BlackBerry CEΟ, μας επιδεικνύει τα νέα BlackBerry Passport και Classic

H BlackBerry ετοιμάζεται να λανσάρει 2 top-shelf νέες συσκευές πάνω στις οποίες ποντάρει να αλλάξει την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Πρόκειται για BlackBerry Passport ( πρώην BlackBerry Windermere) το οποίο περιμένουμε να έχει 4+ ιντσών οθόνη ανάλυσης 1440 x 1440, με Snapdragon 800, 3GB RAM, 13MP εξωτερική κάμερα και μπαταρία 3450mAh.

Το πιο ενδιαφέρον στο κινητό μοιάζει να είναι το QWERTY πληκτρολόγιο κάτω από την οθόνη. Δεν έχει ούτε σημεία στίξης αλλά ούτε και αριθμούς, για να εμφανιστούν και άλλα σύμβολα ο χρήστης πρέπει να πιέσει και να κάνει swipe. Πάντως θα έχει ενδιαφέρον να το δούμε πως ακριβώς λειτουργεί, όταν διατεθεί τον Σεπτέμβριο.

Η άλλη συσκευή είναι το BlackBerry Classic, προηγουμένως γνωστό ως BlackBerry Q20, θα έχει επίσης QWERTY πληκτρολόγιο, touchpad και function keys όπως τις παλιές καλές μέρες και οθόνη 3.5 ιντσών.

Οι δυο συσκευές εμφανίστηκαν από τον CEO της εταιρείας John Chen κατά τη διάρκεια συνεδρίου για τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας. Ενδιαφέρον έχει να πούμε ότι τελικά οι ζημιές είναι μικρότερες απ’ ότι περιμέναμε τόσο εμείς όσο και η ίδια. Επισης να υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατα η BlacBerry προχώρησε σε συμφωνία με την Amazon έτσι ώστε οι συσκευές της να έχουν πρόσβαση στο Amazon Appstore πράγμα που σημαίνει πάνω από 240.000 εφαρμογές. Προς το παρόν δεν ανακοινώθηκαν άλλες πληροφιρίες για τις συσκευές.

Αυτές είναι οι δύο νέες συσκευές, πως σας φαίνονται;

BlackBerry Passport και BlackBerry Classic

BlackBerry Passport

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

BlackBerry Classic

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Πηγή

Σχόλια

  • Συγγνώμη αλλά τα BlackBerry δεν είναι επαγγελματικά τηλέφωνα; το κοινό που πουλάει το BlackBerry είναι καθαρά επαγγελματίες όπως λογιστές λόγο του καλού συντονισμού των email

  • ok το passport μου φαινεται super
    (αλλα οκ το γουστο μου ειναι αμφισβητουμενο: εχω το LG VU xaxa)

  • @Manos V

    φιλε Μανο ΟΘΟΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ
    στο ιντερνετ λιωσιμο,και δεν μεγενθυνω σελιδες ποτε
    σε ταξιδια του "ελιωσα" την μπαταρια βλεποντας ταινιες, αντι να'χω μαζι το tablet.
    'Νταξει καμια φορα κανω και κανα τηλεφωνο!
    χαχα

  • Εχω το Blackberry Q10 και είμαι πολύ ευχαριστημένος . Το BIS δεν ισχύει για το BB 10 OS που έχουν οι συσκευές Q10 και Ζ10 και απο την έκδοση 10.2 μπορείς τις περισσότερες εφαρμογές android να στείλεις με το Bluetooth απο οποιαδήποτε android συσκευή ( apk αρχείο ) και να τις τρέξεις .

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.