Smartphones

BlackBerry KEYone Black Edition: Σύντομα διαθέσιμο με 4GB RAM [IFA 2017]

Μέσα στον Σεπτέμβριο αναμένεται το BlackBerry KEYone Black Edition στις υπόλοιπες αγορές, όπως ανακοίνωσε η TCL στην IFA 2017.

Η μαύρη έκδοση του BlackBerry KEYone ανακοινώθηκε νωρίτερα το καλοκαίρι στην Ινδία και αναμένεται στις υπόλοιπες αγορές μέσα στο γ΄τρίμηνο του 2017. Άρα λογικά αναμένεται μέσα στον Σεπτέμβριο, καθώς ήδη πέρασαν οι δύο μήνες του τρίτου τρίμηνου.

Όπως και να έχει εκτός από το χρώμα, το BlackBerry KEYone έχει και μερικές αλλαγές στο hardware. Για παράδειγμα η RAM του είναι στα 4GB από 3GB και ο αποθηκευτικός του χώρος στα 64GB.

Στα υπόλοιπα, διατηρεί την οθόνη Full HD 4.5 ιντσών, το Snapdragon 625 για SoC και την μπαταρία χωρητικότητας 3500mAh με δυνατότητα Quick Charge 3.0. Έρχεται με κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 12MP και κάμερα selfie στα 8MP.

Για λειτουργικό φορά το Android 7.1 Nougat, το οποίο αργότερα θα αναβαθμιστεί σε Oreo.

Η τιμή του για την αγορά της Ευρώπης αναμένεται στα 649 ευρώ.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 1 Σεπτεμβρίου 2017 12:17

Σχόλια

  • άλλη μια "αδικημένη" κατηγορία κινητών αυτή των qwerty (με φυσικό πληκτρολόγιο) που σχεδόν δεν υπάρχει σήμερα και όμως ήταν ΤΟΣΟ αποδοτική στο γράψιμο και χειρισμό. Ιδιαίτερα κατά τη γνώμη μου τα slide up qwerty που κυριολεκτικά εξαφανίστηκαν.

    Εντάξει δεν μπορεί να είναι λεπτά αλλά είναι εργαλεία δουλειάς για πολλούς. Καμία σύγκριση φυσικού με εικονικού πληκτρολογίου όσα autocorrect και εκπαίδευση να κάνεις.

    Τουλάχιστον αυτό παίζει σε μία κατηγορία μόνο του και την κρατάει "ζωντανή" αν και με πολύ ακριβή τιμή (που ίσως αξίζει δε λέω).

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λαΐδα Λιμνιάτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.