Διαμάχες, Εφαρμογή για Windows Phone 7 smartphones [Έλληνες developers]

Ο Έλληνας developer Χάρης Μαυρομμάτης δημιούργησε την εφαρμογή/ παιχνίδι Διαμάχες για Windows Phone 7 smartphones. Για το παιχνίδι χρειάζονται δύο ομάδες από τουλάχιστον 3 άτομα έκαστη και ισχύει το “όσοι περισσότεροι, τόσο καλύτερα”! Απαιτεί γνώσεις, τύχη, καλή φωνή, σωματική ευελιξία και διάθεση για ψυχαγωγία.

Αποτελείται από 4 γύρους ερωτήσεων γενικών γνώσεων και 4 bonus γύρους. Σε κάθε γύρο έκαστη ομάδα απαντά σε 5 ερωτήσεις γνώσεων. Στο τέλος του γύρου, η ομάδα που έχει δώσει τις λιγότερες σωστές απαντήσεις παίζει στον επόμενο bonus γύρο, ο οποίος είναι κάποιο ομαδικό παιχνίδι.

Κατεβάστε την εφαρμογή Διαμάχες με 0.99 ευρώ από το Windows Marketplace εδώ. Υπάρχει και η δωρεάν δοκιμαστική έκδοση με περιορισμένο αριθμό ερωτήσεων.

Το Techblog αγαπάει τους Έλληνες developers mobile εφαρμογών
Με σκοπό την ενθάρυνση και προώθηση της δουλειάς των Ελλήνων developers mobile εφαρμογών, δημιουργήσαμε μια ειδική κατηγορία όπου θα παρουσιάζουμε τα applications τους. Όσοι Έλληνες developers θέλετε να κάνετε γνωστή τη δουλειά σας μέσα από το Techblog επικοινωνήστε μαζί μας εδώ και σταδιακά θα παρουσιάσουμε και το δικό σας application. Αναζητήστε όλες τις εφαρμογές ελλήνων developers που έχουμε παρουσιάσει στο Techblog, εδώ.

Επεξεργάστηκε την 4 Οκτωβρίου 2012 11:44

Σχόλια

  • @spyros αν δεν κανω λαθος δεν πρεπει να εχει βγει για w7 αν εχει βγει διορθωστε με,εκτος αυτου δεν ειναι κακο να βγαινει και κατι καινουριο ;) 2 λεξεις λοιπον λαθος σχολιο!

  • Το "Πες Βρες" δεν έχει βγει για wp7 ... ios και android ;)

    Και θα συμφωνήσω με τον Πάνο.
    Είναι πολύ καλό να βγαίνουν κι άλλες Ελληνικές εφαρμογές!

    Μπράβο λοιπόν στον Χάρη από μένα ;)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.