Δείτε το Xiaomi Mi 9 να τρέχει την beta έκδοση του νέου Android 10 Q [video]

Κατά την διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου Google I/O 2019 που πραγματοποιήθηκε στην Αμερική στις αρχές της εβδομάδας, η Google έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τα πρώτα μοντέλα smartphones για τα οποία είναι διαθέσιμη η beta έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android Q.

Ανάμεσα στα 21 μοντέλα smartphones για τα οποία είναι διαθέσιμη σήμερα η beta έκδοση του Android Q βρίσκονται και δύο της Xiaomi, το Mi9 (κυκλοφορεί Ελλάδα, δείτε το hands-on review από το Techblog) και το Mi Mix 3 5G (δεν έχει κυκλοφορήσει Ελλάδα).

Mi fan έσπευσε να εγκαταστήσεις την beta στο Mi 9 του και ετοίμασε για όλους εμάς ένα βίντεο παρουσιάζοντας τις νέες λειτουργίες που ανακάλυψε. Αναλυτικά στο σχετικό thread μπορείτε να βρείτε την διαδικασία της εγκατάστασης αλλά και πολλά περισσότερα screenshots από το νέο UI και τις επιλογές του Android 10 Q.

Android 10 Q: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

Xiaomi Mi 9 Android Q, Δείτε το Xiaomi Mi 9 να τρέχει την beta έκδοση του νέου Android 10 Q [video]

Αυτή η beta έκδοση δεν είναι η τελική και προορίζεται για developers που θέλουν να δοκιμάσουν τις εφαρμογές τους και να τις διαμορφώσουν ανάλλογα ή να προσθέσουν νέα χαρακτηριστικά σε αυτές. Παρόλα αυτά και developer να μην είσαι και είσαι απλά βιαστικός, μπορείς να κατεβάσεις την beta του Android Q και να την εγκαταστήσεις ακολουθώντας μια συγκεκριμένη διαδικασία, εφόσον το smartphone σου βρίσκεται στη λίστα της Google.

ASUS ZenFone 5Z
Essential Phone
HUAWEI Mate 20 Pro
LG G8 ThinQ
Nokia 8.1
OnePlus 6T
OPPO Reno
realme 3 Pro
Sony Xperia XZ3
TECNO SPARK 3 Pro
Vivo x27
Vivo NEX S
Vivo NEX A
Xiaomi Mi 9
Xiaomi Mi MIX 3 5G
Google Pixel 3
Google Pixel 3 XL
Google Pixel 2
Google Pixel 2 XL
Google Pixel
Google Pixel XL

Xiaomi Mi 9 Android Q, Δείτε το Xiaomi Mi 9 να τρέχει την beta έκδοση του νέου Android 10 Q [video]

Xiaomi Mi 9 Android Q, Δείτε το Xiaomi Mi 9 να τρέχει την beta έκδοση του νέου Android 10 Q [video]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.