BLU Studio 7.0 LTE: Τετραπύρηνο, Dual Sim, με οθόνη 7″, τιμή 199 δολάρια

Η εταιρεία BLU, η οποία έχει έδρα το εξωτικό Μαϊάμι των Η.Π.Α, φαίνεται πως θέλει να δώσει έναν άλλο αέρα στην αγορά των phablet, με το χορταστικό Studio 7.0 LTE να προσδοκεί να δώσει στους χρήστες μια οικονομική συσκευή με μεγάλη οθόνη.

Το phablet της BLU “τρέχει” Android 5.0 Lollipop, διαθέτει οθόνη 7 ιντσών HD 1280×720 pixels, ενώ στην “καρδιά” της συσκευής τρέχει ο τετραπύρηνος Qualcomm Snapdragon 410. Η μνήμη RAM βρίσκεται στο 1GB, ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος φτάνει τα 16GB ενώ υπάρχει θύρα υποδοχής καρτών microSD για όσοους επιθυμούν επιπλέον χώρο αποθήκευσης.

Σημαντικό το γεγονός ότι η συσκευή είναι 4G LTE, διαθέτει υποδοχή για δυο κάρτες sim, η μπαταρία φαίνεται αρκετά γενναιόδωρη μιας και φτάνει τα 3.700mAh, ενώ διαθέτει κύρια κάμερα στα 8mpx με LED flash και εμπρόσθια στα 2mpx.

Το BLU Studio 7.0 LTE πωλείται στα 199 δολάρια μέσα από το Amazon, υποστηρίζει τα δίκτυα της T-Mobile και AT&T ενώ κυκλοφορεί σε μπλε, γκρι, χρυσό και λευκό χρώμα.

BLU Studio 7.0 LTE: Τετραπύρηνο, Dual Sim, με οθόνη 7", τιμή 199 δολάρια, BLU Studio 7.0 LTE: Τετραπύρηνο, Dual Sim, με οθόνη 7″, τιμή 199 δολάρια

BLU Studio 7.0 LTE: Τετραπύρηνο, Dual Sim, με οθόνη 7", τιμή 199 δολάρια, BLU Studio 7.0 LTE: Τετραπύρηνο, Dual Sim, με οθόνη 7″, τιμή 199 δολάρια

BLU Studio 7.0 LTE: Τετραπύρηνο, Dual Sim, με οθόνη 7", τιμή 199 δολάρια, BLU Studio 7.0 LTE: Τετραπύρηνο, Dual Sim, με οθόνη 7″, τιμή 199 δολάρια

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kilplix

Οχι ασχημα αλλα θα το ηθελα 20-30 δολαρια πιο φθηνο ή στα ιδια λεφτα με 2gb ram και 4.000 μπαταρια. Πολυ σημαντικο feauture τα front face(?) ηχεια που δεν αναφεροντε εκτος και αν δεν ειναι..

panoszavra

Να τα μας. Η κατηγορία των 7′ tablet μετονομάστηκε σε phablet.
Και το κορόιδευα. Που να φανταστώ ότι μετά από δύο χρόνια θα το έβλεπα μπροστά μου.
Και για να μην παρεξηγηθώ. Ξέρω ότι κάποιους θα τους βολέψει αυτό το μέγεθος (βλ. γίγαντες).
Όλα είναι σχετικά τελικά σε αυτή τη ζωή.

Bloodmaster

Που να το βαλεις αυτο? Στην τσεπη που?

Maria s

7 inches τηλεφωνο ,το λιγοτερο γελοιο. και με πλατη σαν την θηκη του htc dot και κινεζικο , και το περιεργο θα βγουν οι κινεζο φαν και θα το βγαλουν κορυφη

Ιωάννης jb

Bloodmaster.. Μη το κοροιδευεις γιατί βλέπω και καμια sony να βγάζει 7ιντσο phablet και μετά να δούμε τι θα λέμε..
Εντάξει θα είναι αβολο διότι θα είναι τεράστιο αλλά εχει και θετικά!
Θα επρεπε να είχε παραπάνω ram, τουλάχιστον 2 γιγα…
Σε όλα τα υπόλοιπα θα με κάλυπτε….

panos.last

Μιξη s5 πλάτη με moto g μπροστινό μμμμμμμμμ άθλιο αν κοι η οθόνη εξυπηρετει.

Βαγγέλης

Μια νοσταλγική σύγκριση μεγέθους με το παλιό πανέμορφο μικρούτσικο nokia 8210
https://icdn3.digitaltrends.com/image/mediapad-7-huawei-640×427-c.png
https://i1-news.softpedia-static.com/images/news2/UK-Drug-Dealers-Absolutely-Love-the-Nokia-8210-471654-3.jpg
έχουν αλλάξει οι εποχές

JohnWave

Δεν φταίνε μόνο οι εταιρίες για αυτό που συμβαίνει αλλά και οι καταναλωτές που μέσω των αγορών τους καθιέρωσαν τις 5.5 ίντσες ως normal.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Blu

BLU Vivo X: Με 18:9 οθόνη 6″ και τέσσερις αισθητήρες στα $249,99

H BLU παρουσίασε τη νέα ναυαρχίδα των προϊόντων της, το BLU VIVO X ένα οκταπύρηνο smartphone με υψηλής φωτεινότητας οθόνη 6 ιντσών HD+ 18:9 και τέσσερις αισθητήρες, δύο μπροστά και δύο πίσω, για άρτια φωτογραφικά αποτελέσματα.

Smartphones Blu Blu Android smartphones Blu smartphones

BLU Vivo 8L: Επίσημο με οθόνη 5.3″, selfie κάμερα 20MP, τιμή 149 δολάρια

Η αμερικάνικη BLU ανακοίνωσε ένα ακόμη μέλος της σειράς Vivo smartphones και το ονόμασε BLU Vivo 8L. Το κινητό φορά οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek MT6753 1.3GH και οθόνη, η οποία είναι 5.3 ιντσών ανάλυσης HD.

Smartphones Amazon Blu Blu Android smartphones

Η Amazon λέει “γράψτε λάθος” και πουλά ξανά τα smartphones της Blu

Την περασμένη Τρίτη η Amazon αποφάσισε να αποσύρει τα Android smartphones της αμερικανικής εταιρείας, Blu, μετά και τις πληροφορίες ότι περιέχουν ξανά εφαρμογές, οι οποίες συλλέγουν τα δεδομένα των χρηστών.

Smartphones Amazon Blu Android smartphones

Η Amazon αποσύρει τα smartphone της Blu φοβούμενη spyware

Smartphones της Blu αφαίρεσε η Amazon από το κατάστημά της, ύστερα από αναφορά της εταιρείας ασφαλείας Kryptowire, βάσει της οποίας υπάρχει ακόμη spyware στις συσκευές της.