Τρία νέα OnePlus 9 series και το πρώτο smartwatch της εταιρείας
Δευτέρα, 01/03/2021 · Βάιος Βήτος
Η ανακοίνωση τους αναμένεται να γίνει στα μέσα Μαρτίου, διαβάστε τα φημολογούμενα χαρακτηριστικά τους.
Πέμπτη, 07/01/2016 · Νίκος Καϊμακάμης
Δεν είναι μόνο το BlackBerry Priv, καθώς η BlackBerry φέρεται να είναι διατεθειμένη να συνεχίσει να παρουσιάζει smartphones με λειτουργικό σύστημα Android μέσα στο 2016. Για την ακρίβεια, σίγουρο είναι το ένα Android smartphone, ενώ για τη δεύτερη συσκευή το μόνο σίγουρο είναι το λειτουργικό.
Ο διευθύνων σύμβουλος της BlackBerry, John Chen, αποκάλυψε ότι η εταιρεία του ετοιμάζει δύο συσκευές τις οποίες θα παρουσιάσει μέσα στο έτος. Η μία θα είναι σίγουρα ένα νέο Android smartphone, ενώ η δεύτερη θα έχει λειτουργικό σύστημα Android, αλλά δεν διευκρινίζεται με σαφήνεια το είδος της.
Το BlackBerry 10, το λειτουργικό σύστημα της εταιρείας, δεν φαίνεται να προσελκύει πια τους developers να δημιουργήσουν εφαρμογές για αυτό, επομένως αποτελεί λογικό βήμα για την BlackBerry το ότι ασχολείται πλέον με το Android. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι έχει εγκαταλείψει το BB10, το οποίο δεν αποκλείεται να δούμε σε άλλες συσκευές που θα παρουσιάσει μέσα στο 2016.
Ο CEO της BlackBerry, πάντως, δεν έδωσε κάποια εκτίμηση για το πόσο επιτυχημένη είναι η εμπορική πορεία του BlackBerry Priv μέχρι στιγμής, έτσι ώστε να μπορεί κανείς να κρίνει εάν ήταν η σωστή η μετάβαση της BlackBerry στο Android οικοσύστημα.
Δευτέρα, 01/03/2021 · Βάιος Βήτος
Η ανακοίνωση τους αναμένεται να γίνει στα μέσα Μαρτίου, διαβάστε τα φημολογούμενα χαρακτηριστικά τους.
Δευτέρα, 01/03/2021 · Αλέξανδρος Παππάς
Η TCL Communication συνεργάζεται στενά με πρωτοπόρους και ειδικούς του χώρου για την περαιτέρω βελτίωση της οπτικής ποιότητας και της εμπειρίας των καταναλωτών.
Δευτέρα, 01/03/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
H OnePlus διαθέτει το OxygenOS 11 Open Beta 3 ως πακέτο αναβάθμισης για τα OnePlus 7 και OnePlus 7T Series smartphones.
Δευτέρα, 01/03/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Ένα tweet από τον επίσημο λογαριασμό της Verizon προέτρεπε τους καταναλωτές να εξοικονομούν ενέργεια επιλέγοντας το… 4G.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