Θα μπορούσε να είναι αυτό το Samsung Galaxy με την αναδιπλούμενη οθόνη;

Samsung Galaxy αναδιπλούμενη οθόνη, Θα μπορούσε να είναι αυτό το Samsung Galaxy με την αναδιπλούμενη οθόνη;

Εδώ και αρκετό καιρό υπάρχουν φήμες για την κυκλοφορία ενός Samsung smartphone το οποίο θα ενσωματώνει αναδιπλούμενη οθόνη. Μάλιστα, η υποτιθέμενη ονομασία του φουτουριστικού κινητού θα ήταν Galaxy X, ενώ το διαθέσιμο απόθεμα θα περιορίζονταν σε μερικές χιλιάδες κομμάτια.

Η αλήθεια είναι πως έχουν γραφτεί / δημοσιευτεί τόσες πληροφορίες για την φημολογούμενη συσκευή, η πλειοψηφία των οποίων δεν συνάδει μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ούτε ένας βασικός κορμός που θα βοηθούσε στην κατανόηση του design και των χαρακτηριστικών του Galaxy X. Η Samsung φροντίζει να διατηρεί το τοπίο θολωμένο, καταθέτοντας συχνά πατέντες για κινητά με εύκαμπτή ή αναδιπλούμενη οθόνη. Κατά πάσα πιθανότητα, μια εξ’ αυτών θα αποτελέσει και την τελική υλοποίηση που θα ακούει (μάλλον) στο όνομα Galaxy X. Θα μπορούσε αυτή να είναι η νεότερη πατέντα του Κορεάτη κολοσσού;

Samsung Galaxy αναδιπλούμενη οθόνη, Θα μπορούσε να είναι αυτό το Samsung Galaxy με την αναδιπλούμενη οθόνη;

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με μια πατέντα που ανακαλύφθηκε από το letsgodigital.org και κατατέθηκε πριν δύο χρόνια (περίπου), η Samsung φαίνεται πως πειραματίζεται πάνω σε ένα κινητό του οποίου η οθόνη θα συνεχίζεται στα πλάγια, καλύπτωντας τελικά μεγάλο μέρος της πλάτης. Πρόκειται ουσιαστικά για μια Galaxy συσκευή με… πολύ μεγάλη edge γωνία που εν τέλει συνεχίζεται και στο πίσω μέρος. Η συγκεκριμένη υλοποίηση θυμίζει λίγο το Meizu 7 Pro, το οποίο ενσωματώνει ένα μικρό δεύτερο πάνελ κάτω από την κύρια διπλή κάμερα. Όπως το 7 Pro, έτσι και η πιθανή πρόταση της Samsung θα χρησιμοποιεί την δεύτερη οθόνη για εμφάνιση ειδοποιήσεων, καλύτερες λήψεις selfies, καθώς και την επιτέλεση διάφορων άλλων λειτουργιών.

Ουσιαστικά, η υλοποίηση που απεικονίζει η πατέντα δεν αφορά ένα αναδιπλούμενο smartphone, απλώς μια συσκευή με τεράστια συνεχή οθόνη διπλωμένη γύρω από το σώμα. Ενδέχεται αυτό να είναι το Galaxy X για το οποίο ακούμε τόσο καιρό. Ίσως πάλι η Samsung να ετοιμάζει κάτι εντελώς διαφορετικό που να αφορά όντως ένα αναδιπλούμενο κινητό. Κατά πάσα πιθανότητα, το φουτουριστικό smartphone θα παρουσιαστεί μέσα στο 2018. Αναμένουμε την επισημοποίηση του από την ίδια την Sammie.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.