Η COSMOTE φέρνει τα νέα iPhone 7 & 7 Plus RED Special Edition

iPhone 7 iPhone 7 Plus RED Special Edition, Η COSMOTE φέρνει τα νέα iPhone 7 & 7 Plus RED Special Edition

Τα νέα iPhone 7 και iPhone 7 Plus RED Special Edition ανακοινώθηκαν εχθές και έρχονται να προστεθούν στην ειδική σειρά της Apple με συσκευές που έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα μιας και ένα μέρος του ποσού που κοστίζουν πηγαίνει στην υποστήριξου κάποιου φορέα.

Με κάθε πώληση iPhone 7 & 7 Plus RED Special Edition η Apple θα συμβάλει στο Παγκόσμιο Ταμείο για την υποστήριξη των προγραμμάτων κατά του ιού HIV/ AIDS. Είναι η πρώτη φορά που ανακοινώνεται μοντέλο iPhone στη σειρά RED.

Στο Facebook είδαμε ότι η COSMOTE θα φέρει τα νέα κόκκινα iPhone μαζί με το νέο iPad, αυτό στα “κανονικά” χρώματα, όχι σε κόκκινο. Οι τιμές τόσο των νέων κόκκινων iPhone όσο και του νέου iPad 2017 δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

iPhone 7 iPhone 7 Plus RED Special Edition, Η COSMOTE φέρνει τα νέα iPhone 7 & 7 Plus RED Special Edition

iPhone 7 iPhone 7 Plus RED Special Edition, Η COSMOTE φέρνει τα νέα iPhone 7 & 7 Plus RED Special Edition

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KnightRider

Τι Special Edition μας λενε τωρα ??? Μονο το χρώμα αλλαζει τιποτα αλλο

Chris_BMW

Ρε ιππότη !
Έχω πει δεν θα ασχοληθώ με το άτομο σου αλλα έλεος !
Δηλαδή τι πρέπει να αλλάξει για να χαρακτηρίσει κάποιος κάτι σαν special edition!;
Δηλαδή πραγματικά το έχω απορία !

Makis

Τι να ασχοληθείς; ο άνθρωπος είμαι μαζόχας, γουστάρει να τον κράζουνε όλη μέρα…σαν την κυρά Κατίνα όλη μέρα σε κάθε άρθρο για την Apple. Πήγαινε στη λαική ρε φίλε, στο χώρο σου, πάρε και τις κάρτες ήχου μαζί και παράτα μας…

lola

το θελω με τρελα και κορδελα.!!!

atix

Αυτά παθαίνουν όσοι δεν ξέρουν καν ανάγνωση…

giannis

Οι άνθρωποι κράζουν μέχρι και τις φιλανθρωπικού χαρακτήρα εκδόσεις μόνο και μόνο από σκάλωμα στον εγκέφαλο.
Ρε ιππότη αφού δεν σου αρέσει στείλε κανά φράγκο εσύ στην RED. Δείξε πόσο υπεράνω είσαι.

KnightRider

Ναι και νομίζετε οτι η Apple θα βοηθήσει ,,δηλ αν ειναι δυνατον βγάζει αλλο iphone και το πασαρουν ως καινουργιο και ως special edition λες και εχει κατι το ιδιαίτερο ενω θα μπορούσε καλιστα να το εβγαζε ήδη σε κοκκινο χρώμα απο την στιγμη που βγηκε τοτε.

Αυτο παραειναι κοροιδια που δήθεν βγαζει καινουργιο iphone ενω απλα ειναι το χρώμα – παρτε χαμπαρι οτι κοροϊδεύει πολυ τον κοσμο με αυτο που κάνει και πως ειναι marketing trick.

Υποτίθεται οταν βγαινει κατι καινούργιο πρεπει να εχει τουλάχιστον καποιες αλλαγές σε hardware και οχι τωρα να μας το πασαρουν ως special edition.

Don mitso mou

@knightrider

“(RED) partners with the world’s most iconic brands that contribute up to 50% of profits from (RED)- branded goods and services to the Global Fund.”

Κάποιος ζαλίζεται που η Apple συγκαταλέγεται στα κορυφαία brands. Ξύδι και καλά μυαλά

Filipp Drake

Ρε night Rider, ΕΛΕΟΣ πια! RED λέμε, RED! Ξέρεις τι εστί RED;;; Κι εγώ θεωρώ τα iPhone υπερτιμημένα, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση τους επικροτώ! Άσε τον φανατισμό σου στην άκρη και πες ένα μπράβο επιτέλους σε τέτοιες κινήσεις από όπου και αν προέρχονται! Είτε sheep, είτε hater, τα ίδια σκ@τα είστε!

Gvirginia

Η Apple ήδη έχει συνεισφέρει πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια στο σκοπό της RED (Πηγή: Η σελίδα της RED).

Τώρα για το παλικάρι τι άλλο να πω?
Έχει δείξει ότι αν πιστεύει κάτι δε του αλλάζει κανείς γνώμη, όσες αποδείξεις και πηγές να του παραθέσουν.
Η Γη είναι επίπεδη.

Panagiotis GP

Πόσο θα κοστίζει άραγε η αλλαγή “κουστουμιού”;
Μ’ αρέσει αλλά να ξαναδώσω τώρα τόσα χρήματα…

vaggos

Μόλις του βαλεις θήκη, φυγαν και τα edition και όλα , αφου ειναι λευκο μπροστά,

KnightRider

Αν θελει καποιος να βοηθησει και να συνεισφέρει κατα του AIDS κλπ πολύ απλα δινει ο καθένας ένα μικρό ποσό σε μη κερδοσκοπικές εταιρίες και όχι τώρα η Apple να μας το παίζουν φιλότιμοι και να μας διαφημίζουν ότι πουλάει iPhone σε κόκκινο χρώμα λέγοντας στον κόσμο ότι είναι για καλό σκόπο. Με πια λογική να αγοράσει κανείς iPhone RED μόνο και μόνο για να πάνε για καλο σκοπό ??? Τόσα κέρδη έχουν και είναι ήδη υπερκοστολογημένα – εφόσον φεύγουν τόσα λεφτά για Apple προιοντα τότε ποιος ο λόγος να βγάλει δήθεν special μοντελο ?? Tόσο φτωχοί είναι και δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα και πρέπει να βγάζουν iPhone RED για να οικονομίσουν ?? Επίσης βγάζουν μόνο δύο μοντέλα επίτηδες 128GB και 256GB και σε λέει τώρα “βγάζω iPhone σε κόκκινο χρώμα επειδή δεν έβγαλα iPhone σε άλλα χρώματα και του βάζω επίτηδες μόνο μεγάλες μνήμες ώστε να πουλάω το ακριβό μοντέλο και να λέω στον κόσμο φούμαρα επειδή το πουλάω απλά σε κόκκινο χρώμα επειδή σε μερικούς αρέσουν το κόκκινο χρώμα οπότε τους λέω ότι με αυτό βοηθάνε” -> “Marketing Trick” είναι – άλλα μας λένε άλλα ισχύουν όμως !! Ακόμα και να έχει συνεισφέρει η Apple δεν… Συνέχεια »

KnightRider

@vaggos

Αυτό κάνει και η Apple

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.