BlackBerry Venice: Διέρρευσε render από το slider με Android

Όλο και πιο έντονες γίνονται οι φήμες που θέλουν την BlackBerry να στρέφεται στο Android με την ίδια να μην τις αρνείται και να δηλώνει ότι είναι ανοιχτή στο Android, αρκεί να φτιάξει μια ασφαλή συσκευή. Το BackBerry Venice είναι ένα slider το οποίο και στο παρελθόν έχει ειπωθεί ότι μάλλον θα τρέχει Android.

Σήμερα ο Evan Blass, γνωστός και ως @evleaks, διέρρευσε ένα render που απεικονίζει το μη ανακοινωμένο smartphone της BlackBerry.

Για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του BlackBerry Venice οι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι θα έχει φυσικό QWERTY πληκτρολόγιο, οθόνη αφής 5.4 ιντσών QHD, κάμερα 16 Megapixel, δεύτερη κάμερα 5 Megapixel, μνήμη RAM 3GB και εξαπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 808.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 4 Ιουλίου 2015 19:00

Σχόλια

  • εμενα μου φαινεται η η οθονη ειναι στυλ edge??? μακαρι να ρθει με καλη τιμη γιατι ετσι οπως τ βλεπω να πεταω το G3 στη θαλασσα..!!

  • Πάντα ήθελα να πάρω ένα BlackBerry,αυτό ταιριάζει στα γούστα ΜΟΥ και στις ανάγκες μου, φοβάμαι ότι η τιμή του θα ξεφεύγει από το δικό μου budget ( κάτοχος note 2 το πήρα Μόλις βγήκε το ,4 ) ,είναι και οι εποχές δύσκολες,αλλά δε Πρέπει να μη διατηρούμε ζωντανές τις ελπίδες μας και τα όνειρα μας.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.