BlackBerry Priv: Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες

Ο CEO της BlackBerry, John Chen μας έκανε πριν από λίγες μέρες ένα μικρό και μάλλον άβολο για τον ίδιο, hands-on video του πρώτου BlackBerry Priv. Υπήρξαν πολλά σχόλια για το γεγονός ότι ο ίδιος δεν έδειχνε καθόλου εξοικειωμένος με το νέο λειτουργικό το οποίο μάλιστα αποκαλούσε συνεχώς “Google”, αλλά η εταιρεία ποντάρει πολλά πάνω στο νέο εγχείρημα.

Σήμερα δημοσίευσε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του BlackBerry Priv, το οποίο όμως κατά τα άλλα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη. Στο επίσημο blog της σημειώνει ότι σύντομα θα ανακοινώσει πότε θα γίνει διαθέσιμο, δεν γνωρίζουμε αν η BlackBerry θα καταφέρει να κάνει καλές πωλήσεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει πετύχει να τραβήξει την προσοχή.

Το BlackBerry Priv ενσωματώνει ο οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1440×2560 pixels, εξαπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 808, Adreno 418 GPU, μνήμη RAM 3GB και κάμερα 18 Megapixel με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας.

Το σημείο που θα το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα Android smartphones είναι η ασφάλεια που θέλει να προσφέρει η BlackBerry στους χρήστες.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.