Bluboo Xtouch: Το πρώτο smartphone με “πλάτη” από 3D εκτυπωτή

Ο κινέζος έκανε πάλι το θαύμα του μιας και η εταιρεία Bluboo κατασκέυασε το Bluboo Xtouch το οποίο είναι το πρώτο κινητό με “πλάτη” κατασκευασμένη από 3D εκτυπωτή και δείχνει πως δε φοβάται να λυγίσει μιας και είναι πολύ ανθεκτική και φαίνεται πως δε σπάει.

Η τεχνολογία των 3D εκτυπωτών φαίνεται πως σιγά σιγά περνάει και στα smartphones με αποτελέσματα που θα μπορούσαν να λύσουν τα χέρια των κατασκευαστών σε θέματα καταπόνησης των συσκευών, αφού σε σχετικό video έχουμε το πίσω καπάκι της “πλάτης” να λυγίζεται σε τέτοιο βαθμό που δε σπάει αλλά ούτε καν ραγίζει.

Το Bluboo Xtouch διαθέτει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης Full HD 1920×1080 pixels τεχνολογίας Gorilla Glass 3, “τρέχει” Android 5.1 Lollipop, “φοράει” τον οκταπύρηνο MediaTek MT6753 SoC και έχει μνήμη LPDDR3 RAM στα 3GB, ενώ ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης φτάνει τα 32GB και υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας microSD.

Η κύρια κάμερα της συσκευής είναι στα 13MP, η εμπρόσθια βρίσκεται στα 8MP ενώ η μπαταρία της συσκευής φτάνει τα 3050mAh και ακούγεται αρκετά ικανοποιητική. Η συσκευή θα πωλείται προς 149.99 δολάρια ενώ όσοι προπαραγγείλουν τη συσκευή θα την αποκτήσουν με τιμή 99 δολάρια.

Bluboo Xtouch: Το πρώτο smartphone με "πλάτη" από 3D εκτυπωτή, Bluboo Xtouch: Το πρώτο smartphone με “πλάτη” από 3D εκτυπωτή

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Liljordan

Που ακριβώς υπάρχει προπαραγγελια με 99€?σε ποιο site?

Gvirginia

@Liljordan Στο site του κατασκευαστή (Bluboo) έχει 24 μαγαζιά απ’όπου μπορείς να το αγοράσεις. Για τα $99 δεν είμαι σίγουρος αν και νομίζω ότι το προπαραγγέλνεις στα $149 και έχεις μία πιθανότητα να σε χρεώσουν $99 ή κάτι τέτοιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Η μεταγραφή φωνητικών μηνυμάτων κυκλοφορεί στο Android

Το WhatsApp κυκλοφορεί μεταγραφές φωνητικών μηνυμάτων στην εφαρμογή Android beta, με τη λειτουργία να είναι πλέον μέρος της WhatsApp Beta.

Smartphones Android featured iPhone

Αυτή την κίνηση πρέπει να κάνετε μία φορά την εβδομάδα για να μη σας χακάρουν

Η NSΑ συμβουλεύει τους χρήστες iPhone και Android που ανησυχούν μήπως πέσουν θύματα απάτης να απενεργοποιούν και να ενεργοποιούν ξανά τη συσκευή τους μία φορά την εβδομάδα.

Software Android Bluetooth

Android 15: Bελτιώνει την υποστήριξη ακουστικών βαρυκοΐας με Bluetooth LE Audio

Το Android υποστηρίζει ακουστικά βαρηκοΐας για το μεγαλύτερο μέρος της ύπαρξής του αλλά η υποστήριξη έγινε πιο ουσιαστική το 2019 όταν η Google κυκλοφόρησε το Live Transcribe.

Software Android Google

Google: Νέα δυνατότητα σου επιτρέπει να ζητάς από έναν φίλο ή συγγενή να σου πληρώσει μια εφαρμογή

Στο Google I/O παρουσιάστηκε ένα νέο κουμπί που θα εμφανίζεται στο στάδιο του ταμείου αφού αποφασίσετε να αγοράσετε μια εφαρμογή.