BlackBerry Bold 9900, μπαίνει πάλι στην παραγωγή

Αν και το BlackBerry Bold 9900 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2011, η παραγωγή του αρχίζει ξανά. Σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα της BlackBerry η εταιρεία πούλησε στο τέταρτο τρίμηνο συνολικά 3.4 εκατομμύρια συσκευές εκ των οποίων τα 2.3 ήταν μοντέλα με BlackBerry 7 OS.

Αντιθέτως οι BlackBerry 10 συσκευές δεν φάνηκαν να είναι τόσο ελκυστικές. Έτσι λοιπόν, ο CEO John Chen, αντί να προσπαθήσει να πείσει τους χρήστες να αγοράσουν τις νέες συσκευές, σκέφτηκε πιο πρακτικά. Αποφάσισε να αρχίσει ξανά την παραγωγή του Bold 9900 που έχει physical QWERTY πληκτρολόγιο και touchpad αλλά και οθόνη αφής.

Όταν κυκλοφόρησε το 2011 το QWERTY πληκτρολόγιο, θεωρήθηκε το καλύτερο πληκτρολόγιο που τοποθετήθηκε ποτέ σε smartphone. Μέσα στο έτος, η BlackBerry θα κυκλοφορήσει και το BlackBerry Q20 το οποίο επίσης θα έχειphysical physical QWERTY πληκτρολόγιο, BlackBerry 10 και οθόνη 3.5 ιντσών.

Μέχρι να κυκλοφορήσουν τα νέα high-end μοντέλα που ανέφερε ο Chen, αυτές είναι οι δυο συσκευές με τις οποίες η BlackBerry θα προσπαθήσει να συναγωνιστεί Apple και Android.



Πηγή

Επεξεργάστηκε την 29 Μαρτίου 2014 20:41

Σχόλια

  • Ωραίο smartphone είναι to blackberry θα έλεγε κάποιος το 2009 ,τώρα πια τα smartphones έχουν εξελιχθεί δεν είναι το ίδιο ,αν μπορούσε να προσαρμοστεί με τα τωρινά δεδομένα θα ήταν καλύτερα

  • Οκ υπάρχουν πολλοί που προτιμούν το φυσικό πληκτρολόγιο. Όχι όμως σε σημείο που να ανταγωνιστεί την Apple και Android..! Έλεος.

  • Το βασικο του μειονεκτημα ειναι οτι χωραει στην παλαμη του χεριου σου. Το "κανονικο" smartphone πρεπει να ειναι τουλαχιστον 5 ιντσες :P

  • πλακα κανει ετσι;
    η μπαταρια του 9900 ηταν το μεγαλυτερο μειονεκτημα του.
    δεν εφτανε για μια μερα χρησης.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.