HTC One+, Θα έχει και αυτό αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων;

Η επόμενη ναυαρχίδα της HTC στα smartphones θα έχει αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων όπως το τωρινό tabletόφωνο One Max και αυτό το “μαρτυράνε” φωτογραφίες από θήκες που έκαναν την εμφάνισή τους. HTC One+ ακούγεται ότι θα είναι η εμπορική του ονομασία, HTC M8 η κωδική και αυτό “επιβεβαιώνουν” οι παρακάτω φωτογραφίες του.

Το νέο HTC λέγεται ότι θα έχει οθόνη 5 ιντσών 1920×1080 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800 2.3GHz, μνήμη RAM 2GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB, υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD, μπαταρία 2900 mAh και θα τρέχει Android 4.4 KitKat out of the box.

Το HTC One+ αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στην ετήσια έκθεση MWC 2014 τέλη Φεβρουαρίου στην Βαρκελώνη (το Techblog θα είναι εκεί!).

HTC One+, HTC One+, Θα έχει και αυτό αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λευτέρης

eye scanner στο s5 και αντε γεια!

manolis

αυτό και αν αποτρέψει τους επίδοξους αγοραστές μιας HTC συσκευής!!! Γιατί να αποθηκεύσεις τα δακτυλικά σου αποτυπώματα σε μια συσκευή που μπορείς να χάσεις από τη μία στιγμή στην άλλη;;;;; (και όχι δεν δέχομαι ότι αποθηκεύονται τα αποτυπώματα σε ασφαλή μέρος στο software ή στο hardware της συσκευής!)

Χρηστος

@manolis +1

karkavelas

Αν είναι έτσι Μανώλη και κάθε Μανώλη μην κουβαλάς ταυτότητα μαζί σου στο πορτοφόλι ή στο αυτοκίνητο γιατί μπορεί να την χάσεις,κλέψουν ή και ξέρω εγώ τι και θα έχουν με την μια όλα τα στοιχεία σου, χωρις να χρειάζεται να χακαρουν το τηλέφωνο για να πάρουν το δαζτυλικο σου “αποτύπωμα”.
Παρεμπιπτόντως δεν είναι το μόνο με δακτυλικό αποτύπωμα, αλλά και άλλα κινητά όπως iPhone, gs5 λένε ότι θα έχει, HTC one max και θα ακολουθήσουν κι’αλλά.
Μάλλον σε βλέπω να μένεις με το ίδιο κινητό για πάντα. 😛
Υ.Γ. όταν βαζεται προφίλ φωτός τον εαυτό σας, στοιχεία όπως που σπουδασατε που μένετε και τα λοιπά σε διάφορα μέσα επικοινωνίας όπως π.χ. το facebook δεν σας νοιάζει, το δακτυλικό αποτύπωμα μας νοιάζει.

kostas

Αν είναι στο στυλ του one και με κάρτα μνήμης και τον 800αρι και καλύτερη κάμερα best of θα γίνει.

Manolis

karkavelas και κάθε karkavelas αυτό το ύφος καλύτερα αλλού, ούτε με ξέρεις ούτε με νοιάζει να σε ξέρω.. Εξέφρασα την άποψη μου, αν δεν σου κάνει μη τη διαβάσεις.

τα στοιχεία μου είναι γνωστά και δεν έχω καμία πρόθεση να τα κρύψω, όμως τα βιομετρικά μου στοιχεία “προτιμώ” να τα κλέψει κάποιος παρά να τα καταχωρήσω με την θέληση μου σε άτομα-εταιρείες που ξέρω ότι θα τα πουλήσουν σε διαφημιστές για να βγάλουν λεφτά.

Ξαναλέω, είναι η άποψη μου…

NickV

Σωστός Μανώλη!Εσύ Καρκαβέλα δώσε και κομμάτι από το πετσί σου αν θες!Τι ωραία που τα λέτε ρε παιδί μου..Μόνο που αν σου κλέψουν την ταυτότητα ή την χάσεις δηλώνεις ότι την έχασες και έχεις καλυφθεί από οτιδήποτε!Για το δάκτυλο ρε μάστορα τι θα δηλώσεις;Αν αύριο μεθαύριο το αποτύπομά σου βρεθεί σε κάποιο σπίτι που κάτι έγινε τι θα δηλώσεις;Κάποια πραγματα είναι προσωπικά φίλε μου,και πρίν κάνεις χιουμοράκι..καλό είναι να μάθεις να σκέφτεσαι και να σέβεσαι την άποψη-γνώμη του άλλου!Είτε σου αρέσει είτε όχι!

