Διέρρευσαν θήκες του OnePlus 7T και επιβεβαιώνουν το design

OnePlus 7T, Διέρρευσαν θήκες του OnePlus 7T και επιβεβαιώνουν το design

Τα OnePlus 7T και 7T Pro αναμένεται να είναι οι διάδοχοι των απλών 7 και 7 Pro smartphone που αποκαλύφθηκαν στις αρχές του καλοκαιριού. Τα δύο τελευταία smartphone της OnePlus δεν έφεραν πάρα πολλές αλλαγές σε σχέση με τον προκάτοχο, αν εξαιρέσουμε το full-screen και την pop-up selfie κάμερα στην περίπτωση της Pro έκδοσης.

Στην περίπτωση όμως του απλού 7T θα δούμε αλλαγές στην εμφάνιση. Τις προηγούμενες ημέρες κυκλοφόρησαν μερικές φωτογραφίες οι οποίες αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό του τηλεφώνου σύμφωνα με τις οποίες αυτό θα ενσωματώνει κυκλικό module κάμερας. Μία φωτογραφία που δημοσίευσε ο Ice Universe με θήκες μίας εταιρείας επιβεβαιώνει αυτόν τον σχεδιασμό.

Η κάμερα που θα τοποθετηθεί εκεί θα έχει τριπλή διάταξη και θα αποτελείται από μία 48MP, μία 16MP ultra wide και μία 12MP telephoto.

OnePlus 7T, Διέρρευσαν θήκες του OnePlus 7T και επιβεβαιώνουν το design

Το front panel θα ενσωματώνει display στις 6.55 ίντσες με ανάλυση 2440 x 1080 pixels και ο ρυθμός ανανέωσης θα αυξηθεί στα 90Hz. Εσωτερικά αναμένεται να τοποθετηθεί ο Snapdragon 855+, 8GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικός χώρος.

Η χωρητικότητα της μπαταρίας θα ανέρχεται στα 3.800mAh και φυσικά θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση. Πληροφορίες λένε ότι η OnePlus θα φέρει το Android 10 μαζί με την Google πράγμα που σημαίνει ότι ίσως το 7T τρέχει την τελευταία έκδοση του Android.

Τα δύο τηλέφωνα λέγεται ότι θα κυκλοφορήσουν στην αγορά στις 26 Σεπτεμβρίου δεν υπάρχει ακόμη όμως κάποια επίσημη πληροφορία από την ίδια την OnePlus.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus 7

OnePlus 7, 7 Pro, 7T και 7T Pro: Ενημερώνονται επιτέλους σε Android 12

Πριν από σχεδόν δύο μήνες, η Google κυκλοφόρησε το Android 13. Σήμερα η OnePlus ενημερώνει σε Android 12 τα OnePlus 7, 7 Pro, 7T και 7T Pro. Επιτέλους.

Smartphones OnePlus OnePlus 7 OnePlus 7T

OnePlus 7 και 7T ενημερώνονται σε Android 12

Το OnePlus 7 και το OnePlus 7T είναι τα επόμενα τηλέφωνα της εταιρείας που αναβαθμίζονται σε Android 12.

Software Android 11 OnePlus OnePlus 7

OnePlus 7 / 7T series: Ξεκίνησε η διανομή της beta έκδοσης του Android 11

Αν και καθυστέρησε, ξεκίνησε η διανομή της πρώτης beta έκδοσης του λειτουργικού Android 11 για τα smartphone των σειρών OnePlus 7 και 7T.

Software Android 11 OnePlus OnePlus 7

OnePlus 7 series: Το Δεκέμβριο η αναβάθμιση σε Android 11 για όλες τις συσκευές

Εκπρόσωπος της OnePlus ανακοίνωσε και επίσημα πως η αναβάθμιση Android 11 θα φτάσει στις συσκευές OnePlus 7 το Δεκέμβριο.