BlackBerry Z10, Διέρρευσαν τα κυριότερα τεχνικά χαρακτηριστικά

Μπορεί η μεγάλη αποκάλυψη του λειτουργικού συστήματος BlackBerry 10 να απέχει μόλις μερικές ημέρες, όμως οι φήμες συνεχίζουν να έρχονται η μία μετά την άλλη. Μέσω ενός εγχειριδίου χρήστης της Rogers που διέρρευσε την Τετάρτη και κοινοποιήθηκε σήμερα από screenshots που εξασφάλισε η ιστοσελίδα Techradar αποκαλύφθηκαν τα κύρια χαρακτηριστικά του πρώτου full-touch μοντέλου της εταιρείας.

Σύμφωνα λοιπόν με την εν λόγω διαρροή, το BlackBerry Z10 θα έχει οθόνη διαγωνίου 4.2 ιντσών ανάλυσης 1280×768 pixels, χωρητικότητα 16GB, μνήμη RAM 2GB, κάμερα 8MP στο πίσω μέρος με 5x ψηφιακό ζουμ, LED flash και λήψη βίντεο ανάλυσης 1080p, κάμερα 2MP στο μπροστινό μέρος με δυνατότητα λήψης βίντεο ανάλυσης 720p, NFC, υποστήριξη δικτύων 4G/ LTE και μπαταρία 1.800 mAh, ενώ οι ήδη υπάρχουσες αναφορές έχουν κάνει λόγο για ύπαρξη επεξεργαστή Snapdragon.

Τα τελικά στοιχεία θα αποκαλυφθούν στο ανάλογο event που έχει προγραμματίσει η RIM στις 30 Ιανουαρίου. Να υπενθυμίσουμε πως ήδη έχει εμφανιστεί το πρώτο hands-on video του BlackBerry Z10.

Πηγή

Σχόλια

  • τι ευχαριστη ''εκλειψεις'' ειναι αυτη...πολυ καλα χαρακτηριστικα και με μια νορμαλ οθονη(για μενα)

    μια καλη τιμη μονο και βλεπω να γινομαι φαν.. :P

  • νομίζω το παιχνίδι χάθηκε είναι αργά.. Μόνο οι εφαρμογές που δεν έχει πλέον το σύστημα (σε αντίθεση με android, ios) το καθιστούν ένα δεύτερο symbian (καλό αλλά παρατημένο). Θέλει πολύ δουλειά για να ξανακερδίσει μερίδιο (το έχει ξανακάνει να μοιράζει tablets σε developers με πριν μερικά χρόνια αντάλλαγμα εφαρμογές αλλα τελικά δεν πέτυχε τίποτα)

  • @keysmith, έχεις δουλέψει με το ΒΒ10 καθόλου ή το λες έτσι?? οι Android εφαρμογές παίζουν κανονικά και το λειτουργικό είναι αρκετά πιό βολικό σε κάποια σημεία, απο τα προαναφερθέντα...

  • Aντε να πάρουμε κανένα σοβαρό τηλέφωνο... Είναι απο τα λίγα(ίσως μοναδικό) που θα άλλαζα το galaxy nexus μου.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.