Coolpad Cool 20 Pro: Θα έχει επίσημα Dimensity 900 και οθόνη 120 Hz

, Coolpad Cool 20 Pro: Θα έχει επίσημα Dimensity 900 και οθόνη 120 Hz

Η Coolpad ανακοίνωσε ένα νέο τηλέφωνο για την κινεζική αγορά που ονομάζεται Cool 20 Pro. Τροφοδοτείται από chipset Dimensity 900 και διαθέτει οθόνη LCD 120 Hz.

Η οθόνη 6,58” έχει ανάλυση Full HD+ και υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης έως και 120 Hz. Η Coolpad αποφάσισε να εξοπλίσει το Cool 20 Pro με μια κάμερα selfie 8MP, που κάθεται σε μια εγκοπή.

Γύρω από το πίσω μέρος, το Cool 20 Pro έχει μια κύρια κάμερα 50MP, σε συνδυασμό με 8MP ultrawide και 2MP macro shooters.

Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 4.500mAh και υποστηρίζει φόρτιση 33W μέσω της θύρας USB-C. Στο κάτω μέρος έχει επίσης υποδοχή ήχου 3,5 mm, καθώς και ηχείο. Το Cool 20 Pro υποστηρίζει στερεοφωνικό ήχο Dirac και διαθέτει ένα αποκλειστικό δεύτερο ηχείο στο επάνω μέρος.

Το λειτουργικό σύστημα είναι Android 11, τυλιγμένο με τη διεπαφή Cool OS 2.0 του Coolpad. Το τηλέφωνο διατίθεται σε δύο παραλλαγές – 6/128 GB ή 8/128 GB.

Η Coolpad παρουσίασε το Cool 20 Pro σε τέσσερα χρώματα – Χρυσό, Λευκό, Μπλε και Μαύρο. Η τιμή ξεκινά από 1.799 CNY (περίπου 280 $) και το τηλέφωνο μπορεί να βρεθεί σε μεγάλους διαδικτυακούς λιανοπωλητές όπως το JD.com.

Η Μένια Ράπτη σπουδάζει δημοσιογραφία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασχολείται με τα social media και τη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Coolpad Android smartphones CoolPad smartphones

Coolpad Cool M7: Με Snapdragon 625, 4GB RAM και τιμή 400 δολάρια

Επίσημα ανακοινώθηκε το Coolpad Cool M7, το οποίο έρχεται με Snapdragon 625, 4GB RAM, σχεδιασμό που μοιάζει στο iPhone, και τιμή στα 400 δολάρια.

Business Coolpad Huawei LeEco

Huawei: Σύλληψη σχεδιαστών για διαρροή πληροφοριών στην LeEco

Η Huawei είναι από τους Κινέζους κατασκευαστές που έχουν σημειώσει εντυπωσιακή άνοδο μέσα στα τελευταία χρόνια. Οι αναλυτές την έχουν χαρακτηρίσει ως “the new Samsung”, ενώ η ίδια έχει δηλώσει πως μέχρι το 2021 θέλει να αφήσει πίσω Apple και Samsung.

Smartphones Coolpad CoolPad smartphones

Coolpad Note 5: Επίσημα με οθόνη 5.5″, μπαταρία 4010mAh, τιμή 165 δολάρια

Πέρσι τον Οκτώβριο η κινέζικη Coolpad ανακοίνωσε επίσημα το Coolpad Note 3, ένα smartohone με οθόνη 5.5 ιντσών IPS LCD ανάλυσης 720 x 1280 pixels, οκταπύρηνο επεξεργαστή Mediatek MT6753 και μνήμη RAM 3GB. Σήμερα έκανε τα αποκαλυπτήρια στο Coolpad Note 5.

Smartphones Android Coolpad Coolpad Android smartphones

Coolpad Torino S: Έρχεται σε MediaMarkt και Public με τιμή 199 ευρώ

Η Coolpad συνεχίζει να στοχεύει στη δημιουργία smartphones με καινοτόμο σχεδιασμό και υψηλή ποιότητα σε οικονομική τιμή. Ο Κινεζικός κατασκευαστής έχει αποδείξει ότι ακόμα και τεχνικά χαρακτηριστικά όπως η τεχνολογία LTE, η θύρα IR και η αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος μπορούν να είναι προσιτά σε όλους.