BlackBerry Priv: Με τιμή 630 δολάρια στην Κίνα;

BlackBerry Priv, το πολυσυζητημένο αλλά και μη ανακοινωμένο πρώτο Android smartpone της εταιρείας μας έχει απασχολήσει αρκετά. Έχουμε δει διαρροές, φωτογραφίες, video, ακόμη και hands-on (όχι και τόσο πετυχημένο) από τον CEO John Chen, όμως δεν είναι επίσημο και δεν γνωρίζουμε την τιμή. Ο ίδιος έχει πει ότι είναι high-end, άρα και η τιμή θα κατατάσσεται στην ίδια κατηγορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του γνωστού @Leaksfly, η τιμή του ΒlackBerry Priv στην Κίνα είναι στα 630 δολάρια (3999 CNY)

Το πρώτο Android slider της BlackBerry περιμένουμε να έρθει με οθόνη 5.4 ιντσών ανάλυσης 1440×2560 pixels QHD, εξαπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 808, Adreno 418 GPU, μνήμη RAM 2GB, κάμερα 18 Megapixel με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, δεύτερη κάμερα 5 Megapixel.

Ήδη έχει πάρει Bluetooth πιστοποίηση και έχει περάσει από την FCC, οι πληροφορίες λένε ότι θα λανσαριστεί τον Νοέμβριο. Είναι πολύ σημαντικό για την BlackBerry να προλάβει την περίοδο των γιορτών και να δώσει ώθηση στις πωλήσεις, για να μην είναι το Priv το τελευταίο της μοντέλο πριν αποχωρήσει από την αγορά.

Πριν από λίγες μέρες ο Chen είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης αν δεν έχει κέρδη το 2016. Ο ίδιος έχει θέσει στόχο να πουλήσει 5 εκατ. συσκευές το χρόνο, αριθμός ο οποίος θα βασίζεται κυρίως στο BlackBerry Priv.

BlackBerry Priv: Με τιμή 630 δολάρια στην Κίνα;, BlackBerry Priv: Με τιμή 630 δολάρια στην Κίνα;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gt-i9506

ελπιζω να τα παει καλα η τιμη του ειναι αρκετα υψηλη αλλα πιστευω πως αξιζει τα χρηματα του

Ermis

630€ χμμμ θα το εκτιμήσουν για την ασφάλεια του??? Εγώ πάντως όσα λεφτά και να είχα δν θα το έπαιρνα. Ένα 500-550€ να έκανε πιστεύω είναι καλά.

ΚΝ

Η ΒΒ έχει ένα πολύ δυνατό μπράντ και αν το χρησιμοποιήσει καλά θα ανακάμψει με τις σωστές επιλογές. Πχ το passport ήταν έξυπνη κίνηση, επίσης ότι βγάζει κινητά με android …αλλά χρειάζεται περισσότερα κινητά με αφή σε androind με καλά υλικά και ντιζάιν και γρήγορα θα πάει καλά.
Ελπίζουμε να μπορεί να πετύχει τη μετάβαση……….

Animamundi

Λουκέτoberry

manolis

χμμμμ, 630 δολάρια – περίπου 550 ευρώ + ΦΠΑ 23%= 700 ευρώ… ούτε για πλάκα δεν έχει τύχη σε καμιά αγορά του κόσμου με αυτή τη τελική τιμή ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ, ούτε στην Ινδονησία!!!

gericho

Μια απορία

αφού ήθελε η BB να βγάλει Android
τί την εμπόδιζε να το βγάλει dual boot με το λειτουργικό της;

Γιάννης

Είναι από τα ελάχιστα κινητά που τα βλέπω και τα ζηλεύω , θα ήθελα δηλαδή να το έχω καθώς ξεχωρίζει σε σχεδιασμό (θυμίζει Nokia και Ericsson) , φαίνεται πολύ ποιοτικό σαν κατασκευή και τρέχει και android. Όμως η τιμή μου φαίνεται λίγο τσιμπημένη, Πιστεύω ότι θα έπρεπε να ήταν 100 ευρώ πιο κάτω.
Μακάρι να πετύχει γιατί σε αντίθεση με άλλες εταιρείες που πάνε για λουκέτο όπως η HTC πιστεύω ότι η Blackberry έχει να δώσει πράγματα ειδικά με το συγκεκριμένο λειτουργικό.

rose

Το ζητημα για μενα δεν ειναι το αν θα πουλησει αυτο το.μοντελο (δεν θα πουλησει ) αλλα το ποια εταιρεία θα εξαγοράσει την BlackBerry.

Darth

δλδ εδω ανετα 650 ευρω,,, 700 ευρω… μάλιστα… καλά έλεγε τότε η τελευταία της συσκευή ειναι..

NLS

Ποντάρει σε ότι έχει απομείνει από το όνομα της. Bye bye.

chris

@ΝLS
προφανως δεν εχεις πιασει ποτε ΒΒ10OS στα χερια σου

Antonios

Πάντως οι μυρωδιές κάνουν μπαμ!
Πόσο κάρτα βγαίνουν αυτοί που δεν έχουν ιδέα από BlackBerry και η μόνη επαφή που είχαν με τις συσκευές της είναι το Internet.
Αν υπήρχε ένα μέτρο σύγκρισης στο ποσό σημαντικό ρόλο παίζει το promo για μια εταιρεία, η Apple θα ήταν στην κορυφή και η BlackBerry στον πάτο.
Το bb10 για όσους ξέρουν είναι το μέλλον των λειτουργικών συστημάτων και όλες οι εταιρίες προς τα εκεί το πάνε.
Full swype λειτουργικό με microkernels.
Τώρα γιατί δεν πουλάνε , φταίει πρωτίστως η BlackBerry με το ανύπαρκτο promotion.
Μακάρι να υπήρχε ένας τρόπος να μπορούσε να μείνει στην αγορά έστω και με αυτό το 1% για όσους ξέρουν τι εστι bb10. Δυστυχώς όμως μιλάμε για εταιρίες και εταιρίες σημαίνει κέρδος.. και όταν οι πωλήσεις δεν είναι αυτές που πρέπει.. χαιρετανε..

Sotiris

Άκουγα για το περίφημο os των Blackberry μέχρι που βρήκα έναν τύπο στο στρατό και δοκίμασα για ώρα το λειτουργικό. Γελάει ο κόσμος με τους fans της Blackberry, στην ίδια κατηγορία γραφικών με τους fans της Sony και τους wp fans. Βέβαια για να είμαι δίκαιος τα windows είναι σαφώς χειρότερα από bb os.

chris

@Antonios πόσο σωστός
@Sotiris οταν λες “κατηγορία γραφικών” τι εννοεις ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.