BlackBerry, ετοιμάζει περισσότερες συσκευές με παράξενο σχήμα

Η BlackBerry εδώ και καιρό αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με τις πωλήσεις των συσκευών της και αποφάσισε να ποντάρει σε μια συσκευή με διαφορετικό σχήμα από αυτές που προσφέρουν οι υπόλοιπες εταιρίες με τις ναυαρχίδες τους. Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε το BlackBerry Passport με τετράγωνο σχήμα και κατάφερε να γίνει sold-out.

Αν και η BlackBerry είχε θέσει χαμηλά τον πήχη για τις πωλήσεις του Passport και αυτό φάνηκε από τα κομμάτια που διέθεσε, μέσα σε μέρες κατάφερε να πουλήσει 200.000 συσκευές.

Λόγω της υποδοχής που έτυχε το BlackBerry Passport, ο επικεφαλής του τμήματος συσκευών της BlackBerry δήλωσε σε συνέντευξή του στο Reuters ότι σκοπεύουν να κινηθούν προς την ίδια κατεύθυνση και να κυκλοφορήσουν κι άλλες μη συμβατικές συσκευές. Ανέφερε ότι από τη στιγμή που τα κέρδη σταμάτησαν να μειώνονται, η BlackBerry μπορεί να πάρει μεγαλύτερο ρίσκο.

Στα σχέδιά της είναι να κυκλοφορεί κάθε χρόνο τουλάχιστον μια συσκευή που θα διαφοροποιείται από αυτές που έχουμε συνηθίσει και ήδη δουλεύει πάνω στην πρώτη συσκευή.


Πηγή

Σχόλια

  • Ναι το επόμενο θα ειναι στρογγυλό για να το χρησιμοποιείς για σουβερ κατω απ'τα ποτηρια και το αλλο σε μεγαλο τριγωνο για να το βαζεις στο πετο στα σακάκια! !!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.