BlackBerry Oslo: Το νέο Passport-like smartphone ποζάρει στον φακό

Μετά το τετράγωνο BlackBerry Passport που κατάφερε να ξεπεράσει τις προσδοκίες της εταιρείας, η BlackBerry φαίνεται πως ετοιμάζει ένα ακόμη smartphone που μάλλον είναι ο διάδοχος ή μια νέα έκδοση του Passport. Το BlackBerry Oslo διέρρευσε σήμερα σε φωτογραφίες που αποκαλύπτουν το design.

Στο BlackBerry Oslo βλέπουμε πιο στρογγυλές γωνίες, έχει QWERTY πληκτρολόγιο τριών σειρών και στην πίσω πλευρά χρησιμοποιείται πλαστικό υλικό.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά αναμένεται να είναι σχεδόν ίδιο με το BlackBerry Passport, με επεξεργαστή Snapdragon 801, μνήμη RAM 3GB, κάμερα 13 Megapixel, τετράγωνη οθόνη 1440×1440 pixels, μπαταρία 3450mAh και BlackBerry 10.3.2.

Λέγεται ότι θα ανακοινωθεί στις 30 Ιουνίου, οπότε μέχρι τότε δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 10 Ιουνίου 2015 9:21

Σχόλια

  • Πολύ καλό το passport σαν κινητό ΑΛΛΑ για όσους το θέλουμε και για multimedia (εννοώ ταινίες - σειρές - youtube) δεν κάνει καλή δουλειά...

  • Nαι σε ορισμενες περιπτώσεις πχ ανοιγμα video youtube μεσω broswer δεν το ανοιγει full screen. Υπαρχει ομως δυνατοτητα να μεγαλωσει σε full screen μεσω αλλων εφαρνογων για youtube. Oμοιως και σε οποιαδηποτε video , υπαρχει τετοια δυνατοτητα.
    Απλα δεν εχει την ευκολια ενος αλλου smartphone

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.