BlackBerry Hamburg: Ένα rebranded Alcatel Idol 4;

Πριν από κάποιες μέρες ακούστηκαν οι πληροφορίες ότι η BlackBerry μπορεί να συνεργαστεί με την TCL για να πάρει κάποια μοντέλα από τη σειρά της Alcatel και να βάλει το δικό της brand. Οι φήμες μιλούν για το Alcatel Idol 4, το οποίο είναι το BlackBerry Hamburg.

Στο Twitter ανέβηκε μια εικόνα, η οποία λέγεται ότι απεικονίζει την νέα συσκευή της BlackBerry με κωδική ονομασία Hamburg, αλλά η τελική ονομασία λέγεται ότι θα είναι BlackBerry NEON. Αναφέρεται ότι θα είναι κατασκευασμένο μερικώς από μέταλλο.

Το BlackBerry Hamburg φημολογείται ότι θα είναι ένα rebranded Alcatel Idol 4, καθώς ακόμη και τα χαρακτηριστικά που είχαν αποκαλυφθεί στο GFXBench benchmark test, είναι ίδια. Είχε οθόνη 5.2 ιντσών ανάλυσης 1080×1920 pixels, οκταπύρηνο Snapdragon 615 1.5GHz CPU, Adreno 405 GPU, μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB, κάμερα 12 Megapixel και Android 6.0.1.

Πρόσφατα στη Μ. Βρετανία το Alcatel Idol 4s, κυκλοφόρησε ως Vodafone Smart Platinum 7, οπότε για την Alcatel μια τέτοια συνεργασία με την BlackBerry δεν θα ήταν καινούρια.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 20 Ιανουαρίου 2022 14:41

Σχόλια

  • Ενδιαφέρον φαίνεται και όμορφο σαν κινητό. Σημασία θα έχει βέβαια και τιμή, γιατί αν είναι καλή σίγουρα πολύ θα ήθελαν να έχουν ένα κινητό με το συγκεκριμένο Μπραντ και λογική τιμή. Αναμένουμε να δούμε τελικά Τι θα γίνει κι αν τελικά θα είναι ένα από τα επόμενα κινητά της συγκεκριμένης εταιρείας.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.