BLU Vivo X: Με 18:9 οθόνη 6″ και τέσσερις αισθητήρες στα $249,99

H BLU παρουσίασε τη νέα ναυαρχίδα των προϊόντων της, το BLU VIVO X ένα οκταπύρηνο smartphone με υψηλής φωτεινότητας οθόνη 6 ιντσών HD+ 18:9 και τέσσερις αισθητήρες, δύο μπροστά και δύο πίσω, για άρτια φωτογραφικά αποτελέσματα.

Η αμερικάνικη εταιρεία λέει: «δύο ίσον καλύτεροι από έναν και τέσσερις καλύτεροι από δύο»… τουλάχιστον όταν μιλάμε για ψηφιακούς αισθητήρες. Έτσι η BLU στην περίπτωση του νέου smartphone της δεν έμεινε στην κλασική dual κάμερα στο πίσω μέρος αλλά εξόπλισε το νέο Vivo X και με διπλή κάμερα και για selfie λήψεις.

Η Super Selfie κάμερα του Vivo X ενσωματώνει ένα φακό 20 megapixel SonyIMX376 με διάφραγμα f/2.0 και ένα ακόμη αισθητήρα 8 Megapixel με ευρεία γωνία λήψης 120.

Στο πίσω μέρος η dual κάμερα είναι εξοπλισμένη με αισθητήρες ανάλυσης 13 MP και 5 MP και διάφραγμα f/2.0.

Το πανίσχυρο LTE smartphone διαθέτει οκταπύρηνο SoC MediaTek Helio P25 χρονισμένο στα 2.6GHz και οθόνη εξαιρετικής φωτεινότητας που περηφανεύεται για την απόδοσή της (έως 520 nits) αλλά και την αξιοποίηση της επιφάνειας εργασίας με 80% κάλυψη αναλογικά με το σώμα της συσκευής.

Το Vivo X έρχεται με 4GB RAM, 64GB εσωτερικής μνήμης επεκτάσιμης και μπαταρία 4010mAh που φορτίζει πλήρως σε δύο ώρες με λειτουργία ταχύτατης φόρτισης.

Αν θέλετε να κάνετε δικό σας το νέο BLU Vivo X θα το βρείτε εδώ στην τιμή των $249,99 μόνο για λίγες ημέρες.

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ντίνα Καβαλλάρη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.