BlackBerry DTEK60: Δεν είναι το τελευταίο smatphone της BlackBerry

Έναν μήνα αφού έκανε την ιστορική ανακοίνωση ότι σταματά την κατασκευή και σχεδιασμό δικών της smartphones, η BlackBerry έκανε εχθές τα αποκαλυπτήρια στο BlackBerry DTEK60. Ένα smartphone που είναι ήδη διαθέσιμο με τιμή στα 499 δολάρια.

Η ίδια ήρθε για να μείνει στα Android smartphones (έστω και αν άλλαξε λογισμικό, τρόπο σχεδιασμού και κατασκευής) και μέσα από το Twitter δηλώνει πως το BlackBerry DTEK60 σίγουρα δεν είναι το τελευταίο smartphone που κυκλοφορεί. Η διαβεβαίωση έρχεται από τον Γενικό Διευθυντή της BlackBerry, Marty Beard.

Η εταιρεία συνεργάζεται με άλλα ονόματα για την κυκλοφορία περισσότερων smartphones μελλοντικά. Οι συνεργάτες αυτοί θα αναλάβουν τον σχεδιασμό, την κατασκευή και διανομή του harware, ενώ η BlackBerry είναι υπεύθυνη για το software. Στο τέλος τα smartphones αυτά φέρουν το BlackBerry brand.

To BlackBerry DTEK60 δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την TCL, που έχει και τα Alcatel. Το DTEK60 βασίζεται στο Alcatel Idol 4s, φορά οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1440×2560 pixels, επεξεργαστή Snapdragon 820, μνήμη RAM 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 32GB με δυνατότητα επέκτασης. Ενσωματώνει μπαταρία 3000mAh με υποστήριξη για Quick Charge 3.0, κάμερα 21 Μegapixel, εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel. Υπάρχει θύρα USB Type-C και αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων, τρέχει Android 6.0 Marshmallow, σύντομα αναμένεται να αναβαθμιστεί σε Nougat.

BlackBerry dtek60 not the last phone, BlackBerry DTEK60: Δεν είναι το τελευταίο smatphone της BlackBerry

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ioannis

με μια amoled θα φυσουσε σε αυτη την τιμη

Grigoris

Blackberry παιδιά και τα μυαλά στα κάγκελα το περιμένω από μέρα σε μέρα το το έχω παραγγείλει έχω το DTEK50 είναι καταπληκτικό το dtek60 με τα χαρακτηριστικά που έχει πιστεύω θα πάει πολύ καλά _ καλά χριστούγεννα __

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.