kostas

Απλά απενεργοποιεί το δακτυλικό αποτύπωμα κάπιος που δεν το θέλει και το ανοίγει πε άλλο τρόπο μην κολατε σε λεπτομέρειες.Ακόμη δεν βγήκε και πέσαν τα κοράκια να τη φάνε ποσοστά σας δίνει η σαμσουνκ ;

karkavelas

Μανώλη, δεν καταλαβαίνω για πιο ύφος μιλάς.
Δυστυχώς με τον γραπτό λόγο δεν μπορείς να καταλάβεις το ύφος που το λέω.
Το υφος που χρησιμοποίησα ήταν τελείως φιλικό, η καχυποψία σου όμως το έκανε εχθρικό.
@Nick V. Πολλές ταινίες βλέπεις.
Όπως το είπες κάνω χιουμορακι.

Τελης Μπατακης

Δεν νομίζω να υπάρχει λογικός ελεύθερος άνθρωπος που να μην θεωρεί τραγική την συγκεκριμένη τεχνολογία όπως και το eye scanner για το ανθρώπινο είδος!
Το χειρότερο και πιο ειρωνικό είναι οτι βλέπεις και φίλους που προτιμούν το linux με τη δικαιολογία της ανεξαρτησίας και της ελευθερίας να υποστηρίζουν τις παραπάνω εξελίξεις
Το σίγουρο ειναι οτι τα smartphones επιβεβαιώνουν το όνομα τους με έξυπνο και trendy τρόπο προβατοποιουν τους πιτσιρικάδες.
Αποδέχονται πράγματα που ποτέ κανένας χουντικός δεν κατάφερε να επιβάλει

Antreas

@karkavelas+1000

MANOS

@manolis δεν σου βάλανε και το πιστόλι στον κρόταφο για να σου πάρουν το αποτύπωμα, η HTC και η κάθε HTC σου δίνει αυτήν την επιλογή και αν θέλεις με δικη σου συναίνεση την χρησιμοποιείς.

Το ότι θα αποτρέψει πόλους από την αγορά του είναι τελείως άτοπο, αν μου αρέσει μια συσκευή και καλύπτει τις ανάγκες μου γιατί να μην την πάρω? Επειδή μου δίνει την επιλογή (δεν με αναγκάζει) αν θέλω να το κλειδώσω με δακτυλικό αποτύπωμα? Είδαμε και το i5S πως πάτωσε για αυτόν τον λόγο…
Γελοιότητες απλά :S

Diagrafeas

Αν φοβάστε τόσο πολύ για το δακτυλικό σας αποτύπωμα, θα πρέπει κάθε φορά που πίνετε το καφεδάκι σας στην καφετέρια να πηγαίνετε μετά να πλενετε και το ποτήρι! Να μην μπαίνετε στις τράπεζες γιατί οι κάμερες σας σκανάρουν την ίριδα! Για να σοβαρευτούμε όμως άχρηστα feature είναι και τα δύο, αλλά όποιος νομίζει ότι τα χρειάζεται ας του δώσουν την ευκαιρία να τα χρησιμοποιήσει, οι υπόλοιποι θα τα απενεργοποιήσουμε.

tasos

Σωστος ο diagrafeas

Denis

όταν πλέον η τεχνολογία επιτάσσει να βάλεις τσιπάκι ακόμα και στο ορθόν
και να πρέπει ακόμα και στο πιο απλό καθημερινό ζήτημα όπως να μπαίνουμε στο γήπεδο μόνο με δαχτυλικό αποτύπωμα
τότε να δω οι τωρινοί επικριτές της τεχνολογίας για πότε θα ασπαστούν τις καινούριες τεχνολογίες για χάρη των παλιών αγαπημένων τους συνηθειών.
Μου θυμίζει παλιές εποχές 1994 που αρνούνταν όλοι να έχουν κινητό τηλέφωνο και για αρκετά χρόνια…πολλοί το “κράτησαν” το πιστεύω τους, από το 2000 βέβαια και μετά δε γνωρίζω πλέον άτομο χωρίς κινητό.
Οι τηλεκριτικοί του καναπέ επομένως πρεσβεύουν μόνο αυτό που τους προσδιορίζει ο ίδιος τους ο τίτλος.. μόνο λόγια

Darth

@karkavelas ταυτότητα αλλάζει δαχτυλικά αποτυπώματα και ίριδα ματιού για μια ζωή εκτός και αν θες να πληρώσεις 1 εκ και να κάνεις επέμβαση laser

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.