BlackBerry Priv: Hands-on από τον John Chen

Μετά την χθεσινή επίσημη επιβεβαίωση του BlackBerry Priv ως το πρώτο Android smartphone της εταιρείας, ο CEO John Chen εμφανίζεται μπροστά στην κάμερα με το μη ανακοινωμένο smartphone. Επιβεβαιώνει ότι θα δούμε οθόνη 5.5 ιντσών η οποία είναι κυρτή στο πλάι, δεν ανέφερε ανάλυση αλλά περιμένουμε να είναι 1440×2560 pixels QHD.

Για τον επεξεργαστή του BlackBerry Priv είπε ότι θα είναι Qualcomm χωρίς να αναφερθεί σε συγκεκριμένο μοντέλο, αλλά λογικά θα δούμε τον εξαπύρηνο Snapdragon 808. Στην κάτω πλευρά υπάρχει sliding QWERTY πληκτρολόγιο που λειτουργεί ως touchpad και ο John Chen επισημαίνει (πάνω από 1 φορά) ότι τρέχει “Google” αντί να πει Android.

Κατά τη διάρκεια του σύντομου hands-on video αντιμετώπισε πρόβλημα με τον Chrome, καθώς δεν είχε γίνει setup. Παρουσιάζοντας το BlackBerry Priv στο καναδικό τηλεοπτικό δίκτυο, έδωσε την αίσθηση σαν να μην είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένος και άνετος με το πρώτο Android της εταιρείας.

Η επίσημη ανακοίνωση και κυκλοφορία αναμένεται να γίνει πριν το τέλος του 2015.

Δείτε το video:

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 26 Σεπτεμβρίου 2015 17:18

Σχόλια

  • με τρομάζει λίγο το πληκτρολόγιο στο θέμα ότι το κινητό είναι είδη μεγάλο και ενεργοποιοντας το πληκτρολόγιο γίνετε ακόμα πιο μεγάλο το κινητό δεν ξέρω αν θα το μπορούσα αυτο

  • Πραγματικά σαν να μην ήξερα να χρησιμοποιήσει!

    Πάντως πολυ ενδιαφέρουσα συσκευή. Πιστεύω να έχει την επιλογή οταν κλείνεις το πληκτρολόγιο να κλειδώνει, ετσι να θυμηθούμε λιγο τα παλιά slide κινητά.

  • Καταστροφική πρώτη παρουσίαση και μάλιστα από τον CEO. Όσο για το κινητό...Εντελώς μη πρακτικό για μένα που χρησιμοποιώ το ένα χέρι για τη χρήση του και που γράφω με swiping.

  • Είναι ενδιαφέρον που αυθόρμητα κάνει τις κινήσεις για Blackberry, και εγώ το έπαθα μετά από λίγο καιρό χρήσης του Z30, όταν ήθελα να χρησιμοποιήσω το παλιό μου android κινητό. Παρεπιπτώντος δεν μετάνοιωσα τη μετάβαση.

  • Αυτό που λέει ο @Χρήστος φαίνεται έκδηλα. Προσπαθεί να πάει πίσω, στην προηγούμενη οθόνη και κάνει το χαρακτηριστικό gesture των Blackberry (το οποίο μου λείπει πολύ στο HTC One μου).

  • Πολύ ωραίο σε γενικές γραμμές ,οσο για λειτουργικότητα θα δείξει. BTW οι προπαραγγελείς για το Turing Phone , έχουν ξεκινήσει καλό θα ήταν να βλέπαμε ένα review και γιαυτό .(Άσχετο )

  • Πολύ έξυπνο ρε μόνο σου το σκέφτηκες ? αν ήταν να αγοράσω τη κάθε συσκευή για να δω ένα review θα έπρεπε να ήμουν εκκατομυριουχος , και δεν την κρατάω καλύτερα τη συσκευή για μένα ? άλλωστε το φόρουμ το συγκεκριμένο αφορά review και unboxing συσκευών. Σκέψου άλλη φορά πριν γράψεις άλλη φορά .

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.