Cortana vs Siri vs Google Now, μπαίνουν σε test 50 ερωτήσεων [videos]

Οι ψηφιακοί βοηθοί είναι ένας ακόμη λόγος για τον οποίο οι πλατφόρμες έχουν να καυχιούνται και να ανταγωνίζονται η μια την άλλη. Cortana, Siri και Google Now μπαίνουν συχνά σε διαγωνισμό μεταξύ τους για δείξουν τι μπορούν να κάνουν και ποιος κερδίζει.

Οι τρεις ψηφιακοί βοηθοί μπαίνουν σε νέο test από το Phonebuff όπου καλούνται να απαντήσουν σε 50 ερωτήσεις. Αν και η Cortana τεχνικά είναι ακόμη σε beta μορφή στο Windows Phone 8.1, δείχνει να τα πηγαίνει εξίσου καλά με τις ψηφιακές βοηθούς της Apple και της Google.

Δείτε πως τα πηγαίνουν:

1.

2.

3.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 24 Αυγούστου 2014 13:26

Σχόλια

  • Σε πόσα χρόνια άραγε όλα αυτά θα αποκτήσουν πρακτική αξία και για μας στην Ελλάδα ;

  • Πολυ καλα παει η cortana .ομως και εγω που εχω iphone 5s το siri εδω στην ελλαδα ειναι αχρηστο ενω στο chicago που το χρησιμοποιησα ηταν πολυ χρησιμο .Ας ελπισουμε οτι αυτο θα γινει και εδω

  • @Sunday
    Πρέπει από τις ρυθμίσεις να αλλάξεις τη γλώσσα σε αγγλικά ΗΠΑ, όπως επίσης και την περιοχή πάλι σε ΗΠΑ και μετά την επανεκκίνηση θα την βγάλει. Αν και για κάποιο λόγο εμένα με την καινούρια αναβάθμιση στο update 1 της 8.1 δε μου τη βγάζει, μάλλον θα θέλει κάνα hard reset.

  • Μεγάλη διαφορά στην φυσικότητα της φωνής με την Κορτάνα να έρχεται χαλαρά πρώτη...

  • @Nickolas
    Το ίδιο συμβαίνει κ σε εμένα. Απ το τελευταίο update όσες φορές εχω αλλάξει region και language τη cortana δε την βρισκω πουθενά

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.