Δημοσίευμα υποστηρίζει πως το Galaxy S10 δεν θα υποστηρίζει inscreen Fingerprint αν μπει τζαμάκι

Galaxy s10 fingerprint, Δημοσίευμα υποστηρίζει πως το Galaxy S10 δεν θα υποστηρίζει inscreen Fingerprint αν μπει τζαμάκι
Συμφωνα με διαρροή στο διαδίκτυο φημολογείται πως το νέο Samsung Galaxy S10 δεν θα μπορεί να υποστηρίξει την δυνατότητα του σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων οθόνης, σε περίπτωση που τοποθετηθεί προστατευτικό τζάμι.
Τα τηλέφωνα της σειράς Samsung Galaxy S μας δίνουν πάντα κάτι καινούριο για να περιμένουμε στην αρχή κάθε έτους και το 2019 σηματοδοτεί επίσημα την 10ετή επέτειο από την κυκλοφορία της πρώτης ναυαρχίδας του Galaxy S. Περιμένουμε πολλές νέες τεχνολογίες από την Samsung. Αυτές τις μέρες αναμένουμε από τα επερχόμενα τηλέφωνα Galaxy S10, τον νέο τύπο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη της Qualcomm, ο οποίος χρησιμοποιεί τεχνολογία υπερήχων.
Ο νέος αισθητήρας αναμένουμε να είναι ταχύτερος και πιο ασφαλής από τους άλλους αισθητήρες οθόνης που έχουμε δει σε άλλα τηλέφωνα, αλλά σύμφωνα με τον κατασκευαστή θηκών “Armadillotek“, έρχεται με μία ιδιαιτερότητα. Ο χρήστης Armadillotek υποστηρίζει (μέσω tweet) ότι έχουν χρησιμοποιηθεί πραγματικές συσκευές Galaxy S10 και ότι, δυστυχώς, ο νέος αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων με υπερήχους δεν είναι συμβατός με τα προστατευτικά τζαμάκια οθόνης (screen protectors). Τα προστατευτικά οθόνης με άλλου τύπου αισθητήρες στην οθόνη δεν έχουν εμφανίσει κάποια ασυμβατότητα, αλλά από την άλλη δεν είναι τόσο γρήγοροι ή ασφαλείς όσο περιμένουμε ότι θα είναι ο αισθητήρας του S10.
Galaxy s10 fingerprint, Δημοσίευμα υποστηρίζει πως το Galaxy S10 δεν θα υποστηρίζει inscreen Fingerprint αν μπει τζαμάκι
Δεν ξέρουμε αν κάτι τέτοιο τελικά θα ισχύει καθώς οι πληροφορίες είναι ανεπιβεβαίωτες, το σίγουρο είναι ότι περιμένουμε με ανυπομονησία την επίσημη παρουσίασή τους, στις 20 Φεβρουαρίου στην ειδική εκδήλωση στο Λονδίνο, όπου το Techblog είναι προσκεκλημένο και θα σας μεταφέρει ζωντανά και άμεσα όλες τις πληροφορίες που θα προκύψουν.
Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Thanoslam

Μετά δεν θα λειτουργεί γιατί θα γρατσουνιεται και άντε γεια.

giorgosgek

ανοιξε κανενα βιβλιο

forneverarrow

Εγώ πάλι δεν βλέπω λόγο να βάλεις screen protector σε τέτοιας κατηγορίας smartphones… Να βάλεις σε καμιά μούφα flagship killer (λέμε τώρα) από τα πολλά που βλέπουμε πλέον στην αγορά, που για να κοπέι το κόστος είναι ικανοί να βάλουν πλαστικό αντί για γυαλί σε λίγο (όπως είχαν τα παλιά feature phones που γέμιζε χαρακιές η οθόνη από το ύφασμα της τσέπης). Σε ένα Galaxy S, ή ένα iPhone απλά είναι πεταμένα λεφτά και το τζαμάκι και οι θήκες. Δεν έβαλα ποτέ ούτε το ένα ούτε το άλλο στο iPhone 8 εδώ και 9 μήνες που το έχω και δεν έχει το παραμικρό σημάδι ακόμα και αν το δεις με φακό! Το ίδιο και το iPhone 5s που έχω από το 2014 (τώρα για δεύτερη συσκευή) πάντα χωρίς καμία προστασία, ενώ ένα Galaxy S5 που πέρασε από τα χέρια μου παλιότερα έπεσε με την οθόνη προς τα κάτω από το μισό μέτρο χωρίς να πάθει γρατζουνιά. Αντίθετα αγαπητοί μου φίλοι, το LG G5 που είχα μέχρι πέρσι βρέθηκε με δυο σημάδια από το πουθενά στη μέση της οθόνης ενώ μαλιστα το είχα στη θήκη της LG! (Όχι, δεν κάνω δουλειά γραφείου, κάνω μεταφορές εμπορευμάτων όλη μέρα, οπότε εκθέτω σε κινδύνους… Συνέχεια »

