Smartphones

BlackBerry Priv: Τέλος η υποστήριξη

Το BlackBerry Priv είναι το πρώτο Android smartphone, με το οποίο η εταιρεία επιχείρησε να κάνει αλλαγή πορείας. Κυκλοφόρησε το 2015 και σήμερα η BlackBerry ανακοίνωσε ότι βγαίνει από τη λίστα με τις συσκευές που υποστηρίζει.

Το BlackBerry Priv λάμβανε μηνιαία security updates και στο πλαίσιο της διετούς υποστήριξης που έχει η εταιρεία για τις συσκευές της, ήρθε η ώρα να σταματήσει να υποστηρίζει το Priv.

Η BlackBerry επισημαίνει ότι θα συνεχίσει να εκπληρώνει όλες τις υποχρεώσεις εγγύησης για τη συσκευή. Επιπλέον, σε περίπτωση που εμφανιστεί κάποιο σοβαρό πρόβλημα ασφαλείας, οι κάτοχοι του BlackBerry Priv θα λάβουν το σχετικό update.

Για τους κατόχους BlackBerry Priv, και BB10, BBOS συσκευών, θα ξεκινήσει ένα trade-up program, με εκπτώσεις και κίνητρα για την αγορά BlackBerry Keyone ή BlackBerry Motion.

Τέλος, η BlackBerry έχει επισημάνει ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει BB10 και BBOS για τουλάχιστον δυο ακόμη χρόνια. Ωστόσο, θα ξεκινήσει να κλείνει κάποιες υπηρεσίες όπως BlackBerry World app store (31/12/2019), BlackBerry Travel site (Φεβρουάριος 2018), Playbook video calling (Μάρτιος 2018).

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 15 Δεκεμβρίου 2017 10:52

Σχόλια

  • από RIM, έγινε Blackberry και τώρα με κάτι τέτοιες ανακοινώσεις σε Βλάκ-μπέρυ...

    Και εξηγώ: ψάχνεις πελάτες πλέον με το ψαροντούφεκο κι ΟΜΩΣ αντί να δείξεις ότι είσαι καλύτερος από τους άλλους κατασκευαστές που χρησιμοποιούν Android OS, εσύ ανακοινώνεις το τέλος υποστήριξης μιας υπερβολικά πανάκριβης (για το 2015) συσκευής η οποία παρεμπιπτόντως είχε και ένα σωρό προβλήματα στην αρχή όπως lag!!!

  • Έχει βγάλει ρε παιδιά 5 συσκευές μετά το Priv από όσο είδα στο GSMArena. Που να προλάβει να τις υποστηρίζει όλες αυτές...τις 5...Άλλωστε έχει και 0,0004 μερίδιο αγοράς από ότι διάβασα οπότε με τόσο μεγάλες πωλήσεις γιατί να ενδιαφερθεί να υποστηρίξει τις συσκευές της...Αμέσως να πέσετε να τη φάτε!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.