχει οθόνη Full HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή ή 13 Megapixel σε σύγκριση με τα hi-end Android smartphones, είναι όμως ότι καλύτερο θα έχει παρουσιάσει ο Καναδός κατασκευαστής.

Το BlackBerry A10 Aristo αναμένεται να ανακοινωθεί και να κυκλοφορήσει στο χειμώνα αρχικά στην Αμερική και αποκλειστικά στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της Sprint.

Τον περασμένο Απρίλιο το Techblog σας είχε μεταφέρει πρώτο και αποκλειστικά τις πληροφορίες για το επερχόμενο 5ιντσο BlackBerry.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 19:29

Σχόλια

    • Γιατι το λες αυτό; Λογικά θα κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα κάποια στιγμή το χειμώνα.

  • Sorry δεν είδα το "αρχικά" και νόμιζα πως έλεγε αποκλειστικά στα δίκτυα της Sprint. Ευχαριστούμε για τις ειδήσεις!!

  • Μπορει να μην εχει ολα αυτα οντως, αναρωτιεμαι ποσο θα κοστιζει παρεμπιπτοντως. Το αν το νεο software επεισε την αγορα ειναι αλλο θεμα...δεν φαινεται να τα παει φοβερα καλα αν θυμαμαι μια αναλυση απο το gsmarena.

  • Η BB έχασε το στοίχημα. Από τότε που η Microsoft βελτίωσε το windows phone και έκανε άνοιγμα σε "Φθηνές" - value for money καλύτερα λύσεις αποτελεί παρελθόν

  • δεν ειδα ονομα και νομιζα ηταν το htc X αν και τους ξεφιγαν καποια σημεια καλα τημ πετυχαν την απομνυμονευση

  • Δεν βλεπω καμια ομοιοτητα kosti123 με htc κ η λεξη που εψαχνες ηταν μαλλον η "απομιμηση" κ οχι η "απομνημονευση". Απομνημονευση εκανε ο στρατηγος Μακρυγιαννης με τα απομνημονευματα του, που τυχαινει να εχουμε κ ιδιο επωνυμο.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.