Creev Mark V ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Creev Mark V, το πρώτο μοντέλο smartphone με το brand name της Creev, εταιρείας που φέρνει στην Ελλάδα η γνωστή Crypto. Το Mark V έρχεται με οθόνη 5 ιντσών HD, οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek MT6753 1.3GHz και μνήμη RAM 2GB.

Το Creev Mark V είναι δίκαρτο 4G, έχει κάμερα 13 Megapixel με LED flash και δυνατότητα λήψης βίντεο Full HD, δεύτερη μπροστινή κάμερα 8 Megapixel, αποθηκευτικό χώρο 16GB και υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD.

Ενσωματώνει αποσπώμενη μπαταρία 2150 mAh, έχει πάχος 8 χλστ., και βάρος 132 γρ. Η τιμή του Creev Mark V είναι 179 ευρώ. Δείτε το βίντεο.

Επεξεργάστηκε την 21 Δεκεμβρίου 2015 10:01

Σχόλια

  • ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ. ΑΛΛΑ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΛΗΣΗΣ, ΣΗΜΑ ΚΕΡΑΙΑΣ,
    ΓΙΑΤΙ ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.
    Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

    • Παναγιωτης, όπως όλα τα κινητα που έρχονται για δοκιμη, έτσι και αυτό το χρησιμοποίησα σαν το προσωπικό μου τηλέφωνο. Από αυτή την χρήση δεν παρατήρησα κάτι αρνητικό. Please, σχολίαζε με πεζούς χαρακτήρες, όχι ΚΕΦΑΛΑΙΑ.

  • Από δείκτη sar πως τα πηγαίνει;; Επίσης το κρύσταλλο της οθόνης είναι gorilla ή όχι....Στο site της Creev δεν υπάρχει το τηλέφωνο ακόμα.

  • @ τασος
    Δε ξερω ποσο αξιοπιστα ειναι αλλα απο ελληνικο site που το πουλαει βρηκα αυτα:

    Λειτουργικό Σύστημα : Android 5.1
    Τύπος Επεξεργαστή : 64Bit MTK MT6753 Octa Core 1.3GHz
    Πυρήνες : 8
    Μέγεθος Οθόνης : 5 ''
    Τύπος Οθόνης : IPS
    Ανάλυση Οθόνης : 1280 x 720
    Ισχύς Μπαταρίας : Ιόντων Λιθίου 2150 mAh
    Υποδοχή SIM : Διπλή Micro Sim (Υποστηρίζει 4G και στις δύο Sim)
    RAM : 2 GB
    Εσωτερική μνήμη : 16GB Flash
    Θύρα USB : Micro USB
    Aσύρματα Δίκτυα : 802.11 b/g/n
    Bluetooth : 4.0
    HDMI : Όχι
    4G : Ναι
    3G : Ναι
    Ραδιόφωνο FM : FM radio
    Εμπρόσθια Κάμερα : 8.0 Mpixel
    Οπίσθια Κάμερα : 13.0 Mpixel
    Συνδεσιμότητα ήχου : 3.5 mm jack
    SAR Head : 0.323 W/KG
    SAR Body : 0.807 W/KG

    Ξερει καποιος να πει για το sar αν ειναι πολυ;

  • Καλημερα Κώστα και σε ολη την παρεα.Εχω δει εδώ και μέρες το κινητό και μου έχει κανει απίστευτο κλικ χωρίς να ξέρω το λογο και μετα την παρουσίαση που έκανες το θέλω ακόμα πιο πολυ.Είμαι κάτοχος Lumia 920 εδώ και σχεδόν 3 χρόνια και επειδή ψαχνομαι για κινητο θέλω να σε ρωτήσω αν αξίζει τέτοια μετάβαση,ποσο κρατάει η μπαταρία με φουλ χρήση και αν καιει με έντονη χρηση.Ευχαριστώ και συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά.

  • κ. βλαχακη καλησπερα. βαση της δικης παρουσιασης και χαρακτηριστικών, αγορασα το συγκεκριμενο κινητο. το μονο προβλημα κατ εμε που δεν αναφερατε, αρκετα συμαντικο. ειναι η χαμηλη αποδοση ληψης wifi ( αν μπορω να το αποδοσω σωστα) . τι εννοω, σε σχεση με iphone,tablet κλπ . το επιπεδο σηματος ειναι μια με 2 παυλες ποιο χαμηλο. το πηγα 2 φορες στην αντιπροσοποια και δεν το παραδεχονται και λενε να μην συγκρινω δυο διαφορετικης τιμης προιοντα. και ερωτω επρεπε να το καταλαβω αυτο και γιατι αλλα κινητα ,lg , htc κλπ της ιδας τιμης εχουν ιδα ληψη με το iphone; εκανα συγκριση και με αλλo creev συναδελφου με τα ιδια αποτελεσματα ( ιδα μετρηση μεταξυ τους ) ποιο χαμηλη με αλλα κινητα . το σχολιο σας παρακαλω.

    • κωστασ δ., Καλημέρα. αυτό ήταν κάτι που δεν παρατήρησα όταν έκανα την δοκιμή.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.