LG G Flex 2, αποκαλυπτήρια στην CES με Snapdragon 810;

Τέλη του 2013 η LG ανακοίνωσε το πρώτο της smartphone με κυρτή εύκαμπτη οθόνη, το LG G Flex. Σύμφωνα με αναφορές που γίνονται στα κορεάτικα media, η εταιρεία θα κάνει τα αποκαλυπτήρια στο LG G Flex 2, στην CES 2015 που ξεκινά σε λίγες μέρες στο Las Vegas. Οι πληροφορίες λένε για 64-bit Snapdragon 810 επεξεργαστή και LTE-A συνδεσιμότητα.

Αν και δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, από αυτά που έχουν ακουστεί μέχρι τώρα, το LG G Flex 2 θα έχει πιο μικρή οθόνη από τον προκάτοχό του και μεγαλύτερη ανάλυση. Το πρώτο LG G Flex έχει with 6 ιντσών 720p οθόνη, οπότε τη νέα έκδοση την περιμένουμε με 1080p οθόνη 5 ή 5.5 ίντσες.

lg g flex 2 release date, LG G Flex 2, αποκαλυπτήρια στην CES με Snapdragon 810;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas13

Αν γίνει αυτό θα είναι η πρώτη φορά που θα κατέβει ίντσες κάποια συσκευή. Πρωσοπικα δεν το βλέπω εδώ το nexus έφτασε της 6 και το flex θα παει στης 5.5 και το g4 στης 5 κοκ.κολοτουμπεισον.

arisgoku

Πολύ ενδιαφέρον συσκευή. Το 1ο δεν το απόκτησα λόγω χάλια ανάλυσης της οθόνης ελπίζω και στο 2ο να αλλάξουν τα πράγματα.

Νωντας

Θα ειναι τελειο το κινητο οπως ηταν και το πρωτο..Αυτη τη στιγμη δεν παιζει κατι καλυτερα στα χρηματα του..Η αναλυση μια χαρα ειναι απλα δεν ειναι σουπερ,μη κοιταμε το δεντρο και χανουμε το δασος!!

stelios90

Παιδιά επειδή έχω φίλο κάτοχο G flex έχω να πω πως είναι πολύ καλή η οθόνη, αλλά δεν αξίζει 900 ευρώ

manos

καποιοι εδω μεσα τα εχετε μπερδεψει, το lg flex ειναι phablet,,u know? αυτη τη στιγμη αποτελει την καλυτερη επιλογη στα phablets και η οθονη του ειναι μια χαρα!. Μπορεις να δεις ακομα και ταινια (οταν εισαι σε πλοιο, μετακινηση κλπ..). Συνεπως με δεδομενο τα 308 ευρω που εχει αυτη τη στιγμη αποτελει την καλυτερη επιλογη στα phablets!

Lefteris Ch.

@stelios90 όχι 900 ρε μαν 337.90 και δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή.κάνουμε μια αναζήτηση πριν μιλήσουμε.

JohnWave

Εντύπωση μου προκάλεσε η είδηση ότι θα κυκλοφορήσει flex 2. Λογικά αν πατώσει και αυτό, δεν νομίζω ότι θα το προσπαθήσει περισσότερο η LG.

GeoChios

Φτάσαμε να λέμε χάλια μια ανάλυση 720p σε οθόνη 6 ιντσών, Όποιος είδε το κινητό από κοντά ξέρει ότι κάθε άλλο παρά χάλια έμοιαζε η ανάλυση…

manos

Αυτοί που δεν έχουν προσωπική άποψη καλύτερα να μην μιλάνε γιατι δημιουργουν λάθος εντυπώσεις. Το κινητο το έχω προσωπικά και επειδή βλεπω βιντεο κλπ είναι ιδανικό. Η οθόνη είναι μια χαρά και το πιο βασικό η μπαταρία είναι κτήνος. Οσον αφορά το μέγεθος, συνηθίζεται μια χαρά και αν γυρίσετε σε μικρ’οτερες οθόνες θα σας φαινονται “μυρμήγκια”. Λογω της κυρτότητας το μέγεθος συνηθίζεται μια χαρά!

arisgoku

Λοιπόν το κινητό κυκλοφόρισε Νοέμβρη 13, Γενάρη 14 με οθόνη 720×1280@6″~245!!!! ppi και αρχική τιμή κοντά στα 800. Για εμένα που αλλάζω ανα 3 χρόνια συσκευή, η οθόνη του ήταν χάλια σε σχέση με τον ανταγωνισμό και ήταν ο μεγαλύτερος αποτρεπτικός παράγοντας. Και συγκριτικά με το Moto Razr XT910(2011 November, 540×960@4.3″256ppi!!!) που είχα και σε σχέση με το νοτε 4 που έχω. Γιατί μερικοί μιλάνε αντί να μασάνε. Εκτός και αν δε σέβεστε τα λεφτά που ξοδεύετε.

Φώτης

Κανεις δεν μασάει φιλε..Το κινητο το εχω δει απο κοντα κ το εχω συγκρίνει με note3 απο άποψη οθόνης..Η oled παρόλο που δεν ειναι 1080p ειναι εξαιρετική..Βάλε το ίδιο βιντεο κ στο note 3 κ δες οτι ειναι καλυτερη η οθονη του g flex..Πιο φυσικα χρωματα ακομα καλυτερο μαύρο κ με περισσότερο βάθος..Στο note 3 σκοτάδι..Στο g flex ειχε περισσότερη πληροφορία έβλεπες παραπανω λεπτομέρειες..Το g flex 2 με 1080ρ οθονη θα φυσάει κ με τον 810 θα πετάει..Ισως το επόμενο κινητο μου..Για όσους μιλάνε κ δεν μασάνε..Εγω το είδα δίπλα δίπλα με αλλα κινητά κ γι αυτο το λεω..Οθοναρα η oled κ ειναι το μέλλον..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.