constant1ne

Εχω το s8 και πριν λιγες μερες μου επεσε απο μισο μετρο υψος και εσπασε στην ακρη η οθονη. Η αλλαγη οθονης κοστιζει 220€. Οποτε το τζαμακι ειναι πολυ περισσοτερο απαραιτητο σε τετοιας κατηγοριας smartphones πιστευω.

Nikos92

@forneverarrow περίεργο γιατί εγώ βλέπω πολύ συχνά σπασμένα iphone και Samsung. Επειδή εσύ δεν βλέπεις λόγο να βάλεις screen protector και θήκη δεν χρειάζεται να δηλώνεις ότι είναι πεταμένα λεφτά. Ποιος εισαι και θα το κρίνεις?
Και οι δηλώσεις έπεσε από μισό μέτρο και δεν έπαθε τπτ δεν μου λένε κάτι αν έπεσε στην άμμο και τα άλλο πάνω σε πέτρες. Όλα σχετικά είναι

forneverarrow

@Nikos92: έπεσε σε πλακάκι ενώ το κρατούσα στον καναπέ. Οκ, αν έπεφτε σε χαλίκι μπορεί να έσπαγε! Δεν έπιασες όμως το νόημα. Γούστο σου να βάλεις ό,τι θες επάνω εφόσον πληρώνεις. Αλλά δεν μπορείς να έχεις παράπονο αν δεν δουλεύει το fingerprint sensor της οθόνης αν την καλύψεις με ένα επιπλέον τζάμι! Είναι παράλογο. Για εμένα το ζήτημα είναι αισθητικό. Πληρώνεις ένα χιλιάρικο για να έχεις S10 ή iPhone. Ποιος ο λόγος να το κρατάς μέσω μιας θήκης από πλαστικό ή δέρμα ή ό,τι άλλο, τη στιγμή που έχεις πληρώσει για πολύ καλύτερα υλικά? Δοκίμασε να δουλέψεις ένα iPhone Χs χωρίς τίποτα πάνω και μετά βάλτου θήκη και screen protector. Θα νομίζεις ότι κρατάς κινητό του 2012! Επίσης, αν θες να κάνεις επικίνδυνες αποστολές με το κινητό, υπάρχει το CAT S61 που πραγματικά τα σπάει (αν και είδα άνθρωπο να το βάζει και αυτό σε θήκη)…

constant1ne

@forneverarrow ακριβως επειδη οι συσκευες αυτες κοστιζουν 1 χιλιαρικο, γι αυτο και πρεπει να βαλεις τζαμακι. Δεν εχουν και τοσο ανθεκτικα υλικα οσο νομιζεις. Απ τη στιγμη που η αλλαγη οθονης κοστιζει το 1/3 της αξιας της συσκευης για μενα ειναι μονοδρομος. Και γω δεν ειχα βαλει τιποτα γιατι μου αρεσε πολυ αισθητικα ετσι οπως εδειχνε. Αλλα λιγους μηνες αφοτου το αγορασα μου επεσε απ την τσεπη στο πλακακι καθως καθομουν σε καρεκλα και εσπασε. Εβαλα ενα καλο τζαμακι που ουτε καν φαινεται αν δε το παρατηρησεις και λειτουργει τελεια. Σιγουρα αισθητικα ειναι πολυ καλυτερο γυμνο αλλα ας κανουν τις οθονες αθραυστες να μην εχουμε θεμα. https://techblog.gr/mobile/oled-othoni-poy-quot-de-spaei-quot-kataskeyase-i-samsung-display/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.