CES 2013, Όλα τα smartphones που περιμένουμε

Η ετήσια έκθεση CES 2013 ανοίγει τις πύλες αυτή τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι σελίδες του Techblog.gr θα πλημμυρίσουν με περίεργα gadgets, νέες τεχνολογίες και φυσικά όλα τα ultrabooks, tablets και smartphones που θα ανακοινωθούν στην άλλη όχθη του Ατλαντικού! Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα “στανταράκια” της φετινής έκθεσης και περιμένουμε τα σχόλιά σας πριν τις επίσημες ανακοινώσεις.

, CES 2013, Όλα τα smartphones που περιμένουμε

Sony
Sony Xperia Z
• Sony Xperia ZL

Samsung
Samsung Galaxy S IV (χλωμό!)
Samsung Galaxy Note 7.7

LG
LG Optimus G2

HTC
HTC M7

Huawei
Huawei Ascend D2
Huawei Ascend W1

ZTE
ZTE Grand S

Intel
Intel Haswell

NVIDIA
NVIDIA Tegra 4

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Κ.

εκτός από Xperia Z θα έχει και ZL ;

Makis

Sony FTW bitches!!!!!!!! 😀

dimitris26

αντε να δουμε τι θα δουμε…

lorentzos

5′ ιντσα 1080p σιγουρα, ενα 6,1 χαβαϊ σιγουρα, μερικα ταμπλετακια, κανα δυο φορτιστες extreme, smartphone με καμια 60 megapixel κάμερα, αιθέριες παρουσίες σιγουρα, μεζεδάκια και άφθονο κρασι αποκλείεται:))

ntebis

Χου-α-γουεϊ Δλδ πως στο καλο χαβάι???

Γιώργος

@ lorentzos Μήπως θα πάμε Χαβάη κιόλας ; 😛
Χου-α-γούει λέγεται η εταιρία φίλε! Smartphone με περισσότερα από 41 mpx camera δεν νομίζω να βγει…Τουλάχιστον όχι στη CES…Μπορεί του χρόνου η Nokia να μας κάνει κάποια τέτοια έκπληξη με ‘καμια 60αρια mpx κάμερα’ , αν βέβαια βγάζει και UHD βίντεο!Αλλιώς πιστεύω πως δεν θα έχει μεγάλη διαφορά από το 808…Εκτός αν βάλει επαγγελματική σε κινητό! 😀

lorentzos

Ελάτε ρε παιδιά αμέσως μην γελάσω λιγάκι αμέσως τιμωρία και με το ένα πόδι όρθιος στον πίνακα να λέω δεν θα το ξανακάνω κύριε☆★☆

thapap55

Παντως και οι δυο λαθος ειστε! γουαγει προφερεται ειχε κυκλοφορησει μεχρι και βιντεο στο youtube η εταιρια με εναν τυπο που εφερνε βολτα στη νεα υορκη κ ρωτουσε τον κοσμο αν ξερει πως προφερεται το huawei

Ante_geia

Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια … Δεν πρόκειται η Samsung να παρουσιάσει το Samsung Galaxy S IV σε καμία έκθεση … Οπως και με το galaxy S 3 !!! Αφού έχει της δικές της εκδηλώσεις !!!

kostas

Ubuntu Phone OS λες να έχει

Μιχάλης

Όντως Κώστα χλωμό το βλέπουμε για το Samsung Galaxy S IV είναι πολύ νωρίς ακόμα για να το δούμε στην έκθεση CES αλλά ποτέ δεν ξέρουμε τι μπορεί να κάνει η Samsung και να το δούμε στην έκθεση τελικά!!!

πανος

Πολυ ωραια.το βλεπω απο το καινουριο nexus 7.

TechParadise

Αντε να δουμε τι μας φερνειι!! 🙂

Apostolos

Και το pebble το smartwatch με την e-ink οθόνη ετοιμάζει μεγάλη ανακοίνωση…μάλλον μπαίνει σε MP(Mass Production) και θα δώσει ημερομηνία αποστολής https://goo.gl/1JK6K
Το Ubuntu Phone OS θα ειναι εκει επίσης αν και ήδη έχει παρουσιαστεί.

kostis

@ cVlachakis εχεις χασει επεισοδια χεχε…..
χαβαη το λεγανε απο την εποχη των e169 usb stick modems!
στο λεω γιατι δουλευα 3 χρονια (την προλαβα και λιγο σαν TIM)

Nickpriftis

Ρε παιδια μια ερωτηση . Ποια η σημασια του να εχει μια συσκευη πολλους επεξεργαστες ; για παραδειγμα τι ειναι καλυτερο ; τετραπυρινος επεξεργαστης στα 1,3 ghz η ενας δυπιρινος στα 1,5 ghz ;

Kostas K.

@ Nickpriftis παίζουν πολλά ρόλο όπως η αρχιτεκτονική των επεξεργαστών…Οι πυρήνες και τα mhz δεν κάνουν πάντα την διαφορά.. Είμαστε όμως off topic!
@ nikos Γιατί στην έκθεση παρουσιάζονται κινητά που δεν έχουν κυκλοφορήσει.. Υποτίθεται ότι το nexus 4 κυκλοφορεί ασχέτως αν δεν το χουμε δει στην Ελλάδα ακόμη

Nickpriftis

Kostas K . Ευχαριστω για τη συμβουλη . Το ξερω ειναι αρκετα off-topic( αν και υπαρχει το θεμα τον tegra 4 ) αλλα εχω μπερδευτει γιατι ακουω οτι το nexus 7 εχει τον τετραπυρινο που ανεφερα και το 10 τον δυπιρινο και λεω δλδ το 7 ειναι πιο καλο απο το 10 ;;

Αριστοτέλης Γ.

Κώστα, στην CES θα δούμε τίποτα από την RIM ή όχι ;

Makis

8 Ιανουαρίου ξεκινάει….

Λάμπρος

Να δω τι θα κάνει η Sony όταν τελειώσουν τα γράμματα για να ονομάζει τις συσκευές της… Θα αρχίσει αριθμούς.

Andreas

Τελικά το HTC M7 δεν ήρθε ;(

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Smartphones

Η Samsung εργάζεται σε ένα οικονομικό τηλέφωνο – Οι πρώτες εικόνες

Η Samsung φέρεται να εργάζεται επάνω σε ένα οικονομικό τηλέφωνο, που θα χαρακτηρίζεται από τα χρώματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, όπως αναφέρουν οι φήμες.

Gear LG Smartphones

LG: Tεχνολογία οπτικού zoom 4x-9x για κάμερες smartphone

H LG πλέον έχει στραφεί στη δημιουργία εξαρτημάτων για smartphone, με την LG Innotek να ανακοινώνει στην CES 2023 μια νέα μονάδα οπτικού ζουμ για smartphones που μπορεί να μετακινείται μεταξύ δύο σημείων.

Internet Smartphones Social Media WhatsApp

Έρχεται το τέλος του WhatsApp σε συγκεκριμένα smartphones από 31 Δεκεμβρίου

To WhatsApp πρόκειται να σταματήσει να λειτουργεί σε συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Smartphones Samsung Smartphones

Samsung: Μείωσε κατά 70% τους στόχους για πωλήσεις των Galaxy A23 5G

H Samsung μείωσε κατακόρυφα τους στόχους της για τις πωλήσεις των Galaxy A23 5G, σε ποσοστό που “αγγίζει” ακόμη και το 70%.