Smartphones

Διέρρευσε υποτιθέμενη φωτογραφία του OnePlus 10 ή του 10R

H OnePlus αποκάλυψε το 10 Pro για την κινεζική αγορά τον περασμένο Ιανουάριο, ωστόσο ένα μοντέλο vanilla δεν έχει κάνει ακόμα την εμφάνισή του.

Εν αναμονή περισσότερων επίσημων πληροφοριών, διέρρευσαν εικόνες στο Weibo που υποτίθεται ότι δείχνουν το OnePlus 10. Ορισμένοι leakster, όμως, πιστεύουν ότι αυτό μπορεί να καταλήξει να είναι το OnePlus 10R.

Στη φωτογραφία φαίνεται το πίσω μέρος της συσκευής σε πράσινο και μαύρο χρώμα μέντας με το τελευταίο να φαίνεται να έχει ανάγλυφη πλάτη από sandstone.

Το τηλέφωνο διαθέτει μια αισθητά μεγάλη εγκοπή για την κύρια κάμερα του και μπορούμε να εντοπίσουμε τουλάχιστον τρεις ακόμη βοηθητικές μονάδες. Οι πιο πρόσφατες φήμες αναφέρουν ότι το OnePlus 10 θα φέρει ένα chipset Snapdragon 8 Gen 1 σε συνδυασμό με 8/12GB RAM και 128/256GB αποθηκευτικό χώρο. Περιμένουμε επίσης μια οθόνη AMOLED 6,55 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, γρήγορη φόρτιση SuperVOOC 80 W και Android 12 με OxygenOS 12.

Η OnePlus αναμένεται να ανακοινώσει τα τηλέφωνα της σειράς 10 παγκοσμίως τους επόμενους μήνες, ωστόσο δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία προς το παρόν.

Επεξεργάστηκε την 25 Μαρτίου 2022 6:16

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.