Bluboo Xtouch: Το πρώτο smartphone με “πλάτη” από 3D εκτυπωτή

Ο κινέζος έκανε πάλι το θαύμα του μιας και η εταιρεία Bluboo κατασκέυασε το Bluboo Xtouch το οποίο είναι το πρώτο κινητό με “πλάτη” κατασκευασμένη από 3D εκτυπωτή και δείχνει πως δε φοβάται να λυγίσει μιας και είναι πολύ ανθεκτική και φαίνεται πως δε σπάει.

Η τεχνολογία των 3D εκτυπωτών φαίνεται πως σιγά σιγά περνάει και στα smartphones με αποτελέσματα που θα μπορούσαν να λύσουν τα χέρια των κατασκευαστών σε θέματα καταπόνησης των συσκευών, αφού σε σχετικό video έχουμε το πίσω καπάκι της “πλάτης” να λυγίζεται σε τέτοιο βαθμό που δε σπάει αλλά ούτε καν ραγίζει.

Το Bluboo Xtouch διαθέτει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης Full HD 1920×1080 pixels τεχνολογίας Gorilla Glass 3, “τρέχει” Android 5.1 Lollipop, “φοράει” τον οκταπύρηνο MediaTek MT6753 SoC και έχει μνήμη LPDDR3 RAM στα 3GB, ενώ ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης φτάνει τα 32GB και υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας microSD.

Η κύρια κάμερα της συσκευής είναι στα 13MP, η εμπρόσθια βρίσκεται στα 8MP ενώ η μπαταρία της συσκευής φτάνει τα 3050mAh και ακούγεται αρκετά ικανοποιητική. Η συσκευή θα πωλείται προς 149.99 δολάρια ενώ όσοι προπαραγγείλουν τη συσκευή θα την αποκτήσουν με τιμή 99 δολάρια.

Bluboo Xtouch: Το πρώτο smartphone με "πλάτη" από 3D εκτυπωτή, Bluboo Xtouch: Το πρώτο smartphone με “πλάτη” από 3D εκτυπωτή

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Liljordan

Που ακριβώς υπάρχει προπαραγγελια με 99€?σε ποιο site?

Gvirginia

@Liljordan Στο site του κατασκευαστή (Bluboo) έχει 24 μαγαζιά απ’όπου μπορείς να το αγοράσεις. Για τα $99 δεν είμαι σίγουρος αν και νομίζω ότι το προπαραγγέλνεις στα $149 και έχεις μία πιθανότητα να σε χρεώσουν $99 ή κάτι τέτοιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.