BlackBerry Z3, δυνατές πωλήσεις την πρώτη εβδομάδα σε Ινδία-Ινδονησία

Το BlackBerry Z3 είναι διαθέσιμο στην Ινδία και την Ινδονησία και από ότι φαίνεται τα πάει καλά στις πωλήσεις προκαλώντας το ενδιαφέρον αρκετών καταναλωτών. Ο CEO της BlackBerry John Chen, ανέφερε το συγκεκριμένο γεγονός σε μια συνέντευξή του στην Economic Times της Ινδίας, αλλά δυστυχώς δεν ανέφερε συγκεκριμένους αριθμούς.

Ανέφερε ότι το Z3 είχε πολύ καλή υποδοχή την πρώτη εβδομάδα στις 2 χώρες και η ζήτηση εξακολουθεί να είναι μεγάλη. Αυτό που θεωρεί ότι κάνει το BlackBerry Ζ3 ελκυστικό είναι μέγεθος της οθόνης, η μπαταρία καθώς και η επιθετική τιμολόγησή του. Το Z3 έχει τιμή κάτω από 200 δολάρια με 5 ιντσών οθόνη και Snapdragon 400.

Η BlackBerry τον τελευταίο καιρό μοιάζει να κάνει μια στροφή στην πορεία της η οποία όπως φαίνεται θα την βοηθήσει να ανακάμψει. Το φθινόπωρο θα κυκλοφορήσει το BlackBerry Passpοrt μαζί με το BlackBerry Classic, πάνω στο Passport η εταιρεία έχει στηρίξει τις ελπίδες της. Αν και οι δυο συσκευές αυτές προφανώς θα τιμολογηθούν πιο ψηλά από το Z3, η BlackBerry δείχνει με τις πωλήσεις της ότι παλεύει να επιβιώσει σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Πηγή

Σχόλια

  • Κώστα αν μπορείς βάλε στο άρθρο τα ποσοστά χρηστών συσκευών blackberry στην Ινδονησία, είναι απίστευτα ψηλά σε αυτή τη χώρα και είναι λογικά να ξεπουλήσει μια οικονομική ωραία συσκευή όπως το Ζ3!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.