OnePlus 7T και 7T Pro: Διέρρευσαν specs και renders της McLaren Edition

OnePlus 7T, OnePlus 7T και 7T Pro: Διέρρευσαν specs και renders της McLaren Edition

Τα OnePlus 7T και 7T Pro είναι τα δύο νέα smartphone που αναμένεται να φέρει η OnePlus το τελευταίο τετράμηνο του έτους στην αγορά. Μέχρι τώρα πηγές υποστήριζαν ότι το 7T θα διαθέτει κυκλικό module κάμερας το οποίο επιβεβαιώνεται από την τελευταία διαρροή. Σε αυτήν όμως περιλαμβάνονται και άλλες πληροφορίες όπως τα χαρακτηριστικά των δύο smartphone και μερικά renders της McLaren Edition.

OnePlus 7T Pro

OnePlus 7T, OnePlus 7T και 7T Pro: Διέρρευσαν specs και renders της McLaren Edition

Το OnePlus 7T Pro θα κυκλοφορήσει στην απλή έκδοση του και McLaren Edition. Θα διαθέτει 6.67 ιντσών οθόνη η οποία θα είναι curved με ανάλυση 1440 x 3120 pixels και ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz. Στο βασικό μοντέλο θα τοποθετηθεί ο Snapdragon 855+ μαζί με 8GB μνήμης RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου ενώ η McLaren Edition θα ενσωματώνει μνήμη RAM η οποία θα ανέρχεται στα 12GB και αυτή θα είναι η μόνη διαφορά.

Η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 4.085mAh και θα υποστηρίζει Warp Charge 30T γρήγορη φόρτιση. Η κάμερα του 7T Pro θα έχει τριπλή διάταξη και αποτελείται από μία 48MP, μία 16MP ultrawide και μία 8MP telephoto με 3x zoom. Το τηλέφωνο θα τρέχει την Android 10 έκδοση του λειτουργικό της Google.

Τα χαρακτηριστικά αυτά τα περιμέναμε πάνω κάτω ας περάσουμε τώρα στον σχεδιασμό. Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες της Pro έκδοσης συναντάται παρόμοιο σχεδιασμός με την Pro έκδοση της σειράς OnePlus 7. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε full-screen οθόνη χωρίς κάποιο punch-hole ή notch αφού η front facing κάμερα κρύβεται στο μηχανικό μέρος το οποίο ανεβαίνει όταν χρειάζεται.

Στο κέντρο της πλάτης έχει τοποθετηθεί κάθετα η τριπλή κάμερα και το LED flash. Όσον αφορά τις κάμερες τώρα πληροφορίες λένε ότι το τηλέφωνο θα διαθέτει βελτιωμένο camera software. Θα υπάρχουν feature όπως Macro mode, ίσως δούμε HECV κωδικοποίηση και Hybrid Image Stabilization. Επιπλέον, αναμένεται να προστεθεί και ένα νέο Nightscape mode το οποίο θα υποστηρίζει την wide-angle camera.

OnePlus 7T

OnePlus 7T, OnePlus 7T και 7T Pro: Διέρρευσαν specs και renders της McLaren Edition

Όσον αφορά τώρα το απλό 7T θα ενσωματώνει flat display μεγέθους 6.55 ιντσών και ανάλυσης 2440 x 1080 pixels, με ρυθμό ανανέωσης 90Hz όπως και η Pro έκδοση και τέλος 20:9 aspect ratio. Εσωτερικά θα συναντήσουμε το ίδιο SoC, Snapdragon 855+ σε αυτήν την περίπτωση όμως θα συνδυάζεται με 8GB μνήμης RAM και 128GB ή 256GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου.

Η μπαταρία του τηλεφώνου θα έχει χωρητικότητα 3.800mAh και θα υποστηρίζει την ίδια γρήγορη φόρτιση και το τηλέφωνο θα τρέχει την ίδια έκδοση Android. Η κάμερα θα έχει επίσης τριπλή διάταξη και θα αποτελείται από μία 48MP, μία 16MP ultrawide και μία 12MP telephoto με 2x zoom.

Ο σχεδιασμός του απλού 7T θα φέρνει στο απλό OnePlus 7. Το τηλέφωνο θα έχει ένα πολύ μικρό waterdrop notch στην μπροστά μεριά το οποίο σημαίνει ότι δεν υπάρχει μηχανικό μέρος. Στο πίσω μέρος θα τοποθετηθεί το κυκλικό module όπου θα φιλοξενεί την τριπλή κάμερα. Η κάμερα θα υποστηρίζει έως 960FPS slow motion στα 720p και Nightscape 2.

Release Date

Τα δύο smartphone θα έρθουν στην αγορά σύμφωνα με πληροφορίες στις 26 Σεπτεμβρίου στην Ινδία με την κυκλοφορία τους στην Ευρώπη και την Αμερική να υπολογίζεται γύρω στον Οκτώβριο.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.